reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Hello !!!

MamaBoo sto latek !!!
:-D:-D:-D
Muszę się Wam pochwalić, ostatnio moja Karolinka tak jakby trochę zmądrzała ;-)i łatwiej mi się z nią dogadać ;-). Oby tak zostało, może pomoc Superniani nie będzie potrzebna ;-):-):-D

E może to był bunt 2- latka ???:confused:
Ale dobrze że już dobrze :-D;-)

Wpadłam na chwilę się z wami pożegnać. Dzisiaj koło 24 wyjezdżamy z Kubusiami nad morze :-);-)

Nooo to miłego lenistwa życzę ;-)

. kombinuję co jeszcze można by było wsadzić do słoików i mam parę pomysłów;-). .

Ja mogę Ci podać przepis na super sałatkę z ogórków,
papryki i cebuli, zalewa słodko kwaśnia,
super jest, ja się zajadam,
robimy też buraki z papryczką,
jak nie ma co zrobić do obiadu to do piwnicy,
wyciągam i jest :-D

A Milence to jeszcze ja czytam bajeczki,
Ona komentuje

Fajne te łoże Twojej Córy, jak od lalki barbi :tak:

Ja spędziłam dziś cały dzień u mamy,
Mila była boska do 18, śmiała się, wygłupiała,
bawiła z kotem, tuliła go, potem pomarudziła
ale dało się znieść :-p
teraz zasnęła

Ostatnia edycja:
reklama
hej

no macie racje,u nas coś marnie idzie organizacja spotkania :wściekła/y:
Chętnie zapraszam do przyłączenia się w niedziele o godz 10 do ZOO w Chorzowie :-) Na pewno będzie superkowo :-) przyjadą tam dziewczyny z Rybnika i nawet Krakowa ;-)

Karolinko ślicznie twoja księżniczka wygląda! I łóżeczko śliczne! Dużo kosztowało? gdzie kupiłaś?

Mokkate czemu tak mało piszesz? poprosze o fotki moze jakies? pliiiisss :-) Moze wpadniecie do zoo???

Justyś,a ty byś nie przyjechała? :-p:-p ale pewnie mnie już masz dość :-D:-D:-D:-D:-p:cool2:

Monysia
bardzo się cieszę że dzisiaj tak wspaniale z córcią spędziliście dzień :-)

Kasia miłego grilowanka ;-) My też chyba jutro będziemy grilować u znajomych hihihi ale w Sosnowcu ;-)

izoldzia to zapraszam do siebie na kawe ;-) będziemy miały spotkanko :-D:-D

hej !!!

MamoBoo sto latek !!!!

Karolcia a gdzie ten worek kupiłąś :-D bo ja szukam i nie umiem znaleźć :baffled:
a skąd wiesz że druga dzidzia TAK zaplanowana ???

Czarnula ja jade do Asi a poza tym ja bejbibumowa i nie zdradzam :-D A to z noworodka spotkanie ???

Izka dam dam zdj specjalnie dla Ciebie :tak:

a wiecie co mi Liwia dzis pow jak ją tępiłąm żeby do zasypiania kciuka nie ssała :-D mówi mi " ugryź sie w nos " a ja jej to tak to sie do mamy mówi a ona " tak sie mói jak ktoś mnie wkuźia " :szok:

justys szkoda :-) Wiedziałam że masz mnie ''dość'' :-p:-D:-D:-D Pozdrowienia dla Asi :-) a spotkanie jest z forum o scrapkach,ale są tam dziewczyny też z noworodka :-)
Takie worki Justys na buciki są w dziecinnych sklepach lub też papierniczych ;-)A Liwcia nieźle ci odpowiedziała hahaha

hej !!! co tak pusto !!??

a wczoraj chyba z wrażenia do 2 nie spałam, ruchy w sumie czuje juz dłuzszy czas ale wczoraj położyłam sie i tak leze z rękaą na brzusiu a tu taki kopniaczek wyczuwalny :-D i jak "zapukałam" do dzidzi to taką serie mi sprzedał że szok :biggrin2:
rano Liwci mówie daj reke zobaczymy czy Cie dzidziuś kopnie a ona czeka i czeka i puka mi w brzuch i "ej dzidziuś jesteś tam" :-D a jak troche poruszałyśmy po brzuchu to sie poruszył i Liwcia czułą ale sie cieszyła ! i mówi babci że ją siostra kopała, uparła sie ze będzie dziewczynka i nawet mówi że bedzie miałą na imie Kasia :cool2: tą ostanią kwestie musimy jeszcze przedyskutować :-D

miłej sobotki, jade do siostry jak wróce z pracy to odezwe sie w niedziele !!

Hello dziewczynki:-D:-D
Ludzie jakos ostatnio nie mam weny cóś....
A co do spotkanka to dobrze,ze Babki z siedzących są chętniejsze;-)Nawet z Zabrzankami trudno się zmówic:-p:-p:-p
Justyna to gratulacje mocnych kopniaczków:-D:tak::tak:Oj jak Ci zazdraszczam tego:tak:Ciekawe jakby mój łobuz zareagował.Ach ostatnio się zrobił strasznie nieznośny.Mam nadzieje,że to tylko taki okres i ,że niedługo mu przejdzie:tak:
Ach dorwałam nowe gifki, musze złapac natchnienie i do fotek:-D

MamaBoo- stolatstolatstolat......:-)

Baśka- udanego wypadu. Nie zapomnij zabrac aparatu..

Bodzinka- jaki cudny cytat masz pod zdjęciem....:happy2::happy2::happy2::happy2:
Aż mi się słodko zrobiło... :tak:
I nabrałam weny twórczej do pisania....:-p

Karola- zapomnieć???? :-:)szok: No co Ty????:-(...
Łóżeczko śliczne...

Czarnulka- dzięki za zaproszenie, ale w niedzielę nie mogę....:-(
Mała mi sie przeziębiła i kaszle okrutnie...:-:)-(
Mam nadzieję, ze jej szybko przejdzie...

Iza- jestem jak najbardziej za spacerkiem. Jak będziesz w rejonie - daj znać...:-)

Justa- ale mnie wypowiedź Liwutka rozbawiła....:-D:-D:-D

Pozdrowienia...mała się budzi, więc idę...:happy2:

Witajcie !!!

Miałam przerąbaną noc,
do 2 nie spałam wogóle bo Mila robiła akcje,
potem wzięłam ją do siebie i było troszkę lepiej,
gdy rano zaglądłam do gębuli to po raz kolejny
wiedziałam o co jej chodziło, jak zębów nie było
tak teraz idą jak burza, trzeci wyszedł
i Mila cały dzień zgrzyta :-D
i jest okropnie marudna ...

Czarnulka miłego spotkanka ;-)

Justyna niezła ta Twoja Córa :tak: ma gadane :-D
Jak brzusio ??? mi nikt nie wierzył
jak mówiłam że czuję ruchy od 18 tyg,
a to bo 1 ciąża a to bo za wcześnie,
a ja byłam zawsze szczuplak, do tego macica 2 rożna
no i ta aktywność Mili, nie mogło mi się zdawać
Zdrówka dla Maleństwa, Mamusi i Większego Maleństwa :-D

reklama
hej

A u mnie byli znajomi :-) popiliśmy weskacha hihi było pycha :zawstydzona/y::-p Mnie się w głowce kręci ;-),ale zmykam spać bo jutro spotkanko w Zoo :-) Szkoda że Was nie będzie :-(

Mokkate szkoda :-( bo bardzo dawno się nie widziałyśmy!

Monysia dziękuję :-)

izoldzia to kiedy z tym ciastem wpadasz???? hihihi bo mi smaka zrobiłaś ;-) Napewno do kawy będzie ciacho idealnie pasowało ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry