reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
p.s. a ja na poprawienie sobie nastroju zapaliłam sobie świeczke,zjadłam 3bita i mam cały czas zapaloną moją ukochanę lampke stojącą ktora fajny cien daje na suficie ;-);-):-):-) jeszcze do tego idę zrobić sobie kawkę z adwokatem bo robię z papierkami firmowymi i juz mnie dupsko boli:baffled:

reklama
hej hej !!!

no dzięki nawet nie wiedziałam że jestem TAKA fajna :-D ;-)

a mi sie chce gdzieś wyjechać !!! nawet sama z Liwicą !! bo ten mój pracocholik to zjedzie a nie wyjedzie !!!

Trysia no widzisz,oko masz bystrzejsze od siebie :-D:-D:-D
:szok: Czarnula no wiesz :szok: :-D:rofl2:

a potem nie ma co sie dziwic ze Trysia znika na całe wieki jak ją tu takimi hasłami sie wita :-D

zimno mi :baffled: czkeam na barat i P i obiadek a potem capucinno sobie strzele ! narazie zadawalam sie płatkami od Liwii !!!

Bodzinka fajne zdjątka widać że Cie ponosi wena :-D

Mokatka to Martynka będzie miałą koleżanke do siodła bo Liwicia też koniara !!

Justi, Ty też masz pracoholika???no to współczuję... wrrrrrrr, ja już czasami nie wyrabiam,ile razy proponowałam już jakiś wypadzik choćby w nasze beskidy, a on jak poszedł w zaparte, to nigdzie nie wybierzemy się choćby na weekend, żeby trochę odsapnąć i nabrać świeżego oddechu w płuca :-:)-( ja juz wczoraj wysiadłam, wypiłam prawie całe winko sama kąpiąc się i robiąc sobie peeling...wiem wiem,chcecie pewno zapytać czy mam jeszcze skórę?? ;-) mam mam bez obaw, winko wypiłam bardzo szybko bo było pyszne, rumuńskie Cotnari jest moim ulubionym winkiem od wczoraj :-):-):-).
Pobeczałam se sama, cichutko, bez świadków i chyba trochę lepiej mi się zrobiło, mam juz ostatnio dosyć ciągłego sprzątania po chopie i wszystkiego co jest związane z obowiązkami domowymi :zawstydzona/y::zawstydzona/y:...no to se pomarudziłam:szok::szok::zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
Trzymajcie się cieplutko i nie dajcie się podłym nastrojom, które podstępnie nas atakują w takie szaro-bure dni:baffled::-) . Ja mam swój sposób na to, nie wiem czy dobry ale lepiej się bronić jakkolwiek niż wcale:-p:-),papapaa,dziś już chyba tu nie zajrzę, ale do jutra powiem spokojnie ;-);-)

Witajcie moi Kochani !!!

Wpadam tylko na chwilę by powiedzieć
że u nas ciężko, Mila nie śpi prawie całe noce,
bardzo płacze, zęby idą jak burza,
ma już 4 ale widzę że i 2 gotowe do wyjścia...
Poza tym Milcia ma przepukline pępkową,
ma zaklejony pępo i zobaczymy czy się nie naprawi ...
jest duuużo płaczu a jeszcze się pakujemy na wesele,
wygoniłam dziś mężula żeby poszedł
do rodziców z nią bo nic nie mogłam zrobić,
chodzę jak zombi, śpie ostatnio po 2h na dobe,
jak nie urok to ...

Pozdrawiam Was Kochane,
chorowitkom dużo zdrówka
i buziaki dla wszystkich

może jeszcze uda mi się zajżeć ale wątpie
więc do zobaczenia;-)

:-)Hej!

Widać, że mimo paskudnej pogody miły nastrój tutaj panuje :-D:tak:

czarnulka, bodzinka Wy to macie talenty do upiększania zdjęć, ja nie mogę się zmobilizować, żeby chociaż jedno wstawić (nawet nie wiem czy jeszcze umiem to robić :baffled:)

justa Ty już jesteś prawie w połowie ciąży :szok: ja mam wrażenie że brzuchol mi rośnie szybciej niż przy Grzesiu, a jakie Ty masz odczucia:confused:

mokkate a Martynka coraz bardziej do Darii jest podobna, a jaką fryzurkę już nosi :tak:

karolinna mam nadzieję, że się jeszcze gdzieś spotkamy jak będziesz 2 w 1 :tak: a w nowym roku będziemy razem na spacerki chodzić :tak:

trysia winko, wanna, relaks to jest to :-) trochę samotności jeszcze nikomu nie zaszkodziło ;-)

Byłam jakiś tydzień temu na usg i muszę się pochwalić, że z Maleństwem wszystko ok. Okazuje się że drugi śpioch mi rośnie w brzuchu, ciężko było lekarzowi go zmobilizować do zmiany pozycji :-p

Pozdrawiam Was serdecznie

.Witanko.

.Ta pogoda dziś jakaś taka barowa;-) .Ja siedziałam dziś cały dzień w domu:baffled: ale naszło mnie kuchennie i zrobiłam dziś kolejny wsad do słoików:-p ,tym razem sałatka ,na razie musi przez 6 dni się przegryźć a ja tylko chodzę i zaglądam jak to wygląda:-D.

.Ja właśnie po prysznicu i przy ineczce sobie siedzę:tak:.Lenka śpi a mężullo w pracy.

.mmm kobitko ,nie rozśmieszaj mnie:-p przy twojej mobilizacji wcześniej się rozdwoję niż się spotkamy:-p ,a Grześ to już długo w domu jest po wakacjach?;-). Fajnie się masz że będziesz miała takiego drugiego śpioszka:tak:.

.mokkate no to musimy koniecznie się spotkać:sorry2: :-D .Ale te twoje panny super:tak:,a gdzie zdjęcie Martynki na koniu:confused:.

.monysia biedna Milenka z tą przepukliną,życzę żeby się szybko wyleczyło:tak:. No i fajnej weselnej imprezki:tak: żeby Milenka grzeczna była;-).

.trysia mam nadzieję że to nie wino jest twoją pociechą;-).

.czarnulka małe damy;-) może zrób fotkę tych sukienek i się nam pochwal:tak:.

.Lecę pobuszować po necie.

.Miłego wieczoru.

Witam

Nie ma to jak sie napisac i wszystko diabli biorą hehehe...................................

Tak więc mnie od wczoraj rozbierają dziwne boleści ogólnie samopczucie fatalne myslę ze godzina "0" sie zbliża i oby jak najszybciej bo już cięzkawo sie czuję.
A pogoda nas nie rozpieszcza także czasem i kawusia nie pomaga.

Miłego wieczorku:))

Justi, Ty też masz pracoholika???no to współczuję... wrrrrrrr, ja już czasami nie wyrabiam,ile razy proponowałam już jakiś wypadzik choćby w nasze beskidy, a on jak poszedł w zaparte, to nigdzie nie wybierzemy się choćby na weekend, żeby trochę odsapnąć i nabrać świeżego oddechu w płuca :-:)-( ja juz wczoraj wysiadłam, wypiłam prawie całe winko sama kąpiąc się i robiąc sobie peeling...wiem wiem,chcecie pewno zapytać czy mam jeszcze skórę?? ;-) mam mam bez obaw, winko wypiłam bardzo szybko bo było pyszne, rumuńskie Cotnari jest moim ulubionym winkiem od wczoraj :-):-):-).
Pobeczałam se sama, cichutko, bez świadków i chyba trochę lepiej mi się zrobiło, mam juz ostatnio dosyć ciągłego sprzątania po chopie i wszystkiego co jest związane z obowiązkami domowymi :zawstydzona/y::zawstydzona/y:...no to se pomarudziłam:szok::szok::zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
Trzymajcie się cieplutko i nie dajcie się podłym nastrojom, które podstępnie nas atakują w takie szaro-bure dni:baffled::-) . Ja mam swój sposób na to, nie wiem czy dobry ale lepiej się bronić jakkolwiek niż wcale:-p:-),papapaa,dziś już chyba tu nie zajrzę, ale do jutra powiem spokojnie ;-);-)

to co mam rozumieć że mam kompanke z małym kompanem na wypad ???

Izoldzia trzymam kciuki !!!! i szybko daj znać jak coś !!!!

reklama
MMM sama nie wiem !? no ja juz na półmetku :szok: mam sie zacząć bać :confused::baffled:

Monysia oj Ty to masz z tym spaniem młodej !!! trzymaj sie kobieto !!!

Do góry