reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
hejooo, to i ja piszę się na tą pizze :-)))... Wybaczcie że mnie nie było ale miałam znowu bardzo poważne problemy z kompem,ale teraz obiecuję poważną poprawę i bardzo ubolewam nad tym że nie wiedziałam o Waszym spotkanku,choć w ten weekend nie mogłam bo imprezy mieliśmy, w sobotę w firmie, Tomi miał urodziny, a w niedzielę grill dla rodzinki,trochę zmęczona psychicznie byłam ale powoli wracam do siebie ;-);-)
Pozdrowionka serdeczne i buziole :-):-)

a do mnie własnie zadzwonili że mój numer tel wygrał i ze mam 40% zniżki w telepizzy na pizze duże i srednie
icon_e_biggrin.gif
icon_e_biggrin.gif

to juz wiadomo co Czarnula bedzie miała na obiady w najbliższym czasie :-D

Justi, śliczny masz brzusio taki zgrabniusi :-):-) a moja synowa jest przecudna ale czemu się dziwić, skoro ma taką ładną mamusię :tak::tak:

.Hej Kobietki.

.U nas ok,oprócz tego że poprzedniej nocy miałam skurcze,bardzo nie bolały ale wystarczająco żeby mnie obudzić:baffled: ,w sumie to powiem że byłam przerażona że to coś poważnego,ale poleciałam po no-spę i za jakieś pół godziny udało mi się usnąć i obudziłam się i było wszystko w porządku.

.Od ostatniego czasu bardzo dużo napisałyście w sumie to nie spamiętam tego wszystkiego;-).

.justyna no no brzusio ci się zaokrągla już całkiem całkiem:tak: . Co do tego, że napisałam ci że planowaliście drugie dziecko, to wywnioskowałam z tego co pisałaś że w grudniu macie mniejszy ruch w fotografii ;-).

.czarnulka fotki super,bardzo ładnie na nich wyszłaś:tak:. Ja też sie piszę na pizzę:-p hehe,ciekawe ile osób już w sumie zapowiedziało sie do ciebie na ta pizzę:-D;-).

.trysia miło znów cię widzieć:tak:.

.mokkate co u ciebie? tyle się już nie widziałyśmy;-).

.No i jeśli kogoś pominęłam w poście to wybaczcie,ostatnio latam rozkojarzona.

.Pozdrowionka.

Hej :-)

Justyś haha na obiadki nie lubią takich ''świństw'' ;-) Pięknie wyglądacie na fotkach,a brzusio rewelacja ;-) Super się powiększa ;-)

Karola zapowiedziało się na pizze duzo dziewczyn hahaha ale znając wasz zapał na spotkania itp to raczej nie liczne by się wstawiły :-D:-D:-D Uważaj kochana na siebie z tymi skurczami ;-)

Trysia to nie było spotkanko naszego wątku śląskiego z BB,to ja byłam na spotkaniu z innego forum i wstawiłam fotki ;-) Chyba nie doczytałaś dokładnie ;-)

Mokkate w wakacje miało cię być dużo,a Ty co??? :-( Proszę więcej klikać ;-) I wklej jakieś foteczki swoich dziewczynek :-)

reklama
Czarnulka, właśnie dziwne mi się wydawało że żadnego dziubasa nie kojarzę oprócz Twojego i całej Twoje famili :-D:-D
Karolcia, całe szczęście, że jest no-spa i że działa w takich sytuacjach, trzymam kciukasy aby Maleńka siedziała sobie u Ciebie w brzusiiu jak nadłużej !!!!!
Dziewczyny nie mam już cierpliwości, próbuję edytować avatara aby go było widać, ale ciągle pojawia sie komunikat albo za duży plik,albo nie takie rozszerzenie,albo coś tam jak za dużo nakombinuję, nie mam już siły, wrrr...specjalnie zalogowałam się na stronie avatatary.ork.pl i myślałam że to mi coś da, ale nic nie dało bo avatar zapisuje w formacie .gif... Pliss poradźcie mi coś ale zaznaczam, że nie mogę już nic instalować na kompie bo to staruszek ktory chodzi jak żółw bo ma za mało pamięcie RAM:wściekła/y::wściekła/y: miała mi przyjść pamięć pocztą ;-) ale coś ma problemy z dojściem.
byłam na stronce imageshack.us i tam jest niby możliwośc przerobienia foty dla potrzeb avatara ale i tak jest za duże bo zmniejsza do 100 x 75 piks,wrrrrrr
HELP HELP HELP:baffled:
Pozdrowionka dla wszystkich, a dlaMOKATKI ktora jest wtedy,kiedy mnie nie ma,to w szczególności;-)

Do góry