reklama
czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
Czarnulka - to masz dobrego chłopa
No czasami mu się udaje być dobrym
Hello !!!
Udanego wypadu życzę !!!
Tak jak mojemu
Mila dziś była nie powiem jaka, czemu mam
takie marudne dziecko
U nas furrore robi bączek kupiłam jej takiego zwyczajnego a cieszyła się choćbym jej złotą
góre przyniosła no i sandałki porządne jej
dziś kupiłam, wesele się szykuje więc trzeba nie
Nie wiem czy już Wam pisalam ale Mila
zaczyna sobie sama chodzić,
kilka dni temu doszła z pokoju do kuchni,
robi śmiało już po 8 i więcej kroczków
poza tym:
Ostatnio lubi przed snem poczytać bajeczki
Cześc kochane dziś wyjeżdzam wiec wpadłam sie pozegnac mam nadzieje ze pogoda nam dopisze bo jak na razie krucho pozdrawiam Was gorąco buziaczki
Udanego wypadu życzę !!!
No czasami mu się udaje być dobrym
Tak jak mojemu
Mila dziś była nie powiem jaka, czemu mam
takie marudne dziecko
U nas furrore robi bączek kupiłam jej takiego zwyczajnego a cieszyła się choćbym jej złotą
góre przyniosła no i sandałki porządne jej
dziś kupiłam, wesele się szykuje więc trzeba nie
Nie wiem czy już Wam pisalam ale Mila
zaczyna sobie sama chodzić,
kilka dni temu doszła z pokoju do kuchni,
robi śmiało już po 8 i więcej kroczków
poza tym:
- 2 zęby
- raczkuje baaardzo szybko
- tańcuje
- wie że czegoś jej nie wolno
- mówi: tata, mama, baba, da (jak czegoś chce), be (np na buty bo są brudne), ostatnio zaczęła mówić dziadzia
- robi papa jak chce iść na dwór i na pożegnanie, robi kosi-kosi, buc-buc,nie, pokazuje gdzie sroczka kaszkę wazyła, pokazuje paluszkiem na różne rzeczy, daje buzi, umie pokazać oczy i nosek, rozpoznaje lale (wyciągnie ją ze sterty zabawek jak zapytam gdzie jest lala)
Ostatnio lubi przed snem poczytać bajeczki
Witam wieczorkiem!
Karolinna poród naturalny do końca to zupełnie coś innego. Jeśli taki chcesz to tego Ci życzę z całego serca, żeby się udało. Ja szczerze mówiąc nie wiem jaki bym wolała, ale to dlatego że mam bardzo niski próg odczuwania bólu Super że już niedługo będziecie w czwóreczkę
A co do Karolinki to już jest spokojniejsza, spędzam z nią teraz dużo czasu. Jest naprawdę mądrą dziewczynką, ostatnio znaleźliśmy na nią sposób. W końcu zaczęła mnie słuchać ale nie zawsze....
Fotek z wakacji brak niestety.
Czarnulka masz super dobrego męża Fajna ta zmywarka A z Justynką widzę, że się zaprzyjaźniłyście .
Justyna jak tam brzusio Pewnie już znów urósł troszeczkę
Monysia gratulacje dla Twojej córci! Szybko robi postępy
Bodzinka szczerze mówiąc nie wiem czy Cię mam a Ty mnie, ale chyba nieeee Zaraz wyśle Ci namiary na siebie to mnie odszukasz;-)
Izoldzia na pewno będzie Ci na początku ciężko z dwójką maluchów, ale dasz radę, w końcu my kobity silne jesteśmy ;-). Będziecie mieć super różnice wieku między dzieciaczkami .
Muszę się Wam do czegoś przyznać, to nieładnie komuś czegoś zazrościć, ale przyznaję się - wszystkim brzuchatkom zazdroszcze... ja też chce... na razie nie było nam to dane...
Karolinna poród naturalny do końca to zupełnie coś innego. Jeśli taki chcesz to tego Ci życzę z całego serca, żeby się udało. Ja szczerze mówiąc nie wiem jaki bym wolała, ale to dlatego że mam bardzo niski próg odczuwania bólu Super że już niedługo będziecie w czwóreczkę
A co do Karolinki to już jest spokojniejsza, spędzam z nią teraz dużo czasu. Jest naprawdę mądrą dziewczynką, ostatnio znaleźliśmy na nią sposób. W końcu zaczęła mnie słuchać ale nie zawsze....
Fotek z wakacji brak niestety.
Czarnulka masz super dobrego męża Fajna ta zmywarka A z Justynką widzę, że się zaprzyjaźniłyście .
Monysia gratulacje dla Twojej córci! Szybko robi postępy
Bodzinka szczerze mówiąc nie wiem czy Cię mam a Ty mnie, ale chyba nieeee Zaraz wyśle Ci namiary na siebie to mnie odszukasz;-)
Izoldzia na pewno będzie Ci na początku ciężko z dwójką maluchów, ale dasz radę, w końcu my kobity silne jesteśmy ;-). Będziecie mieć super różnice wieku między dzieciaczkami .
Muszę się Wam do czegoś przyznać, to nieładnie komuś czegoś zazrościć, ale przyznaję się - wszystkim brzuchatkom zazdroszcze... ja też chce... na razie nie było nam to dane...
justyna
Fanka BB :)
hahahahha !!! teraz ise nie wymigasz od pisania tutaj bo wiem gdzie cie szukaćha ha nawet tu cię znalazłam
Witam wieczorkiem!
a powiększa sie powiększa :-) mam nowe zdj musze zamieścić !!
Karolcia mam recepte i sie dalej zastanawiam chociaż bardziej jestem za teraz po rozmowie z lekarką i po poczytanych postach na forum ! Powiedziała że on nie jest zwolenniczką szepień a teraz tych nieobowiązkowych jest pełno i na wszystko ale tą na pneumokoki to poleca bo to na prawde dobra rzecz ! no i bardzo dobrze trafiłam z czasem bo okres przed przedszkolem jest jak najbadziej za tym bardziej że będzie drugi dzidziuś ! no i ona pracując w przychodni i w szpitalu oraz prowadząc swoją praktyke nie spotkałą sie z powikłąniami a dzieci które w szpitalu mialy zapalenia płuc, sepse itd to większośc była spowodowana przez pneumokoki !
justyna
Fanka BB :)
aleś wylewna z tym postemDzień dobry.....:-)
hej hej !!!
Kaśka na żywo to i pomacac Ci dam ;-) a co
reklama
Podziel się: