reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
.Hej Babolce.

.justa hehe,dobrze że Liwia taka rozsądna:laugh2:. Fotki zaraz znów wkleję bo i mnie znikły z ekranu:baffled:.

.trysia nie dziękuję;-).

..

..

..

.dziś zabieram się za szarlotkę,ciekawe czy wyjdzie,to mój debiut(chyba bo nie przypominam sobie żebym już robiła;-)).

.miluśnego dnia.

Ostatnia edycja:
reklama
KArolinna ech chyba jeszcze czas??????????trzymaj sie dzielnie juz niedługo:tak::-)mniam szarlotka zjadłoby się a tu klopsik...........:-(

My wczoraj byliśy na pierwszym spacderku hheheh ale się usmiałam z ludzi niektórzy to i kark by sobie złamali ppatzrąc za nami:tak::-D:-D bo prezciez taki "byczek" siedzi z przodu a tu słychac płacz malenkiego dziecka hehe:-),szły takie laski i rany zobzacz tam jest jeszcze jedno dziecko hehehehale miło było .
Dobrze ze wlazwoywuje w swoje ciuszki wiec nie ma na razie problemu z garderobą bo inaczej klopsik by był

P1010378.JPG (207,6 KB

P1010381.JPG (146,7 KB
P1010376.JPG (279,2 KB

Załączniki

• P1010378.JPG
    P1010378.JPG
    205,5 KB · Wyświetleń: 44
  • P1010381.JPG
    P1010381.JPG
    143,2 KB · Wyświetleń: 36
  • P1010376.JPG
    P1010376.JPG
    276,6 KB · Wyświetleń: 44
hej

Moja Emilka dwa dni temu wymiotowala i wczraj juz bylo oki,a dzis znowu wymiotowała :-( czuje sie jeszcze gorzej niz dwa dni temu :-( bylismy u innego lekarza i dostala zastrzyk na wymioty oraz leki(w niedziele tez wezwalismy jednego do domu).Oby szybciutko przeszło bo osłabiona jest bardzo :-( Jak do piatku nie przejdzie bede musiala jej urodzinki przelozyc na przyszly tydzien. :-( .Zobaczymy jak to bedzie,trzymajciecioteczki do piatku kciukaski by bylo oki

do napisania kochane - jeatem pod tel ;-)

Izoldzia no widać kto miał największą frajdę z wóziora :-):-):-)
Karollaa , no brzusio to Ty masz juz taki ładniusiii,nie powiem :-):-)
Czarnulka oj życzę zdróweczka dla Emilici,kurcze takie maluszki to bardzo szybko się odwadniają,pamiętam jak Maćko kiedyś miał wira żołądkowo-jelitowego, to tak się bałam, że szok,co chwilunię dawałam mu po parę łyżeczek picia, zastrzyk też dostał, herbatkę której nie chciał pić, to dawałam zwykłą, czarną ale bardzo lekko zaparzoną i delikatnie osłodzoną...Jeszcze raz zdróweczka dla Emilici i dla Was wszystkich w rodzince...
Pozdrowionka dla dziołuszek z naszego forum,papapaa i do zobaczenia:-)

hej

Dzisiaj nocka była rewelacyjna bez pobudek i brzydkich niespodzianek :-) a Emilcia od rana żywa jak zawsze i wszystko na razie jest OK :-) Oby tak do piątku ;-)

Dziewczyny może mnie nie być jakiś czas i będe tylko czasami na kompie jak mój Radek będzie w domu albo lapka zostawi,bo swój stacjonarny sprzedałam i szykuję go do wysyłki a laptopa moj mężuś musi do pracy zabierac :baffled: ale zamierzamy kupić drugi więc rozłąka i moje przybywanie co jakiś czas mam nadzieje ze szybko się już zmieni na stałe :tak::-)

buziaczki :-) i zatęsknijcie czasami za Agusią :-D:-D:-D:-p

[SIZE=+2][SIZE=+2][SIZE=+2][SIZE=+1]To ja jeszcze zawale was kilkoma fotkami
icon_smile.gif

Majeczka szwagierki Adrianki
icon_smile.gif

100_6815.jpg

100_6802.jpg

Moje gwiazdeczki
icon_smile.gif

100_6816.jpg

Emilcia dająca czadu na gitarze
icon_biggrin.gif

100_6841.jpg

i Ja
icon_lol.gif

100_6882.jpg
[/SIZE][/SIZE]
[/SIZE]
[/SIZE]

Izoldzia niezły ten wózeczek, to teraz zaden spacer nie straszny !!! wiecej zdj poprosimy dzidzi !!!

Karola fajnie wyglądasz !! a te misie tam są czadowe !!!

Trysia oj ma ma teksty !!!

no to Czarnula mnie zmobilizowąłaś i ja wstawiam fotki i wracam do roboty popisze wieczorem !!! hehehe tak nam Emila robiła oprawę muzyczną na urodzinach :-D

troche z zoo troche z urodzin i ostanie brzuchaczowe aktualne :rofl2:

Ostatnia edycja:
Justyś ślicznie niunia wygląda w nowej fryzurce :-) A tobie ciąża służy ;-) fotka w błocie normalnie mnie rozbroiła hahaha a kiedy byliście w zoo ??? To było w Chorzowie??? nakopać po dupkach że nic nie powiedzieliście!?!

Karolinka tobie również ciąża służy ;-) Lencia jaka duża pannica :-)

Wyładniałyście laseczki hahahaha

reklama
Do góry