reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Dobry
Wszystko u Was w porządku po burzach???
U nas na podwórku gruszke przewróciło, gałęzie po ulicy fruwały i na szczęście tylko tyle.

Witam po weekendzie,ja tylko na chwilkę aby powiedzieć że u nas wsio ok...Byłam na wieczorku panieńskim :-):-):-) ale było fajnieee.....
Posiedziałysmy,powspominałyśmy wypiłyśmy parę drinków,zjadłyśmy krewetki na ciepło,obejrzałyśmy Lejdis i było cadowo...W piątke a później w magiczną czwóreczkę bab było po prostu super:-D:-D
U nas po burzy tylko na szczęście noc nie przespana bo ja nie mogłam spać a mój mężul przy mnie, tylko Maciek nie wiedział co się działo w nocy..spał jak ustrzelony :szok::-D , no i całe szczęście, bo pewnie po tej nocy zacząłby się bać burz jeszcze bardziej.
Pozdrowionka i miłego dzionka dla wszystkich bo słoneczny to będzie na pewno...ale ładnie za okienkiem :-):-):-)

MamaBoo...nie wiem co Ci powiedzieć...ja jestem prawie 5 lat po ślubie i bywa to różnie...raz są wzloty raz upadki, ale grunt to to, aby wstać i dojśc do celu... aby ocalić swe serca od zapomnienia... ciepło ściskam...

Hej kobietki

Na szczescie ta burza nie wyrzadziła u nas zadnych szkód.............patrzeliśy tylko jak poziom rzeki sie podnosi ..................spoko że przeszło wszytsko.

Dobrze ze podoga juz jest spoko także możemy wyjsc w kncu na pierwszy spacerek z Zuzanką:-) wózio juz czeka na razie tylko Fifi w nim siedział czuł się jak lord wysoko i tak inaczej zaobaczymy w praniu hehehhe.

Mama Boo braklo mi słów i nie wiem co powiedziec ale może trzeba przetrwac burze zeby znów pojawiło sie słońce....................będzie dobrze

MIłegoo dnia dziewczyny:-D

.Hej Dziołchy.

.Ja tak tylko na chwilę,byłam dziś u gina i wszystko ok,tylko szyjka skrócona,nie powiedział jedynie ile;-) rozwarcia żadnego niet. Następna wizyta za 2 tygodnie.

.Dziś doszło łóżeczko,idę za niedługo je rozpakować i wyprać te pościele i przewietrzyć co się da.

.W piątek byliśmy w zoo ,Lena zachwycona,latała od jednego zwierzątka do drugiego z piskiem:-) ,tylko słoń i hipopotam nie wzbudził jej zaufania;-) zaraz wkleję wam foteczki.

.izoldzia życzę wam super pierwszego spacerku:tak:.

.mamaboo każdy związek przechodzi takie chwile niestety. A ja słyszałam że pierwszy rok właśnie jest spoko:-D a trzeci taki właśnie gorszy bo to skórzana rocznica czyli dostaje się nieźle po dupie. A taj serio to nie ma żadnej reguły ,jeśli tylko wam obojgu zależy to trzeba przetrwać,życzę wam żeby szybko wam słoneczko wyszło:blink:.

.trysia super że extra spędziłyście wieczór panieński:tak:.

.U nas też burza nie porobiła żadnych szkód,na szczęście ale już 2 km od nas, w centrum to podobno w autach szyby powybijane przez grad:baffled:.

.justyna współczuję zgagi,ja dopiero niedawno zaczęłam na nią cierpieć:dry: i paskudne to uczucie:baffled:.

.Foteczki z zoo gdzie widać mój brzucho w pełnej okazałości:-D.

.obłaskawiamy dinozaury;-).
.
5c8b6bad.jpg
.

.
d3bbb427.jpg
.

.a tak odpoczywają chorzowskie misie:-p.

.
60238041.jpg
.

.Dla wszystkich których pominęłam ślę uśmiechy.

Ostatnia edycja:
Witajcie Kobiety !!!

My po tej burzy nie mieliśmy kilka dni internetu,
ciesze się, że mam dach nad głową,
zaraz będę nadrabiać :-D
a narazie dużo buziaków :biggrin2:

Jak zwykle w weekend pustki były :-)

MamaBoo bardzo mi przykro z powodu problemów
małżeńskich, za bardzo Cię nie pociesze
ale myślimy podobnie i ja też tylko jestem,
nic więcej, trzeba to jakoś wytrzymać,
dziś było duuużo sprzeczek a jutro nasza
rocznica, miałam wielkie plany ale nie wiem :happy:

Ja się muszę jeszcze pochwalić,
Mila zasypia sama w łóżeczku od 6 dni,
trwa to góra 10 min i jej nie ma :-)
jestem z niej bardzo dumna,
może wreszcie do tego dorosła :-p
Poza tym przeszła dziś spod okna w jednym pokoju,
przez kuchnie + progi aż do 2 pokoju pod okno,
jakieś 9 metrów :szok::tak::-D
Sama wstaje i idzie, po drodze podniesie zabawke
i idzie dalej, miło się patrzy tylko gonić trzeba :-D
A oprócz tego to wczoraj była przecudowna,
dziś za to myślałam że jej nakopie do d... :sorry2:

hej !!!

a ja dzis zlatana jak rex, w tym upale prawie dwie godziny latałam po riunach zamku i robiłąm zdjęcia na szczęście fajna para to jakoś szło :-) ale słońce mnie wykończyło !!!!

A moja Liwcia dzis przytula sie do brzucha i słucha uszkiem po czym z powagą mówi " mamusi dzidziuś mi powiedział że juz chce wyjść Ty go musisz juz wyciągnąć " :-D no ale jej wytłumaczyłam że byłoby nie dobrze jakby juz wyszedł i przejęta słuchała a potem klepie po brzuchu i mówi " to siedź tam " :-D

Kurde !!!! :wściekła/y: czemu nie widze Karola Twoich zdjęć ???

Brawo dla Milii !!!!!

reklama
Justynko,ta moja synowa jest niesamowita ale teksciory ma niesamowite :-D:-D no i wspołczucia z powodu zgagi bo ja niestety wiem co to jest zdarzają mi się choc nie jestem w ciąży...;-)
Karolcia to Ty się tam dzielnie trzymaj i powodzenia jakby co ....:-):-)
MOnysia, no to chyba wreszcie się wysypiasz,co??
A gdzie reszta,czo???:crazy::crazy::crazy:

Do góry