kasia178 dzięki . A masz już jakieś objawy zbliżającego się porodu? oprócz strachu?
mmm koleżanki musiały nosić Cię na rękach ale się masz fajnie z tym jedzonkiem
beatka Widzisz1 nie potrzebnie się martwiłaś super że wszystko ok Tak,byliśmy na giszowcu,choć ciężko było przedrzeć się przez zaspy koło alberta kolor :czerwony też chyba z ecru (był jeszcze tylko ciemnozielony i bordowy) i bez pompowanych kół(tylko ten zielony miał)
sandros z tego się bardzo cieszę że na te spacerki będę mykać sobie przynajmniej wyjdę do ludzi bo dziczeję :laugh: .Życzę pomyślnych zaliczeń!!
dobrej nocki życzę !!! słodkich snów(kto zdoła zasnąć )
mmm koleżanki musiały nosić Cię na rękach ale się masz fajnie z tym jedzonkiem
beatka Widzisz1 nie potrzebnie się martwiłaś super że wszystko ok Tak,byliśmy na giszowcu,choć ciężko było przedrzeć się przez zaspy koło alberta kolor :czerwony też chyba z ecru (był jeszcze tylko ciemnozielony i bordowy) i bez pompowanych kół(tylko ten zielony miał)
dzięki ale tak serio ja też bym zwariowała siedząc i tylko zajmując się małą a tu zawsze mogę się wyżalić i odpocząć chwilkę .Zdjątko super Długie włosy ma jak Lena tylko blondBeata78 pisze:Wybawieniem jest dla mnie ten komputer z netem, bo mam Was. Dziekuję, że jesteście i że jesteście moim WYBAWIENIEM!!!!!
sandros z tego się bardzo cieszę że na te spacerki będę mykać sobie przynajmniej wyjdę do ludzi bo dziczeję :laugh: .Życzę pomyślnych zaliczeń!!
dobrej nocki życzę !!! słodkich snów(kto zdoła zasnąć )