Hejka!!
Mój Grześ wyjątkowo długo teraz sobie śpi. Bardzo lubi spać na brzuszku, czasem (jak nie przesika się) popołudniu przesypia nawet ponad 3 godz. w takiej pozycji no i bardzo lubi spać na nas
my z resztą też tak lubimy- można się do Grzesia poprzytulać na całego
justynko śliczne zdjęcia, a masz zrobione zdjęcia podczas karmienia Liwii w takim artystycznym stylu ?
kasiu przez cała ciążę nie jadłam słodyczy bo mi nie smakowały no i nie mogłam przez podwyższoną glukozę, ale teraz to chyba nadrabiam za wszystkie czasy- nie mogę się powstrzymać!!! A 9-ty miesiąc strasznie się ciągnie, dobrze że jesteś w domu i jak nie będzie takiej potrzeby to unikać szpitala, chociaż mnie dzięki temu że poznałam pracujące tam położne, które bardzo mi pomogły już po urodzeniu Grzesia
lilith trudno uwierzyć jak nie tak dawno temu borykałaś się z mdłościami, a teraz już taki ładny, okrąglutki brzuszek masz
beatko ciekawe co ksiądz Rydzyk powiedziałby że czytasz takiemu maluszkowi Harrego ???
Ja bardzo lubię te książki czekam na kolejną część, a mój Grześ ma taką szeleszczącą książeczkę z Kubusiem Puchatkiem i też bardzo fajnie się na niej skupia, czasem trąci w nią rączką i robi wtedy śmieszne minki, a poza tym mówię mu wierszyki te które pamiętam i spiewam mu piosenki
sandros z Twoich opisów kojarzę sobie że Sonia to ruchliwe dziecko, które nie umie wysiedzieć na miejscu, mnie mama czytała bajki a ja sobie skakałam
do tej pory wolę robić inne rzeczy niż czytać
Grześ się budzi