reklama
czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
hej
Ja się tylko Witam i wklejam foteczki ze spotkania SL
Justynka mówisz i masz
A tutaj foteczki z mojego aparaciku
Ja się tylko Witam i wklejam foteczki ze spotkania SL
A tutaj foteczki z mojego aparaciku
izoldzia
Fanka BB :)
Witam
No super foteczki CZarnulka .................kurcze tez byłam wczoraj w ZOO ale nie mam niesety az tyle fotek padły baterie w aparacie a szkoda bo strasznie chcciałam miec zdjątko ze słoniem hihihihih bo juz tak się czuję jak slonica
pozdrawiam miłego dzionka
No super foteczki CZarnulka .................kurcze tez byłam wczoraj w ZOO ale nie mam niesety az tyle fotek padły baterie w aparacie a szkoda bo strasznie chcciałam miec zdjątko ze słoniem hihihihih bo juz tak się czuję jak slonica
pozdrawiam miłego dzionka
Izoldzia aleś dopakowała teraz o sobie. nie przesadzaj Kochana
Czarnulka - aleś natrzaskała zdjęć.
a ja umęcozna po weckendzie. trasa w obie storny ciężka. dużo głupków na drogach. poza tym było superowo. zdjęć ciutkę mam. Tito szalal, a ja jadłam i piłąm i wyglądam jak słonica.
Czarnulka - aleś natrzaskała zdjęć.
a ja umęcozna po weckendzie. trasa w obie storny ciężka. dużo głupków na drogach. poza tym było superowo. zdjęć ciutkę mam. Tito szalal, a ja jadłam i piłąm i wyglądam jak słonica.
justyna
Fanka BB :)
Tito szalal, a ja jadłam i piłąm i wyglądam jak słonica.
a ta zaś swoje co za baba
Izoldzia no fajnie cie widzieć !
Czarnula hehehe !!! a R zaś na kazde zdj sie cisł ;-) zamiast wam robić chociaz widze że jak raz nie był sam rodzynek
czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
hej kochaniutkie :-)
Mnie Emilka już o 6 rano pobudkę zrobiła a Wikusia przed chwilką wstała :-)
Justynka hahaha no jak zwykle łobuz jeden wcinał się na fotki ale mężowie dziewczyn też robili fotki,więc mamy dużo fajnych razem i ja z niuniami :-)
Mnie Emilka już o 6 rano pobudkę zrobiła a Wikusia przed chwilką wstała :-)
Justynka hahaha no jak zwykle łobuz jeden wcinał się na fotki ale mężowie dziewczyn też robili fotki,więc mamy dużo fajnych razem i ja z niuniami :-)
czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
a do mnie własnie zadzwonili że mój numer tel wygrał i ze mam 40% zniżki w telepizzy na pizze duże i srednie
izoldzia ślicznie wyglądasz :-) i nie przesadzaj że musiały żyrafy cię wyszczuplać ;-) laska jesteś i tyle ;-)
izoldzia ślicznie wyglądasz :-) i nie przesadzaj że musiały żyrafy cię wyszczuplać ;-) laska jesteś i tyle ;-)
reklama
Podziel się: