reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
karolinna dzięki za odpowiedź..ale właśnie nie chodzi mi o takie typowe miejskie parki, tylko cos podmiejskiego, jakiś mały park krajobrazowy
My wybraliśmy się dzisiaj do parku koło Góry sw Anny, super miejsce ale na wypad z biegającym szkrabem...a nie tak jak my z wózeczkiem :rofl2:

Hej dziewczyny dzięki za miłe słowa

My dzisiaj wróciłysmy do domku czujemy sie dobrze chociaz ja nieco gorzej .............ale mam nadzieję ze juz niedługo.......................mała jest cudna....takaa kochaniutka i braciszek słodko się z nią przywitał..................zobaczymy co przyniesie jutro...............

Spadam bo jestem jeszcze zmęczona buziole:)))))

no my juz po pipezie :-D super było !!!! goście dopisali i Ci duzi i Ci mali :-D Liwcia jak pożegnała ostatnich gości padła ze na spiąco myliśmy jej nogi :-D normalnie baterie jej padły jak tylko weszła na górę :-D mój słodziak mały !!!!

Izoldzia witaj spowrotem :-) no i czekamy na zdj :tak:

MMM całą noc wczoraj nie spałąm tak mnie postraszyło, co chwile sie budziłąm i taki płytki sen miałam, a jak nad ranem odpłynełam to kury od sąsiada tak zaczeły dawac czadu że juz było po spaniu :baffled:

hello!!

Moi chłopcy odprawieni a ja zostałam sama. Długo się zastanaiwałam czy Grzesia nie zostawić w domu, ale stwierdziłam, że nie mogę mu burzyć rytmu.

karolinna to plamienie mialam tylko jednorazowe i tym bardziej nie wiadomo skąd się wzięło, jak się powtórzy to mam brać 3 razy dziennie duphaston. Na usg nie widać było niczego niepokojącego (tzn ginka nie widziała ;-))

justyna no to Liwia musiała nieźle szaleć że tak padła :-D najważniejsze, że pipeza się udała i solenizantka zadowolona :-) A Ty pewnie też padłaś po takiej ciężkiej nocy, może jeszcze śpicie :-):confused:

kaśka uważam, uważam na siebie i na małego pasożyta :-)

izoldzia fajnie, że jesteście już z Zuzą w domu, ciekawe jak to jest z dwójką dzieci:confused:

Miłego dzionka

Witam,

MMM - alez ja zacofana - gratulacje, ze w ciazy. Ja to mam zaplon, slowo daje. Fajnie, ze wszystko wporzadku, bo jak wynika z postu, to cos nie teges bylo...

Justyna - ciesze sie, ze Wam imprezka wypalila. Liwia fajnie padla.

Izlodzia - tez nie mialam okazji - gratulacje. Duzo szczescia dla Was obojga teraz

Pozdrawiam,

hej !!!

MMM chętnie by sie pogniło ale trzeba do pracki lecieć a poza tym Liwcior prędzej czy później wstanie :-D a jak przychodzi wieczór to jak ręką odjoł i spać mi sie nie chce a potem rano śnięta chodze !!!

reklama
Witajcie kochaniutkie z rana
lol.gif

Emilcia mi się przebudziła o 4 rano 2x z płaczem i tak już mam po spaniu
icon_confused.gif
leżałam ponad pół godziny i nie da rady zasnąć
icon_confused.gif
Mąż przed chwilą pojechał do pracy,a ja do was
lol.gif
wink.gif
Taaaaak mi się chce kawy,ale nie chce mi się jej robić
icon_rolleyes.gif