reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
hej

Witam wszystkie nowe mamusie na naszym wąteczku :-):-):-)

Kasia wycieczke sobie tam robicie?

Justynko dalej masz napady smakowe? Nie zazdroszczę tego ;-)

Iza
buziaczki dla Ciebie i Karolinki

Karolinka jak samopoczucie? wklej jakieś zdjęcie Lenki :-)

Ja zaczęłam strasznie myśleć o przedszkolu Wikusi :sorry2:normalnie boję się strasznie pierwszego tygodnia :baffled: Chyba w nerwice wpadnę jakąś :confused:

A w Niedziele idę na spotkanie dziewczyn z woj.śląskiego z innego forum razem z dziećmi idziemy do ZOO w Chorzowie :-):-):-) Niunie na pewno będą zachwycone :-)

reklama
Justa - macać nie będę, bo jeszcze co się przyczepi, a takiej opcji nie przewiduję.:tak::tak:

a my dzis na rzeszów. doczekać się nie mogę wyjazdu już.

hehhehe istnieje takie ryzyko :-D a Piotruś na pewno by sie ucieszył i pomyśł nie musiałabyś sprzedawać mustiaka i by Ci żal nie było :-D same plusy :-D przemyśł to :-D

hej

Justynko dalej masz napady smakowe? Nie zazdroszczę tego ;-)

oj mam mam i wcale nie jest mi z tym źle :-D niczego sobie nie odmawiam póki co jem ile chce i co chce bo potem jak zrobie glukoze i wyjdzie mi cukrzyca znowu to bedzie dietka dlatego teraz sie nie hamuje :-D

.hej dziewczyny.

.my z Lenką po małym spacerku powiązanym z zakupami do obiadu:tak:.

.wczoraj teściowa dała mi trochę ogórków to zrobiłam 6 słoików i będą za jakiś czas kiszone:-p o ile wszystko zrobiłam odpowiednio:-D. W sumie to już kombinuję co jeszcze można by było wsadzić do słoików i mam parę pomysłów;-).

.iza z tego co się orientuję to chyba nie musicie długo czekać ze staraniem się o maleństwo? fajnie że masz teraz wolne to sobie z Karolką posiedzisz. A ty skoro już raz rodziłaś to nie bałabyś się drugiego porodu?:-p,bo wiesz jak to jest:-p. Z tego powodu chyba się boję bardziej niż pierwszego,i nie chodzi o ból jako taki.

.mokkate :errr: witaj ,opowiedz coś o sobie, bo co poniektóre mogły już zapomnieć że pewna mokkatka już tu kiedyś była:-p.

.justka to kiedy idziesz na szczepienie?. Wow u ciebie to już 19 tydzień:surprised: ,leci ten czas,leci. I z jaką precyzja zaplanowane to drugie bejbiątko :-D a Liwia też była planowana?.

.zozakoza witaj :tak:.

.monysia rozumiem że już sama sobie czyta te bajeczki przed snem;-).

.czarnulka ja też się stresuję przedszkolem Lenki:sorry2: ,kupiłam jako pierwszy zakup worek na obuwie;-). I chyba w sierpniu będziemy mieć jakieś organizacyjne spotkanko a jak u was? Jeśli chodzi o samopoczucie to nawet ok,choć czasem chodzić nie umiem bo mała się rozpycha bardzo boleśnie;-).

.No to wkleję foteczkę Lenki,na nowym łóżeczku,jakiś czas temu się wam chwaliłam że kupiliśmy Małej nowe łoże .

.
68de52da.jpg
.

.Miłego dnia Dziewczyny.

Karolka w Pl kupowaliście to śliczne łózio???????

Justa - Ty mnie tu nie szczuj mutsiakiem :angry::angry::angry::angry::angry::angry:

Czarnulka - jedziemy do chrzestnego Titosława na pifffko i grillika. zazdraszczam spotkania.

my to w tym roku jakieś rozlazłe jesteśmy z jakimkolwiek spotkaniem.:baffled::baffled::baffled::tak::tak::tak::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Witajcie!!!
Jeśli chodzi o karmienie to Marcinka karmiłam do ok 4 miesiąca drugiej ciąży bo mleko zaczęło mi się tracić a lekarka też mi zabroniła bo miałam skurcze (ale nie słuchałam jej) miałam ogromny problem odstawić małego bo nie chciał innego każdym pluł. Szybko przeszedł więc na "słoiczki". A teraz jakoś mu się "przypomniało":-D
Szkoda tylko że Malutka nie ma tyle cierpliwości.

Pozdrawiam Mamuśki :)

Wpadłam na chwilę się z wami pożegnać. Dzisiaj koło 24 wyjezdżamy z Kubusiami nad morze :-);-) Mam nadzieje, że pogoda nam dopisze a jak nie to napewno w towarzystwie nudzić się nie będziemy :-D:tak: Trzymajcie się dziewczyny. Pozdrawiam was wszystkie. Papa

Hejka!

Basia jeśli jeszcze zdążysz usiąść do kompa to życzę Wam i Kubusiom szczęśliwej drogi i udanego pobytu!!!

Karolinna jasne że bym się bała i to jak cholera. Jak sobie przypomne ten ból.... Ale wszystkie tu wiemy, że warto pocierpieć :happy2:. Za niedługo może się postaramy, dziś rozmawiałam z lekarką i nie ma przeciwskazań ale trzeba odczekać jakieś 3-6 m-cy. Może do tego czasu wkońcu schudne i znajdę pracę lepszą, może....
Łóżko Lenki prześliczne:-)!!!! Też myślimy o kupieniu jakiegoś Karolince :tak:.

Zozakoza też Cię witam serdecznie! :-)

Justyna z tą szczepionką to Ci nie pomogę, bo sama nie wiem :baffled:. Czekam na fotki brzusia :tak:.

Czarnulka dzięki za buziaczki dla Karolci! Dla Twoich Księżniczek również :*

Mokkate co tam u Was słychać:confused: Musimy się umówić na jakiś spacerek :tak:. Albo spotkanko w większym gronie ;-):tak:.

Muszę się Wam pochwalić, ostatnio moja Karolinka tak jakby trochę zmądrzała ;-)i łatwiej mi się z nią dogadać ;-). Oby tak zostało, może pomoc Superniani nie będzie potrzebna ;-):-):-D

Kończę bo właśnie mężuś przyszedł z pracki.

Dobranoc!

witam mamusie

ja jak zwykle na chwilke ech w przypływie sił witalnych umyłam wszystkie okna w domciu i troszke zmęczona jestem heheheh jakbym połowie bloku myła:tak::tak:

iza dzięki za słowa otuchy ale już na tym etapie znów dopadają mnie myśłi jak to będzie czy dam rade itp tym bardziej że po macierzyńskim planuje wrócic do pracki:wściekła/y:

Własnie kasieńko a propo spotkania narobiłas mi ochoty i co chybaszybciej urodze niz się zobaczymy hhhihihih pisałam na innym wątku ale zapytam o te pediatre w 2 o co chodziło może mnie wyczulisz na coś??????????????będe wdzęczna!!!!!!!!

]A tak z innej mańki mam wózeczek do sprzedania używany niecały rok TWiSTER z BABY SMILe w bardzo odbrym stanie (ma tylko widoczne slady normalnego uzytkowania) może któras z mamus będzie zainteresowana jakby co to udzielę wiecej informacji!!!!!!!!!

Bo ja dla swoich krasnali musze kupic niesety całkiem inny więc ten mi zbędnie zalega

Miłej nockki

reklama
.witanko wieczorem.

.baska życzę wam super wypadu:tak: i czekamy na jakieś foteczki!.

.mamaboo sto lat z okazji urodzin
a9c6a76e.gif
.

.kaska76 dzięki:tak: kupiliśmy łóżeczko na allegro;-).

.iza dzięki .no to w sumie już niedługo możecie zaczynać:tak:. A za bardzo to się nie odchudzaj bo potem mogą być problemy z zajściem w ciążę;-).

.arewena trzymam kciuki żeby małej wróciła ochota na mleczko ale nie wiem jak byś dała radę z dwójką przy cycu:-D.

.izoldzia szalejesz z tymi oknami ale widzę że chcesz przyspieszyć poród:-p , albo instynkt wicia gniazda:-D.

.Dobranoc Laseczki,miłego weekendu.

Do góry