reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
.Witam deszczowo;-).

.Jak tam wam mija ta mokra sobota? ja myślałam że dziś się przejdziemy z rodzinką na jakiś spacerek...a tu tylko pozostaje "biedronka" i nazat;-).

.Lenka ogląda na kompie baje i wcina marchewkę :tak:,Piotrek ogląda olimpiadę:baffled: a ja ... się nudzę:-p chyba wezmę się i pościeram kurze z mebli.

.justyna jeśli chodzi o kopniaczki, to wydaje mi się że Daria jest o wiele bardziej spokojna niż Lena:-D zobaczymy teraz jak to będzie po porodzie:tak:. Kupujesz już jakieś ciuszki? ja zaczęłam powoli właśnie jak się dowiedziałam płci:tak: .

.Miłej soboty kobiety.

reklama
Witam po dłuzszej przerwie,

Karolina - deszczowa - zapraszam do siebie - u mnie to sie dzis nawet opalisz ;-)

Justyna - gratuluje drugiej coreczki, Liwia miala nosa, bedzie miala sie z kim bawic :-)

Mysmy Sonie do dziadkow na caly sierpien oddelegowali na caly sierpien, wiec teraz tesknimy i wypoczywamy rownoczesnie. A ja z tej zaczelam przegladac zdjecia Soni i zrobilam maly filmik - pochwale sie:

YouTube - Sonia - Zwierzak

Pozdrawiam,

U nas deszczowo :-( mieliśmy dziś do Wisły lub na Jurę jechać, ale najpierw mężowi dołożyli dniówkę, a dziś deszcz więc ani Jura ani Wisła :-( Został nam balkon.

.Zdążyliśmy przed kolejną falą deszczu wracając ze sklepu:laugh2:.

.sandros nie, dzięki za słoneczko,trochę wytchnienia się przyda bo ponoć przyszły tydzień to upały:baffled:. O kurcze! cały sierpień! a Sonia tęskni?często dzwoni? filmik obejrzałam! super:-D uśmiałam się z niektórych momentów i ta odpowiednia muzyka:-D.

Witam,

Karolina - Sonia teskni, ale nawet nie bardzo, dzwonimy do niej codziennie, ale czasem ma tylko czas powiedziec "czesc" i ucieka do atrakcji, jakie jej babcia przyszykowala.
A i do nas ten doeszcz zawedrowal - rano byl upal, a teraz w kratke - upalnie, deszczowo.

Pozdrawiam,

Cześć Dziewczyny!!!

izoldzia cieszę się że już jesteś po porodzie, ciekawe jak się czujecie:confused: Ogromne gratulacje:tak:

justyna fajnie, że dzidzia się pokazała, no to teraz czekamy jakie imię jej nadacie :rofl2: A co do Twojego pytania o prenevar to ja nie szczepię Grzesia

sandros miło Cię znów "słyszeć". Filmik świetny, widać jak Sonia się zmieniła i jaka już z niej śliczna dziewczynka :-D

dokończę później

Witam,
Pewnie mnie nie pamiętacie...przedstawiałam się kilaset postów temu :-) ale się jakoś nie wkręciłam...może teraz mi się uda :tak:
Podpatrzyłam, że właśnie pojawiła się nowa Niunia na świecie - GATULUJĘ !!

Mam do Was pytanie (bo tak często zastanawiamy się z mężem gdzie pojechać i co pozwiedzać w weekend) znacie jakieś ciekawe mejsca w okolicy, gdzie można pospacerować, usiąść, nacieszyć się ciszą i spokojem?

a jutro kinder party !!! Liwia dzis nawybierała w sklepie trąbki, czapeczki itp ! mówi " potrzebuje duzio tego bo pipeze robimy" :-D tak wiec trzymajcie kciuki zeby była pogoda i ta pipeza udała sie w ogrodzie bo inaczej to sajgon w domu !!!

taaaaa a mi spać sie nie chce :baffled:

witam w niedzielny poranek!

justyś o tej godzinie:szok: nie dziwię się że jesteś padnięta, trzymam kciuki za pogodę, żeby pipezę deszczyk nie przegnał do domu ;-)

nie wiem już co chciałam wczoraj napisać, chyba jeszcze tylko tylko tyle, że byłam wczoraj u gina i że będę 2 tyg na L4 siedzieć w domu ;-) a to z takiej okazji, że jakieś plamienie mi się wydarzyło. A tak poza tym wszystko ok, dzidzia śliczna :-) miała czkawkę i tak fajnie podskakiwała :-D ale między nogami nic nie pokazała:-D

miłej niedzieli

reklama
.Hejo.

.My zaczynamy 9 miesiąc i tylko 31 dni do finału,ale mam nadzieję ze ciut wcześniej to nastąpi:-D. Wczoraj tak trochę na okres bolało mnie podbrzusze i napinał mi się brzuszek.

.Pogoda dziś zapowiada się pięknie.

.mmm już się bałam że nie dokończysz poprzedniego postu:-p. A co to za plamienie, mam nadzieje że przez te 2 tygodnie będziesz leżeć a nie latać za Grzesiem:confused: ,przepisał ci gin jakieś leki?.

.magdalenka może Muchowiec? albo park Chorzowski? albo park Kościuszki;-)tylko że tam nie ma nic do zwiedzania ale miejsca spokojne:laugh2:.

.sandros super że Sonia bardzo nie tęskni i że babcia dba o jej rozrywkę,na pewno dzięki temu jesteś spokojniejsza:blink:.

.justyna no to masz małą imprezowiczkę w domu:laugh2: proszę mnóstwo foteczek powklejać po imprezce i życzę super zabawy:tak:.

.Miłej niedzieli.

Do góry