reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
kasia178 dzięki . A masz już jakieś objawy zbliżającego się porodu? oprócz strachu? ;)

mmm
koleżanki musiały nosić Cię na rękach ;) ale się masz fajnie z tym jedzonkiem :)

beatka
Widzisz1 nie potrzebnie się martwiłaś :) super że wszystko ok :) Tak,byliśmy na giszowcu,choć ciężko było przedrzeć się przez zaspy koło alberta :D kolor :czerwony też chyba z ecru (był jeszcze tylko ciemnozielony i bordowy) i bez pompowanych kół(tylko ten zielony miał)
Beata78 pisze:
Wybawieniem jest dla mnie ten komputer z netem, bo mam Was. Dziekuję, że jesteście i że jesteście moim WYBAWIENIEM!!!!!
dzięki :D ale tak serio ja też bym zwariowała siedząc i tylko zajmując się małą a tu zawsze mogę się wyżalić i odpocząć chwilkę :) .Zdjątko super :) Długie włosy ma jak Lena tylko blond :)

sandros z tego się bardzo cieszę że na te spacerki będę mykać sobie :) przynajmniej wyjdę do ludzi bo dziczeję :laugh: .Życzę pomyślnych zaliczeń!!

dobrej nocki życzę !!! słodkich snów(kto zdoła zasnąć ;) )
misiuksiyc1ms.gif

reklama
Dziekuje wam jestescie kochane:):) ja strasznie sie nim zachwycam i jak patrze na te zdjecia to sie zastanawiam gdzie sie gubia te moje wielkie piersi!!!!:):)
A co do buzi to mam problem bo jak robie sama to jakos nie potrafie i zapominam tez....a jak robi mezus to wtedy kaze cala mnie robic:):) obiecuje ze nastepnym razem zrobie z buzia:):)

171.jpg

aha i jestem happy bo mama dzis dostala te ustawu co kaczor podpisal i jednak jakby liczyc nawet moja rente to zalapie sie na to dla najbiedniejszych czyli 1000zl:):):):) no i wtedy miesiecznie 44 zl dostaje sie dodatkowo:)

Cieszę się razem z Toba Lilith.

Karolinnko może w ramach rewanżu pierwszy spacerek zrobisz na Klimontów, co? Chyba masz daleko, nie?? :) Pozdrawiam.

Słodkich snów dla Was Mamusie i dla Waszych Maleństw.

Mokkate z tego co wiem są dwa sklepy na Giszowcu z wózkami. Ja polecałam Karolinnie sklep pod Albertem (w podziemiach). Sama tam kupiłam wózek. Kosztuje 490 zł (ze wszystkim). Jak chcesz wyślę Ci maila ze zdjęciami. Drugi sklep jest w podziemiach Diamentu (boczne wejście). Tam z kolei kupisz różne wózki, rówież w ofercie komisowej. Tam - bardzo miła obsługa (sklep prowadzi miłe młode małżeństwo).
Pozdrawiam.

mmm i Betako78 Może jak sie zrobi cieplej to się we trzy spotkamy gdzieś na spacerku ;) co wy na to ?? Ja mieszkam na Kazimierzu Górniczym ale często jestem na klimontowie u znajomych lub na mieście w centrum :)

Beata78 pisze:
Mokkate z tego co wiem są dwa sklepy na Giszowcu z wózkami. Ja polecałam Karolinnie sklep pod Albertem (w podziemiach). Sama tam kupiłam wózek. Kosztuje 490 zł (ze wszystkim). Jak chcesz wyślę Ci maila ze zdjęciami. Drugi sklep jest w podziemiach Diamentu (boczne wejście). Tam z kolei kupisz różne wózki, rówież w ofercie komisowej. Tam - bardzo miła obsługa (sklep prowadzi miłe młode małżeństwo).
Pozdrawiam.

Dziękuję Beata. Muszę się tam wybrać...

beatko no niestety mam daleko na klimontów ::) przynajmniej na piechotę z wózkiem ;) ale jak będziesz w odwiedzinach u rodziny to zawsze może być muchowiec? popieram marzenia o wiosnie... :)

mała moja jest dziś taka marudna ::) za nic nie można jej odłożyć na łóżko,zaraz się budzi i w ryk ::) teraz zdjęłam jej pieluszkę i tak sobie leży :) to akurat lubi więc mam chwilkę wolnego ;) i jeszcze obiad zrobić,ale my kobiety mamy ciężki los ;)

reklama
Do góry