reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Karolcia sama nie wiem :-[ chciałabym w końcu dostać ciotkę przynajmniej wiedziałabym na czym stoję-wiem,wiem można być w ciąży i mieć ciotkę, ale.....

Matko Boska ja nie chcę rodzeństwa dla Natalki a mój gin nie chce mi nic przepisać :mad: muszę się zmobilizować i iść gdzieś indziej ::)

reklama
mnie ginka bez zadnych problemów przepisała tabletki, jeszcze ich nie wykupiłam, ale na pewno to zrobię; zastrzyki te co się robi raz na 3 m-ce zdecydowanie odradzała, bo nie ma przy nich miesiączki, a miała taki przypadek że po nich jednej kobitce przez 2 lata przywracała miesiączkę...
a jak sobie z tym radzą bardziej dośwaidczone mamy ???

mmm bardzo ci dziekuje!!
justynko ale sliczne zdjecia!!!!:):)

a ja dzis znow meki te same co wczoraj przezywalam...chyba taks ie musze przyzwyczaic ze sie bedzie raz czesciej ruszac raz mniej choc to nie latwe:):)

no hej !!
MMM nie mam takiego jak karmie ale musze to jeszcze nadrobic tylko zmobilizowac mojego chłopa żeby zrobił mi zdj to 7 światów ::)
Karolka tak jak dziewczyny pisały! poza tym Liwia ma kaszel i to co jej sie oderwie to zwymiotuje, poza tym gorączke dostała i daje jej apap dla dzieci, taka mnadrudna jest a ja jej nie umiem pomoc! :(

A ja mam jadłowstręt rano i poza tym chodze podminowana ze mój chłop ma strach sie odezwać :) i zrobiłam test ale poki co wykazało ze nie jestem w ciązy ! Tak sie szczypalam bo sama nie wiedziałam co jest grane ale miałam strach zrobic ten test az w koncu sie zmobilizowałam......

Ciekawe co u Agi ???

czytam o zwierzakach
ksi2oq.jpg

frezyjka czemu gin nic nie chce Ci przepisać ???

mmm
a co Ci przepisała ? cerazette ? można je brać jak się nie ma @ ?

justyna hm,pewnie się nieźle nastresowałaś robiąc ten test ::) ja pamiętam kilka swoich testów :) ale super zjęcie!a raczej modelka na nich!!
brawo021iv.gif
:) i jeszcze tylko dopiszę że wielkie całuski od cioci karolinny dla małej z okazji skończenia 5 miesiąca wczoraj ;D
miprezentgif4ib.gif

a na środę jestem zapisanana na usg,w końcu zadzwoniłam i się zapisałam :)

wczoraj wywołaliśmy zdjęcia małej z grudnia i jak się tam zobaczyłam... wielki dół,gruba jestem jak nie wiem co :-[ :p a jak patrzę w lustrze to wydaje mi się że schudłam :p

Karolinka dawaj te zdj "grubaska" zaraz Ci to z głowy wybijemy :laugh:

Liwcia dziekuje za zyczonka !!
no daj mi buzi wreszcie
pies9jy.jpg

hej hej !! bo spadniemy na druga stronę !! kurcze nie umiem sie zgrac z Wami jak mam kompa cały dzien to tu nikogo nie ma :mad: ;D
no to cd Liwcii
img02062zp.jpg

img02173jd.jpg

reklama
Do góry