reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam!

Grzesia wysłałam dzisiaj do żłobka, po wtorkowym siedzeniu w domu energia go rozpierała i co chwilę coś broił. Po obiedzie wzięliśmy hulajnogę i poszliśmy na spacer i to dopiero przyniosło efekt :-) A dzisiaj wkońcu coś w domu zrobię

monysia kochana życzę dużo cierpliwości (wiem że to niełatwe) zostaw Milenkę z kimś zaufanym i idź z mężem do kina, gdziekolwiek żeby się zrelaksować

czarnulka obiecuję wrzucić dzisiaj fotki ;-)

izoldzia ślicznotka, ja też proszę o więcej fotek :-)

pozdrawiam

reklama
Monysia jedyna rada żeby nie zwariować to tak jak dziewczyny piśza mała separacja !!! wyjdzie Wam obu na dobre, no i chłop z Wami nie zwariuje ;-) Popros mame czy kogoś innego !!! Dasz rade !!!

Witam kobietki:)))
KAROLINNA Zuzia urodziła sie z wagą 3200g i wzrost 54cm i dumnie sie pochwalę ze jesteśmy w dziiejzym dziennkiu zachodnim........................

Na razie junior spełnia obowiązki starszego brata spiewająco może ja przytulac cały czas jak tylko zobaczy gdzies w zasięgu głowy to zaraz drepta i tuli sie do niej.........żółwiki to ju zna setki w ciągu dnia a jak tylko zapłacze to juz biegnie do łózeczka stoi i patrzy......................mam nadzieje że ta sielanka nie skończy się szybko...........

Ja tez dochodze powoli do siebie w końcu ju ztydzien mamy Zulę przy sobie............wczoraj zachaczyłam gina w gabinecie zdjęcie szwów także pierwszy mój wypad za mną kurcze jak fajnie prowadzic auto................

Ale sie ropisałam uciekam miłego dzionka a wiecej fotek postaram sie dorzucić na razie jeszcze tysiące innych spraw na głowie..............

.Hej ,hej.

.Dziś uzupełniłam znów torbę do szpitala i jest prawie gotowa:tak: tak więc mogę spokojnie czekać :-D.

.Pochwalę się że mam nowy tel.(nokia):-p jednak mój mężuś nie zawsze jest taki okropny jak czasem o nim myślę:-p.

.justyna
hej !!!!

hehehe wścibki babol !!!!
ano:blink: . Mam nadzieję ze dziś już lepiej się czujesz:confused:.

.izoldzia to waży i mierzy książkowo wręcz:tak:. No i braciszek taki opiekuńczy,super! Co do gazet to pewnie wykupiliście cały nakład:laugh2:.

.bodzinka to też miałaś super łowy:tak: no i buciki też cena okazyjna:tak:.

.magdalenka o kurczę,ja mieszkam w okolicach obi ,właśnie koło ul.Kościuszki:happy:.Fotkę miałam teraz wkleić bo obiecałam pokazać mój brzuchol i powoli się do tego zabieram,mam ją już na pulpicie w laptopie ale właśnie korzystam z kompa męża;-).

.mmm obiecałaś dziś fotkę:yes:.

.Miłego wieczoru i udanego długiego weekendu,mimo prognozowanej pogody;-).

Witam!!!

Dzięki Dziewczyny za wszystkie dobre słowa

Dziś też nie było najlepiej, na dworze wyła
ale pospała i potem była w miare ok pod wieczór
Ale zaskok totalny, zasnęła SAMA w łóżeczku w 5 min!!!

Wkleje też fotki

telefon mój
dsc03313eg9.jpg

Tak śpie w nocy w łóżeczku,na iinym końcu niż zasypiam
dsc03482hk9.jpg

A to przed południem u staruszków
dsc03484qf3.jpg

dsc03485xb2.jpg

Tu nie widać tak jak w rzeczywistości ale była nieźle
zmazana z piachu bo skosztowała kamień :laugh2:

dsc03486vg7.jpg

z Babcią przed domem weselnym
dsc03349yi2.jpg

Tu nas widać w tle za młodym
dsc03367oy8.jpg

Monysia jaki cudny uśmiech ma Twoja córa.
A ja wywale moją klawiature:crazy:Odbija mi i robie takie literówki,że makabra:rofl2:
A to szqlona mama z szalonym dzidkiem:tak:

To moje kochane dzieciaczki

monysia mój synus tak samo usypia w łózeczku gdzie indziej zasypia i gdzieindziej się budzi a w jakich pozach heheh

reklama
Do góry