reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Zieńdybry :-):-)
Izoldzia, szybkiego i bezbolesnego adaptowania się w brutalnym świecie ;-),wstaw jakies foteczki jak będziesz miała siłę i chwilunię...
MMM bądź ostrożna, uważaj na WAS!!!!!!
Czarnulcia ja poproszę filiżankę...jestem jakaś niedospana:confused:
Justyś jeszcze raz very sorryyyyyyyyyy, ale ostatnio nie mam na nic czasu,odwiedziny rodziny,raz kuzynka u mnie,raz mój brat i cały czas fuuuuuuull house :-):-) a o tego jeszcze załatwienia z budową:sorry2::sorry2:
Bodzinka a może tak coś więcej bys powiedziała oprócz dzień dobry:szok::-D
Miłego dzionka i do zobaczonka..
ale mi się rymnęło z rańca :-D

reklama
.cześć.

.ja właśnie wróciłam z pobrania krwi,ała;-).

.wczoraj zamówiliśmy łóżeczko dla Darii na allegro ,mam nadzieję że szybko przyjdzie:-D wózek już przywieźliśmy od teściówki,pięknie go nam wyprała:tak: i tak powoli,powoli zaczynam się wczuwać na maksa:-) .

.ja też poproszę kawki-inki ,może mężul się zlituje i mi zaleje wodą:-p.

.trysia super że wszystkie odwiedzinki się udały:tak:,Macio pewnie też zmęczony:confused: .

.izoldzia ja też koniecznie poproszę foteczki! a przyznam się że czytałam o twoim porodzie na sierpniówkach i pod koniec się wzruszyłam i miałam łezki w oczach,ach te baby w ciąży:sorry2::laugh2:.

.justynka super że imprezka udana,może jakieś foteczki?.

.mmm dobrze że usg pokazało iż jest ok,w sumie to jest dużo przyczyn plamienia w ciąży,i nie wszystkie są groźne dla dzidzi:tak:.

.magdalenka a może jakieś fotecki? czytałam o parku miniatur ale nie wiem dokładnie gdzie to? bądź nasze stare poczciwe zoo;-).

.mam kawkę,mam kawkę:-D.

.miłego dnia.

DZień Dobry Bardzo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Czarnulka co za śniadanko.
Trysia dzis nie za bardzo bo czuje się jakby mi ktos do środka głowy włożył zołnierzyki:-:)-:)-:)-(
@ się zbiża wielkimi krokami...

Dzień dobry bobry :-)

No i Grześ wrócił wczoraj z gorączką ze żłobka i siedzimy sobie razem w domku. Ale z czego ta gorączka :dry: nie mam pojęcia :baffled: bez kataru, z gardłem też raczej ok, coś się pewnie kluje, aż się boję co, mam nadzieję, że to nie jest to żaden wirus:confused:

czarnulka pyszne śniadanko zrobiłaś, Ty to nam dogadzasz :laugh2: na kawkę też w ostatniej chwili się załapałam :rofl2: ja też dzisiaj niedospana 3 razy przebierałam Grzesia i co chwilę wołał pić, to żadne pocieszenie szczególnie, że Ty masz dwójkę dzieci do obskoczenia. A Emilcia już prawie 2 latka ma, jej jak ten czas leci...:szok:

karolinna coś oprócz morfologii Ci badają:confused: Daj znać jak wyniki.

trysia jak to się mówi "goście to dwie radoście jak wchodzą i wychodzą" :laugh2::rofl2: no a jak noga Ci się goi po tym wrednym gwoździu :confused:

bodzinka trzymaj na wodzy tych swoich żołnierzy ;-)

miłego dnia

.

.mmm wyjątkowo w tym badaniu tylko krew(gr rh,wr i morfologia) ,z reguły też mocz,no i oczywiście przeszłam glukozę:tak:.Reszty nie pamiętam:sorry2:. Grzesiowi życzę dużo zdrówka,mam nadzieję że gorączka szybciutko mu minie.

.magdalenka w końcu widzę wasze zdjęcie w podpisie:tak: ale masz przystojniaczka małego:tak: a twoja twarz wydaje mi się znajoma ale nie wiem skąd:laugh2:.

.dobranoc.

.

Izoldzia gratulacje!
Dobrze, że masz wsparcie w mężu :tak:
Życzę powrotu do formy i pociechy z dzieciaczków :tak::tak:
Może dlatego, że jestem na tym wątku świeżynka, ale nie mogę otworzyć zdjęcia :-(

reklama
hej !!!!!
ja dzis z moją córcią byłam u fryzjera i ma śliczną fryzurkę potem połaziłyśmy po sklepach, potem do pizza hut poszłyśmy a potem znów po sklepach i na lody !!! fajne takie babskie popołudnie :biggrin2: no i za namową Liwii kupiłam nieśmiało dwie sztuki body na dzidziusia :biggrin2:

Karolcia wkleje zdj ale zanim je wgram to pewnie minie ! bo zawsze jest cos pilniejszego !!!

Justyś jeszcze raz very sorryyyyyyyyyy, ale ostatnio nie mam na nic czasu,odwiedziny rodziny,raz kuzynka u mnie,raz mój brat i cały czas fuuuuuuull house :-):-) a o tego jeszcze załatwienia z budową:sorry2::sorry2:

Trysia ja mam gg jak coś i Ty juz mnie tak nie przpraszaj a tym bardziej nie musisz mi sie tłumaczyć !!! wystarczył sms albo telefon bo tak bez słowa to troche nie w porządku :baffled:!!!! dla mnie juz jest po temacie !!!

Do góry