reklama
trysia77
Fanka BB :)
Witam po weekendzie,ja tylko na chwilkę aby powiedzieć że u nas wsio ok...Byłam na wieczorku panieńskim :-):-):-) ale było fajnieee.....
Posiedziałysmy,powspominałyśmy wypiłyśmy parę drinków,zjadłyśmy krewetki na ciepło,obejrzałyśmy Lejdis i było cadowo...W piątke a później w magiczną czwóreczkę bab było po prostu super
U nas po burzy tylko na szczęście noc nie przespana bo ja nie mogłam spać a mój mężul przy mnie, tylko Maciek nie wiedział co się działo w nocy..spał jak ustrzelony , no i całe szczęście, bo pewnie po tej nocy zacząłby się bać burz jeszcze bardziej.
Pozdrowionka i miłego dzionka dla wszystkich bo słoneczny to będzie na pewno...ale ładnie za okienkiem :-):-):-)
Posiedziałysmy,powspominałyśmy wypiłyśmy parę drinków,zjadłyśmy krewetki na ciepło,obejrzałyśmy Lejdis i było cadowo...W piątke a później w magiczną czwóreczkę bab było po prostu super
U nas po burzy tylko na szczęście noc nie przespana bo ja nie mogłam spać a mój mężul przy mnie, tylko Maciek nie wiedział co się działo w nocy..spał jak ustrzelony , no i całe szczęście, bo pewnie po tej nocy zacząłby się bać burz jeszcze bardziej.
Pozdrowionka i miłego dzionka dla wszystkich bo słoneczny to będzie na pewno...ale ładnie za okienkiem :-):-):-)
izoldzia
Hej kobietki
Na szczescie ta burza nie wyrzadziła u nas zadnych szkód.............patrzeliśy tylko jak poziom rzeki sie podnosi ..................spoko że przeszło wszytsko.
Dobrze ze podoga juz jest spoko także możemy wyjsc w kncu na pierwszy spacerek z Zuzanką:-) wózio juz czeka na razie tylko Fifi w nim siedział czuł się jak lord wysoko i tak inaczej zaobaczymy w praniu hehehhe.
Mama Boo braklo mi słów i nie wiem co powiedziec ale może trzeba przetrwac burze zeby znów pojawiło sie słońce....................będzie dobrze
MIłegoo dnia dziewczyny
Na szczescie ta burza nie wyrzadziła u nas zadnych szkód.............patrzeliśy tylko jak poziom rzeki sie podnosi ..................spoko że przeszło wszytsko.
Dobrze ze podoga juz jest spoko także możemy wyjsc w kncu na pierwszy spacerek z Zuzanką:-) wózio juz czeka na razie tylko Fifi w nim siedział czuł się jak lord wysoko i tak inaczej zaobaczymy w praniu hehehhe.
Mama Boo braklo mi słów i nie wiem co powiedziec ale może trzeba przetrwac burze zeby znów pojawiło sie słońce....................będzie dobrze
MIłegoo dnia dziewczyny
.Hej Dziołchy.
.Ja tak tylko na chwilę,byłam dziś u gina i wszystko ok,tylko szyjka skrócona,nie powiedział jedynie ile;-) rozwarcia żadnego niet. Następna wizyta za 2 tygodnie.
.Dziś doszło łóżeczko,idę za niedługo je rozpakować i wyprać te pościele i przewietrzyć co się da.
.W piątek byliśmy w zoo ,Lena zachwycona,latała od jednego zwierzątka do drugiego z piskiem:-) ,tylko słoń i hipopotam nie wzbudził jej zaufania;-) zaraz wkleję wam foteczki.
.izoldzia życzę wam super pierwszego spacerku.
.mamaboo każdy związek przechodzi takie chwile niestety. A ja słyszałam że pierwszy rok właśnie jest spoko a trzeci taki właśnie gorszy bo to skórzana rocznica czyli dostaje się nieźle po dupie. A taj serio to nie ma żadnej reguły ,jeśli tylko wam obojgu zależy to trzeba przetrwać,życzę wam żeby szybko wam słoneczko wyszło.
.trysia super że extra spędziłyście wieczór panieński.
.U nas też burza nie porobiła żadnych szkód,na szczęście ale już 2 km od nas, w centrum to podobno w autach szyby powybijane przez grad.
.justyna współczuję zgagi,ja dopiero niedawno zaczęłam na nią cierpieć i paskudne to uczucie.
.Foteczki z zoo gdzie widać mój brzucho w pełnej okazałości.
.obłaskawiamy dinozaury;-).
.
.
.
.
.a tak odpoczywają chorzowskie misie.
.
.
.Dla wszystkich których pominęłam ślę uśmiechy.
.Ja tak tylko na chwilę,byłam dziś u gina i wszystko ok,tylko szyjka skrócona,nie powiedział jedynie ile;-) rozwarcia żadnego niet. Następna wizyta za 2 tygodnie.
.Dziś doszło łóżeczko,idę za niedługo je rozpakować i wyprać te pościele i przewietrzyć co się da.
.W piątek byliśmy w zoo ,Lena zachwycona,latała od jednego zwierzątka do drugiego z piskiem:-) ,tylko słoń i hipopotam nie wzbudził jej zaufania;-) zaraz wkleję wam foteczki.
.izoldzia życzę wam super pierwszego spacerku.
.mamaboo każdy związek przechodzi takie chwile niestety. A ja słyszałam że pierwszy rok właśnie jest spoko a trzeci taki właśnie gorszy bo to skórzana rocznica czyli dostaje się nieźle po dupie. A taj serio to nie ma żadnej reguły ,jeśli tylko wam obojgu zależy to trzeba przetrwać,życzę wam żeby szybko wam słoneczko wyszło.
.trysia super że extra spędziłyście wieczór panieński.
.U nas też burza nie porobiła żadnych szkód,na szczęście ale już 2 km od nas, w centrum to podobno w autach szyby powybijane przez grad.
.justyna współczuję zgagi,ja dopiero niedawno zaczęłam na nią cierpieć i paskudne to uczucie.
.Foteczki z zoo gdzie widać mój brzucho w pełnej okazałości.
.obłaskawiamy dinozaury;-).
.
.
.a tak odpoczywają chorzowskie misie.
.
.Dla wszystkich których pominęłam ślę uśmiechy.
Ostatnia edycja:
Jak zwykle w weekend pustki były :-)
MamaBoo bardzo mi przykro z powodu problemów
małżeńskich, za bardzo Cię nie pociesze
ale myślimy podobnie i ja też tylko jestem,
nic więcej, trzeba to jakoś wytrzymać,
dziś było duuużo sprzeczek a jutro nasza
rocznica, miałam wielkie plany ale nie wiem
Ja się muszę jeszcze pochwalić,
Mila zasypia sama w łóżeczku od 6 dni,
trwa to góra 10 min i jej nie ma :-)
jestem z niej bardzo dumna,
może wreszcie do tego dorosła
Poza tym przeszła dziś spod okna w jednym pokoju,
przez kuchnie + progi aż do 2 pokoju pod okno,
jakieś 9 metrów
Sama wstaje i idzie, po drodze podniesie zabawke
i idzie dalej, miło się patrzy tylko gonić trzeba
A oprócz tego to wczoraj była przecudowna,
dziś za to myślałam że jej nakopie do d...
MamaBoo bardzo mi przykro z powodu problemów
małżeńskich, za bardzo Cię nie pociesze
ale myślimy podobnie i ja też tylko jestem,
nic więcej, trzeba to jakoś wytrzymać,
dziś było duuużo sprzeczek a jutro nasza
rocznica, miałam wielkie plany ale nie wiem
Ja się muszę jeszcze pochwalić,
Mila zasypia sama w łóżeczku od 6 dni,
trwa to góra 10 min i jej nie ma :-)
jestem z niej bardzo dumna,
może wreszcie do tego dorosła
Poza tym przeszła dziś spod okna w jednym pokoju,
przez kuchnie + progi aż do 2 pokoju pod okno,
jakieś 9 metrów
Sama wstaje i idzie, po drodze podniesie zabawke
i idzie dalej, miło się patrzy tylko gonić trzeba
A oprócz tego to wczoraj była przecudowna,
dziś za to myślałam że jej nakopie do d...
justyna
hej !!!
a ja dzis zlatana jak rex, w tym upale prawie dwie godziny latałam po riunach zamku i robiłąm zdjęcia na szczęście fajna para to jakoś szło :-) ale słońce mnie wykończyło !!!!
A moja Liwcia dzis przytula sie do brzucha i słucha uszkiem po czym z powagą mówi " mamusi dzidziuś mi powiedział że juz chce wyjść Ty go musisz juz wyciągnąć " no ale jej wytłumaczyłam że byłoby nie dobrze jakby juz wyszedł i przejęta słuchała a potem klepie po brzuchu i mówi " to siedź tam "
Kurde !!!! czemu nie widze Karola Twoich zdjęć ???
Brawo dla Milii !!!!!
a ja dzis zlatana jak rex, w tym upale prawie dwie godziny latałam po riunach zamku i robiłąm zdjęcia na szczęście fajna para to jakoś szło :-) ale słońce mnie wykończyło !!!!
A moja Liwcia dzis przytula sie do brzucha i słucha uszkiem po czym z powagą mówi " mamusi dzidziuś mi powiedział że juz chce wyjść Ty go musisz juz wyciągnąć " no ale jej wytłumaczyłam że byłoby nie dobrze jakby juz wyszedł i przejęta słuchała a potem klepie po brzuchu i mówi " to siedź tam "
Kurde !!!! czemu nie widze Karola Twoich zdjęć ???
Brawo dla Milii !!!!!
reklama
trysia77
Justynko,ta moja synowa jest niesamowita ale teksciory ma niesamowite no i wspołczucia z powodu zgagi bo ja niestety wiem co to jest zdarzają mi się choc nie jestem w ciąży...;-)
Karolcia to Ty się tam dzielnie trzymaj i powodzenia jakby co ....:-):-)
MOnysia, no to chyba wreszcie się wysypiasz,co??
A gdzie reszta,czo???
Karolcia to Ty się tam dzielnie trzymaj i powodzenia jakby co ....:-):-)
MOnysia, no to chyba wreszcie się wysypiasz,co??
A gdzie reszta,czo???
Podziel się: