reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285

Giwioletta

wszystkigo co najlepsze, samych radosnych dni z Twoimi urwisami !!!!

No tak, znowu mnie nie było i znowu coś przegapiłam,
Wszystkiego Naj dla Synka !!!

Bodzink
a wesele widzę udane,
foty super :tak: Mały robi bombowe minki i uśmiechy :-D

Karolcia Ty już 31 tydz :szok: jak to leci :dry:
zdrówka dla Was ;-)

Arwena
współczuje noszenia Maleństwa,
wiem co to znaczy niestety :no:

Nie wiem co więcej pisać, nie mam siły nawet,
Mila wrzeszczy w niebogłosy, myśli że ją znowu będe usypiała
na rączkach, a niech se myśli,
już 1,5 m-ca ją odzwyczajam i raz zaśnie sama a raż drze się
godzinę jak poparzona za karzdym razem co odejdę :wściekła/y:

reklama
Witam !!!

Mzslalam ze dzisiejszego dnia nie
wytrzymam i zostawie Mile w parku,
jak zagladnelam jej do buzi to sprawa sie wyjasnila
dlaczego byla taka zmierzla

Poza tym pieknie przeszla dzis 6 krokow sama :cool2:
i zjadla pol papierosa
gdy bylismy
z wizyta u znajomej i jej dziecka :dry:

Cześć dziewczyny! Ja tylko na chwilkę, chcę podzielić się z Wami tym co ostatnio wydarzyło się u nas. Długo zastanawiałam się czy to napisać, nie wiem czy dobrze robię, ale muszę się gdzieś wyżalić...
Byłam w ciąży, tak bardzo cieszyliśmy się, że będzie druga dzidzia. Miała pojawić się w lutym, niewiele brakowało do tego, abym wkleiła suwaczek. Jednak coś mówiło mi, że to jeszcze za wcześnie.
Dziś wypisali mnie ze szpitala, było podejrzenie ciąży pozamacicznej, miałam laparoskopie, ale okazało się, że to poronienie.
Nie potrafię się z tym pogodzić, żadne słowa nie przynoszą pocieszenia. To tak bardzo boli....

reklama
Witam późnym wieczorkiem. Coś o sobie. Hmmm... A więc jestem z Orzesza, spodziewam się na 2 września pierwszego dziecka - córci. Trochę jestem przerażona ale dam radę ;-).

Do góry