reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Witam,

Beata szybko sie nudzi, po 3 stronach, Soni to nawet dwoch zdan bym nie przeczytala. Za kazdym razem jak jej cos czytalam to wykazywala duze niezainteresowanie, ale naszczescie lubi bajki czytane, takie na cd-romach, wiec jest tak zle.
Gratuluje samodzielnie wykonanej kapielki.
A czy wszystko dobrze z Twoim suwaczkiem, od paru dni ciagle ma rowne 3 miesiace?

Kasia, mnie tez sie podoba imie, znam paru fajnych Bartkow, wiec milo mie sie kojazy.

Karolina to gratuluje przebicia, choc osobisci, to chyba do konca zycia pozostane z nie przekutymi. Przyznam jednak, ze w podstawowce jak mama poszla na wywiadowke, to siostra mi przkula uszy - mama byla tym bardziej przejeta, niz wywiadowka, ale nastepnego dnia zdjelam i zroslo sie.

Pozdrawiam,

Sandros, cieszę się, że Tobie imię też się podoba :)

Beata, czasem myślę, że te dni w dziewiątym miesiącu bardziej mi się dłużą niż wcześniejszych kilka miesięcy razem wziętych. Też już się nie mogę doczekać. Zapoznałam męża z tym wątkiem i ma Was natychmiast zawiadomić jak Bartek pojawi się na świecie :) A tak swoją drogą, to chcialabym, żeby Bartuś był już taki duży i kontaktowy jak Twój Mateuszek :) No i wyrazy uznania za samodzielną kąpiel synka :)

Pozdrawiam was mamusie i idę spać- to ostatnio moje ulubione zajęcie ;D ;D
Aha! i wiecie co? Całą ciążę odrzuciło mnie dod słodyczy, nic nie tknęłam, a dziś napadłam na mikołaja z czekolady, zostało tylko jego "ubranko" ::) - samej siebie nie poznaję ;D ;D
Papapapa :) :) :) :)

beatko napewno masz racje!!! bedzie wszystko dobrze i szybko zleci!!! tez juz sie niemoge doczekac jak kazda z nas urodzi i dolaczy do mamus :):)

A teraz i ja zycze wam dobrej nocki bopewnie juz mnie nie bedzie...a jeszcze obiadek trzeba zjesc i isc z psem:):)

hej dziewczynki ! a ja zaś jestem tu jak nikogo nie ma :(
a my dzis u lekarza bylismy bo Liwcia tak kaszlała ze az zwymiotwała ta flegmą (ale to podobno dobrze ze sie tak tego pozbyła) poza tym ida chyba zęby bo tak marudna jest i wczoraj do 2 urzedowała i wrzeszczała ::)

a to takie wspomnienie
skl3ta.jpg

lilith ja też fiksowałam jak mała była bardzo spokojna ::)

beatko jakie Twoje maleństwo ambitne ;D harry potter :D no i oczywiście czekam dziś na relację :)

sandros też zauważyłam ten suwaczek tylko czekałam do dziś żeby się upewnić czy na pewno się nie zmienia :) podziwiam za odwagę że siostra przebiła Ci uszy !!!! mój P chciał mi wczoraj przekłuć ale w życiu bym się nie zgodziła :laugh: hm,może ja też zacznę czytać dzidzi albo kupię na płytce jakieś bajki ::) a jakie Ty masz?

kasia178 biedny mikołaj!!!chyba nie będzie przez to świą w tym roku ;D ;D ;D ;D

justynka ale miałaś śliczny brzuszek! a moja mała jak ulewa to jest to takie właśnie jakby bardzo dużo śliny było,też tak masz? może moja ma katarek ? :p

moja Lenka przespała dziś w nocy 6 godz!! pierwszy raz,pewnie przez to że w dzień śpi BARDZO mało,co mnie trochę niepokoi ::)

Moja Natalka jak ulewała to też w tym była ślina(ja myślałam na początku że śluz i spanikowałam), pani doktor powiedziała że jeżeli nie jest niczym zabarwiona to jest oki.
Karola Twoja Lenka może już zaczyna produkować ślinę dlatego tak jest ;)

Hejka!!
Mój Grześ wyjątkowo długo teraz sobie śpi. Bardzo lubi spać na brzuszku, czasem (jak nie przesika się) popołudniu przesypia nawet ponad 3 godz. w takiej pozycji no i bardzo lubi spać na nas :) my z resztą też tak lubimy- można się do Grzesia poprzytulać na całego :)
justynko śliczne zdjęcia, a masz zrobione zdjęcia podczas karmienia Liwii w takim artystycznym stylu ?
kasiu przez cała ciążę nie jadłam słodyczy bo mi nie smakowały no i nie mogłam przez podwyższoną glukozę, ale teraz to chyba nadrabiam za wszystkie czasy- nie mogę się powstrzymać!!! A 9-ty miesiąc strasznie się ciągnie, dobrze że jesteś w domu i jak nie będzie takiej potrzeby to unikać szpitala, chociaż mnie dzięki temu że poznałam pracujące tam położne, które bardzo mi pomogły już po urodzeniu Grzesia :)  
lilith trudno uwierzyć jak nie tak dawno temu borykałaś się z mdłościami, a teraz już taki ładny, okrąglutki brzuszek masz :)
beatko ciekawe co ksiądz Rydzyk powiedziałby że czytasz takiemu maluszkowi Harrego ??? :p Ja bardzo lubię te książki czekam na kolejną część, a mój Grześ ma taką szeleszczącą książeczkę z Kubusiem Puchatkiem i też bardzo fajnie się na niej skupia, czasem trąci w nią rączką i robi wtedy śmieszne minki, a poza tym mówię mu wierszyki te które pamiętam i spiewam mu piosenki :)
sandros z Twoich opisów kojarzę sobie że Sonia to ruchliwe dziecko, które nie umie wysiedzieć na miejscu, mnie mama czytała bajki a ja sobie skakałam :) do tej pory wolę robić inne rzeczy niż czytać :)
Grześ się budzi

Mmm widzę że nie tylko ja mam problem z nadmierną ochotą na słodycze ;) Tyle że ty możesz sobie pozwolić bo chuda jesteś a ja nie dość że tyle mi zostało na plusie do nie mogę się opamiętać :-[ chyba zrobię test :-[

reklama
sandros ja to samo ::) najgorzej było na siwęta,miałąm nie jeśc słodyczy,wiadomo że dzidzia mogłaby się uczulić no i że chcę SCHUDNĄĆ ale gdzie tam,jak mnie dorwało na ciasto,eh.

frezja
test ciążowy ??? podejrzewasz coś ???

Do góry