reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
witam o pięknym poranku:-)
Czarnulka jakie śliczne te Twoje pannice i widzę że mała gitarzystka Ci rośnie, a jak Tobie do twarzy z tą śliczna czapeczką :-):-D
Justyś a jak Ty pięknie wyglądasz i ten brzusio taki zgrabny...no a żal mi się zrobiło jak wstawiłaś te zdjątka urodzinowe,nooo...i to bardzo :zawstydzona/y: Piękną mam synową..mój mąż powiedział czy nie jest za stara, bo synowa powinna być o 5 lat młodsza tak jak ja od niego ;-);-)
Miłego dnia i do zobaczyska...mam nadzieję że leń wyjdzie z tej części ciała o której wspomniała carnulka i pojawią się tu nasze kobitki:szok::tak:

reklama
izoldzia ja tez bym w szok wpadła jak bym was zobaczyła hahaha co to masz za wózek???on jest tak przeznaczony dla dwójki??? Super jest ;-) a dzidzia śliczniusia ;-)

Trysiu żałuj że Cię nie było na urodzinkach Liwusi ;-) Byłoooo suuuuperkowo i wesołooooo;-)

hej !!!!

oj ale komplementy :-D wiem, wiem super wyglądam ;-) :rofl2:

Czarnula w zoo byłam jak byłam w Zbrosławicach i szwagier Liwii wycieczke zrobił :-) no i prosze doszło do tego że sie musze tłumaczyć gdzie i kiedy byłam :szok:

HEj dziewczyny

Czarnulka to nie leń tylko piękna pogoda:-)łape każda okazje na spacerek z dzieciakami :-)
Moja Zuzka dziś kończy 2 tygodnie rany ale zlecialo:tak:A co do wózka to on jest przeznaczony dla dwójki dzieci potem lekka modyfikacja i dwójka bedzie juz widoczni siedziec...............

Własnei zastanawiamy sie z mezusiem czy nie pojechac na pare dni do moich rodziców do Częstochowy

Spadam do garów bo głodzilla atakuje

miłusiego dzionka!:))

Hej dziewczyny! Długo nic nie pisałam, nie miałam weny a poza tym ochoty na pisanie. Jak wiecie zmieniłam pracę, często nie ma mnie teraz w domu, ale za niedługo to się unormuje :rofl2:.

Izoldzia nie miałam jeszcze okazji, ogromne gratulacje ślicznego synka! Nie Wam rośnie na pociechę! A ten wózek bardzo ciekawy, też nie wiedziałam że takie są :-p.

Karolinnko niestety nie widzę tych Twoich fotek :-(domyślam się, że brzusio masz ślicznusi :tak:

Justyna spóźnione życzenia dla Liwusi!!! Dużo dużo zdrówka! Świetne fotki, a Liwia ostatnio chyba bardzo wydoroślała :tak:

Monysiu gratki dla Milenki! Nawet się nie obejrzysz a będziesz za nią biegać :tak:

Wszystkie fotki superowe! :-)
Nie wiem co jeszcze miałam napisać, jestem bardzo zmęczona.

Pozdrawiam Was wszystkie, oraz dzidziolki i brzuszki :-) papa!

Ostatnia edycja:
.Hej.

.Ostatnio coś nam bb ucichło:rolleyes2:. Ja się na razie za dużo nie udzielam bo robię sie monotematyczna,hehe;-).

.justa słodziuteńka Twoja Liwusia,wygrywa u mnie na najładniejszą blond-dziewczynkę na bb:tak:.

.czarnulka za to ty ostatnio sporo piszesz a jakiś czas temu narzekałaś że cię za często nie będzie:-p;-) ,oczywiście żartuję:-p pisz pisz dużo.

.izoldzia świetnie wyglądaliście na pierwszym spacerku,wózio super:tak:.

.bodzinka widzę po suwaczku że zaczęliście ostre treningi do drugiej dzidzi:tak:.

.iza szkoda że tam mało piszesz bo nawet tak za bardzo nie napisałaś co u Karolki.

.Lecę baboliny.

witam

karolinka hahaha pisałam tak,bo tak będzie ;-) bo komputer stacjonarny sprzdałam i muszę go oddać,aleee ze sprzedałam go bratu to powiedziałam ze wyślę go w przyszłym tygodniu :-D:-D:-D

Izunia witaj :-) super że wam się dobrze układa :-) wklej jakieś wasze foteczki :-)

reklama
Witam !!!

My we wtorek mieliśmy rocznice slubu
i z tej okazji (bo Rafał miał na 6 rano w ten dzień)
moi rodzice zaraz po powrocie znad morza
zabrali Mile do siebie o 16 i spała tam,a my pojechaliśmy
do kina, poszliśmy na kręgle, potem na kolacje
i do domciu prosto do wanny, rozstawił świece,
jakieś olejki przygotował, płatki róż w wannie :szok:
normalnie szok, a po kąpieli wiecie :laugh2:
Ale najpierw mnie zaskoczył bukietem kwiatów
zaraz po pracy :tak:
spędziliśmy zajebisty dzień :-D ale ja oczywiście budziłam
się w nocy a od 8 nie mogłam zasnąć i zaczęłam
sprzątać :happy: w południe pojechaliśmy po Mile
ale ja tam zostałam na kolejną noc bo Rafał szedł