reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
hej babeczki
mnie jakis czas nie będzie,bo jutro rodzinka z Wrocławia do nas przyjeżdża :-):-):-) (moi rodzice z dziećmi i siostra z synkiem) będzie wesoło:-D:-D:-D

Justyś,piszesz że byłaś z Liwusią u fryzjera i jeszcze fotek nie wstawiłaś :angry: tak się koleżanek nie gnębi psychicznie :baffled::rofl2::-D:-D:-D:-D;-)

izoldzia Ja nie widzę fotki :-:)-:)-(

Magdalenka Ja swojego Radka namawiam na wycieczkę do tego parku miniatur :-D;-)

mmm cieszę się że Ci śniadanko smakowało :-D:-D:-D i gdzie te fotki co kiedyś mi obiecałaś???:dry:Już się ich doczekać nie mogę :tak:

Karolinko pokaż jakie łóżeczko kupiliście? :-)

reklama
Dzień dobry :tak:
Justyna - fanie że już z 3letnią córcią można sobie zrobić babski wypad :tak:
Hehe ja tez pamiętam, że prawie nic nie kupowałam w ciązy a jak juz to z drżącymi rekami
Czarnulka22 - udanego spędu rodzinnego :tak:

A my dzisiaj mamy zaplanowana wizytę kontrolną u lekarza i tez mały wypad w miasto. Chociaż to drugie może nie dośc do skutku, bo ostatnio mój mały buntownik nie za chętnie siedzi w wózku. Najchętniej to by powycierał brzuszkiem wszystkie brudu z chodników :-D

Miłego dnia !

hej
Justynko ale ja pisałam na gg do Ciebie :zawstydzona/y::zawstydzona/y: więc miałam nadzieję, że odbierzesz:-:)-(,więc bez słowa Cię nie zostawiłam, nie należę do takich...:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Magdalenka ja też juz sie wybieram z moją familią do tego parku miniaturek od dłuższego czasu i jakos wybrać się nie możemy...jak z resztą wszędzie...:-(
Izoldzia ja też nie mogę otworzyć fotki Zuzi :-:)-(
Ja dziś mam podły nastrój i mam ochotę wskoczyć do wyrka, wczoraj przez ten wiatr wiedziałam że pogoda się zmieni bo łepetyna bolała i boli znowu...
Idę do fryzjera bo moje kudły to jest masakra juz nie potrafię patrzeć na siebie...
W sobotę idę na wieczór panienski i jakoś niezbyt mi się chce...mam ochotę na 2,3 dni wybyć gdzieś w góry, może do zakopca...nosi mnie bo ja jaś wędrowniczek jestem a jak dłużej nie ma jakiegoś wypadu w góry to łapie zły humor:sorry2:
No to tyle z mojego marudzenia. Mam nadzieję, że do wieczora będzie lepiej :tak:
Miłego dzionka i do zobaczenia.

hej hej !!!

zdjecia wkleje tylko wiecie jak u mnie z tym wgrywaniem :zawstydzona/y:

Izoldzia ślicznosci !!!! poprosze o wiecej !!!

Trysia daj juz spokój, tym bardziej na bb :baffled: a tak na marginesie nie miałam na gg zadnej wiadomosci !!

Witam Dziewczyny !!!

Tylko na chwile powiedzieć że żyje,
może jak Mila zaśnie to wkleje pare zdjęć...

Wiecie co ???
Nie weiem czy ja jestem taka słaba
czy coś jest ze mną nie tak
a jak nie to zaraz będzie bo pierdolca dostaje
ten mały diabeł wiecznie płacze, o wszystko,
przykleiła się jak małpa do mnie i nie mogę nawet wstać bez
niej na garbie, albo trafię do psychiatry albo za kraty
bo to jest niemożliwe co się dzieje w moim domu
Dziecko tak upragnione, wyczekiwane...
czasem żałuję że wogóle istnieje

Witaj Monysia...ja tu nowa jestem ;-) ale się pomądrzę. U Ciebie w domu to pewnie nic innego jak lęk separacyjny - pojawia się około 8 miesiąca i w najgorszych wypadkach może trwać do 3 roku życia. Do dziecka dociera, że jest odrębną istotą i go to przeraża, dlatego nie chce stracić mamusi z oczu.
A moim zdaniem to całkiem normalna reakcja człowieka, że ma dość i wyć mu się chce, klnie na świat i na najukochańsze stworzenie (niestety). W końcu musimy jakoś odreagować ten całodobowy kierat.
Wiem co czujesz, bo u nas jest tak co drugi dzień...wszystko jest na nie, płacz bez powodu nawet w środku najlepszej zabawy, pobudki w nocy czasem nawet co 15 minut (ale to pewnie wina ząbków).
Miejmy nadzieje, że to szybko minie, a do tego czasu zaciskajmy zęby i dla skarbeczków przyklejony uśmiech na gębę (tak w książkach piszą...chyba faceci).
Jednego jestem pewna, że teraz modlimy się aby ten czas minął jak najszybciej, a za kilka lat będziemy tęsknić.

sorki, rozpisałam się.

.Hejka babolki.

.Dziś do południa miałam zalatany dzionek;-) ,najpierw poszłam sobie na łowy do "ciuszków" i udało mi się znaleźć super ubranka i dla Lenki i dla Darii:-D Dla Lenki z Disneya a dla Darii z Calvina Kleina:-p . Potem wzięłam Lenkę i przeszłyśmy się do Biedronki na małe zakupy:tak:,więc na Piotrka padło żeby zrobił obiad bo ja byłam padnięta;-).

.izoldzia cudna twoja Zuzia ,taka kruszynka!:happy: a ile waży i ile ma wzrostu?.

.justyna i trysia jak najbardziej piszcie o tym na bb:-p hiehie;-).

.monysia a może najlepiej zrobisz, jak byś dała Milenkę do żłobka i poszłabyś do pracy? odpoczęłabyś sobie i miałabyś więcej cierpliwości dla swojej córci.

.magdalenka a w jakiej dzielnicy Katowic pracujesz?.

.czarnulka fotę łóżeczka wkleję jak już je złożymy i wypiorę pościel:tak:,jak na razie czekamy na kuriera;-).Życzę wam super spędzonego czasu z rodzinką:tak:.

.Miłego wieczoru .

Karolinna - no prosze jakie zdobycze :-)
ul kościuszki, zaraz koło ptasiego osiedla (chyba to się tak nazywa) zaraz przed brynowem....więc mogłaś mnie widziec ??
A mogę gdzieś zobaczyć Twoją fotkę, może i ja Cię kojarzę?

reklama
Doberek z ranka:tak::tak::tak::tak:
Monysia mnie w podobnej sytuacji bardzo pomogła rozmowa z psychlożką...I to normalne,że czasem masz dość.Moja mam mówi,ze nikt nas tak nie wkurzy jak własne dziecko.
Izoldzia Zuzanka CUDOWNA panna..Aż mi się chce JUŻ takiego maleństwa:sorry2::sorry2::sorry2:
Karolinna ja uwielbiam ciuszkowe wypady.Ostatnio kupiłam Lolowi superowe ogrodniczki i sobie koszule :tak::tak::tak:
Ja wczoraj musiałąm znowu małe butki kupic..R.25 i wcale bardzo dużego zapasu nie mają..24 juz za małe, 25 na styk, 26 za duże...To satneło na 25 adidaskach.W Bytomiu u mamy kupiłam za 20 zł super:tak::tak:
Was tez taka niefajna pogoda??? Mnie się od dwóch tygodnia na okrągo chce spac...MAKABRA

Do góry