reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
hej !!!!

Arewena to faktycznie niezły sajgon masz :-D

.
justynka jak samopoczucie? jak ci sie pracuje? czy masz L4;-) chociaż o to chyba nietrudno we własnej firmie;-).
.

moje samopoczucie ok ! a z tą firmą to mogłabyś sie zdziwić ! generalnie cały czas pracuję i ze względu na pracę własnie termin mam na grudzień :-D ale fakt jest też taki że wracam o 13 do domu robie obiad i jestem juz dla Liwcii a jak mam duzo roboty to lece do zakłądu albo robie w domu potem jak zaśnie czyli gdzieś tak ok 21 ! wszystkiego są plusy i minusy ! np. ostanio znajomi ( Czarnulka ;-) ) zostali u nas do poniedziałku to mogłam sobie zostać w domu i poleciałąm tylko zdjęcia roczku zrobić i wróciłam ! i szef mi nagany nie dał :-D no ale tez o wakacjach np 2tygodniowych mogę tylko pomarzyć !

dzieciaczki na fotkach śliczne !!!!!

reklama
Hejka dziełczynki:-D:-D:-D
Foteczki cudowne:-DI mamusie i dzieciaczki na nich.
Arwena no to masz sajgon:tak:Podziwiam Cię...Ja sobie teraz drugiego nie wyobrażam:tak::tak:
Jajku czy ja mam Was wszystkie na NK????
Jak nie to pisać na priv namiary wyśle;-)
Nie pamiętam co tam jeszcze pisać miałam...

Pilne !!! bo ide do przychodni i nie wiem :baffled:

mamy przedszkolaków szczepicie na pneumokoki lub meningokoki Wasze dzieci ??????

Cześc kochane dziś wyjeżdzam wiec wpadłam sie pozegnac mam nadzieje ze pogoda nam dopisze bo jak na razie krucho pozdrawiam Was gorąco buziaczki :)

AREWENA ja juz dni odliczam do sajgonu jaki będe miała w domu !!!!!!!!!!!!!1
mam nadzieję ze jakoś sobie poukładam ale obawy coraz większe..............
fajowo że udał się wam wypadzik ja narazie pomarzyc.................
A mój junior jakby cosik przeczuwał bo raz ze krok w krok za mną przytulanka niesamowita to jest taki nedobry ze masakra ech byle do wiosny...........................

POzdrowionka dla mamusiek!!!!!!!!!!!!!11

Pilne !!! bo ide do przychodni i nie wiem :baffled:

mamy przedszkolaków szczepicie na pneumokoki lub meningokoki Wasze dzieci ??????
ha ha nawet tu cię znalazłam ja nie wiem czy jest taka konieczność na te sczepienia zastanowiłabym się przy szkolnym dziecku ale w przedszkolach chyba nie ma takiego zagrożenia decyzja należy do ciebie mój syn idzie teraz bo zerówki i nie zamierzam go narazie na to szczepić

.Hej Kobietki.

.My już po małym spacerku,nie długo będę miała zrobiony bigos ,tylko trochę przyprawię,do tego ziemniaczki i obiad gotowy;-).

.arewena ho ho to faktycznie masz urwanie głowy,a te mleczko które masz w piersiach to jeszcze od czasów twojego synka czy to które pojawiło się przy córce?.

.iza owszem, mam jeden poród za sobą ale tylko cesarkę a jak na razie wszystko wskazuje że będzie poród naturalny;-) dlatego ten stres,bo jednak poprzednio doszłam tylko do 3 cm rozwarcia a dalej to dla mnie nie wiadoma:sorry2:.A jakieś fotki z wakacji Karolki są? a że rozpieszczona to podejrzewam że przy Ryśku zaraz jej przejdzie;-).

.justyna ja czytałam że na pneumokoki raczej szczepi się dzieci do 2 roku życia jeśli chodzą do żłobka lub przebywają w innym dużym skupisku dzieci. Napisz co ci powiedział lekarz. Jednak to jak się ma swoją firmę to pewnie podchodzi sie do tego inaczej niż pracując u kogoś;-).

.bodzinka mnie masz na nk;-).

.Co z pozostałymi kobietkami?? trysia ?? ewcik ?? .

.Pozdrowionka,idę doprawić jedzonka.

.pa.

Witajcie ja też jestem ze Śląska! Widzę ze dużo nas jest:tak:
Ja mam pytanko gdzie można kupić w okolicach wózek Bolder?? Bo podoba nam sie i chcielibyśmy go zobaczyć na zywo. A widze ze Wy tutaj macie duże doświadczenie:tak::-)Pozdrawiam

ups sory,że tak wtargnełam na wasz wątek i się nie przywitałam ja też jestem ze śląska dokładnie Lędziny koło Tychów jeszcze raz przepraszam za zachowanie. mam nadzieję że mogę was czasami odwiedzać

reklama
Hej kochaniutkie :)

Tęskniłyście za mną? :-D :wink:

Ja byłam z rodzinką u znajomych (Justysi :-D) na weekend i przedłużyło się to do poniedziałku bo auto nam się zepsuło :baffled:
a od wtorku mój R przesiaduje przed komputerem i filmy ogląda że nawet nie miałam jak poczty dobrze sprawdzić:baffled:
Za to wczoraj mój mąż kupił mi taaaaką fajną ZMYWARKE :-):-):-) i teraz jestem szczęśliwa hihihi ;-)

Napewno do końca tygodnia będzie jeszcze mnie mało,bo mąż ma urlop :wink: a tak mi się tęskni za wami że szoook :wink:

Do góry