reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
.Hej Babolce.

.justa hehe,dobrze że Liwia taka rozsądna:laugh2:. Fotki zaraz znów wkleję bo i mnie znikły z ekranu:baffled:.

.trysia nie dziękuję;-).

..

..

..

.dziś zabieram się za szarlotkę,ciekawe czy wyjdzie,to mój debiut(chyba bo nie przypominam sobie żebym już robiła;-)).

.miluśnego dnia.

Ostatnia edycja:
reklama
KArolinna ech chyba jeszcze czas??????????trzymaj sie dzielnie juz niedługo:tak::-)mniam szarlotka zjadłoby się a tu klopsik...........:-(

My wczoraj byliśy na pierwszym spacderku hheheh ale się usmiałam z ludzi niektórzy to i kark by sobie złamali ppatzrąc za nami:tak::-D:-D bo prezciez taki "byczek" siedzi z przodu a tu słychac płacz malenkiego dziecka hehe:-),szły takie laski i rany zobzacz tam jest jeszcze jedno dziecko hehehehale miło było .
Dobrze ze wlazwoywuje w swoje ciuszki wiec nie ma na razie problemu z garderobą bo inaczej klopsik by był

P1010378.JPG (207,6 KB

P1010381.JPG (146,7 KB
P1010376.JPG (279,2 KB

Załączniki

• P1010378.JPG
    P1010378.JPG
    205,5 KB · Wyświetleń: 46
  • P1010381.JPG
    P1010381.JPG
    143,2 KB · Wyświetleń: 39
  • P1010376.JPG
    P1010376.JPG
    276,6 KB · Wyświetleń: 47
hej

Moja Emilka dwa dni temu wymiotowala i wczraj juz bylo oki,a dzis znowu wymiotowała :-( czuje sie jeszcze gorzej niz dwa dni temu :-( bylismy u innego lekarza i dostala zastrzyk na wymioty oraz leki(w niedziele tez wezwalismy jednego do domu).Oby szybciutko przeszło bo osłabiona jest bardzo :-( Jak do piatku nie przejdzie bede musiala jej urodzinki przelozyc na przyszly tydzien. :-( .Zobaczymy jak to bedzie,trzymajciecioteczki do piatku kciukaski by bylo oki

do napisania kochane - jeatem pod tel ;-)

Izoldzia no widać kto miał największą frajdę z wóziora :-):-):-)
Karollaa , no brzusio to Ty masz juz taki ładniusiii,nie powiem :-):-)
Czarnulka oj życzę zdróweczka dla Emilici,kurcze takie maluszki to bardzo szybko się odwadniają,pamiętam jak Maćko kiedyś miał wira żołądkowo-jelitowego, to tak się bałam, że szok,co chwilunię dawałam mu po parę łyżeczek picia, zastrzyk też dostał, herbatkę której nie chciał pić, to dawałam zwykłą, czarną ale bardzo lekko zaparzoną i delikatnie osłodzoną...Jeszcze raz zdróweczka dla Emilici i dla Was wszystkich w rodzince...
Pozdrowionka dla dziołuszek z naszego forum,papapaa i do zobaczenia:-)

hej

Dzisiaj nocka była rewelacyjna bez pobudek i brzydkich niespodzianek :-) a Emilcia od rana żywa jak zawsze i wszystko na razie jest OK :-) Oby tak do piątku ;-)

Dziewczyny może mnie nie być jakiś czas i będe tylko czasami na kompie jak mój Radek będzie w domu albo lapka zostawi,bo swój stacjonarny sprzedałam i szykuję go do wysyłki a laptopa moj mężuś musi do pracy zabierac :baffled: ale zamierzamy kupić drugi więc rozłąka i moje przybywanie co jakiś czas mam nadzieje ze szybko się już zmieni na stałe :tak::-)

buziaczki :-) i zatęsknijcie czasami za Agusią :-D:-D:-D:-p

[SIZE=+2][SIZE=+2][SIZE=+2][SIZE=+1]To ja jeszcze zawale was kilkoma fotkami
icon_smile.gif

Majeczka szwagierki Adrianki
icon_smile.gif

100_6815.jpg

100_6802.jpg

Moje gwiazdeczki
icon_smile.gif

100_6816.jpg

Emilcia dająca czadu na gitarze
icon_biggrin.gif

100_6841.jpg

i Ja
icon_lol.gif

100_6882.jpg
[/SIZE][/SIZE]
[/SIZE]
[/SIZE]

Izoldzia niezły ten wózeczek, to teraz zaden spacer nie straszny !!! wiecej zdj poprosimy dzidzi !!!

Karola fajnie wyglądasz !! a te misie tam są czadowe !!!

Trysia oj ma ma teksty !!!

no to Czarnula mnie zmobilizowąłaś i ja wstawiam fotki i wracam do roboty popisze wieczorem !!! hehehe tak nam Emila robiła oprawę muzyczną na urodzinach :-D

troche z zoo troche z urodzin i ostanie brzuchaczowe aktualne :rofl2:

Ostatnia edycja:
Justyś ślicznie niunia wygląda w nowej fryzurce :-) A tobie ciąża służy ;-) fotka w błocie normalnie mnie rozbroiła hahaha a kiedy byliście w zoo ??? To było w Chorzowie??? nakopać po dupkach że nic nie powiedzieliście!?!

Karolinka tobie również ciąża służy ;-) Lencia jaka duża pannica :-)

Wyładniałyście laseczki hahahaha

reklama
Do góry