reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
hej

Ja się tylko Witam i wklejam foteczki ze spotkania SL
icon_wink.gif
Justynka mówisz i masz
icon_e_biggrin.gif

A tutaj foteczki z mojego aparaciku
icon_wink.gif

100_6535.jpg

100_6537.jpg

100_6539.jpg

100_6543.jpg

100_6549.jpg

100_6556.jpg

100_6564.jpg

100_6569.jpg

100_6574.jpg

100_6579.jpg

100_6580.jpg

100_6582.jpg

100_6583.jpg

100_6585.jpg

100_6596.jpg

100_6601.jpg

100_6603.jpg

Witam

No super foteczki CZarnulka .................kurcze tez byłam wczoraj w ZOO ale nie mam niesety az tyle fotek padły baterie w aparacie a szkoda bo strasznie chcciałam miec zdjątko ze słoniem hihihihih bo juz tak się czuję jak slonica

pozdrawiam miłego dzionka

Izoldzia :-D:-D aleś dopakowała teraz o sobie. nie przesadzaj Kochana

Czarnulka - aleś natrzaskała zdjęć.

a ja umęcozna po weckendzie. trasa w obie storny ciężka. dużo głupków na drogach. poza tym było superowo. zdjęć ciutkę mam. Tito szalal, a ja jadłam i piłąm i wyglądam jak słonica.:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

hej kochaniutkie :-)

Mnie Emilka już o 6 rano pobudkę zrobiła :baffled: a Wikusia przed chwilką wstała :-)

Justynka
hahaha no jak zwykle łobuz jeden wcinał się na fotki :-D:-D:-D ale mężowie dziewczyn też robili fotki,więc mamy dużo fajnych razem i ja z niuniami :-)

a do mnie własnie zadzwonili że mój numer tel wygrał i ze mam 40% zniżki w telepizzy na pizze duże i srednie
icon_e_biggrin.gif
icon_e_biggrin.gif

izoldzia ślicznie wyglądasz :-) i nie przesadzaj że musiały żyrafy cię wyszczuplać ;-) laska jesteś i tyle ;-)

reklama
Do góry