reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
hej

A My wczoraj mieliśmy super gości :-) wieczór mile i wesoło spędzony :-) A dzisiaj Ja mam @ i brzuch mnie rozrywa :-(

Gwioleta 100 Lat oraz wszystkiego najlepszego dla ciebie i Synka z okazji urodzinek :-)
Karolina fajniutka Lenka :-) Szkoda ze tak bardzo zadko robimy spotkania bo bardzo bym chciała ją zobaczyć normalnie :-)

Mamaboo
zaglądaj jak najczęsciej do nas!

Justyś u Nas tez chłodno :tak: współczuję tych napadów smaków w środku nocy :-D

reklama
dziśstrasznie wietrznie. my jutro wybywamy do rodzinki. wczoraj byliśmy w gościach - superowo było. tylko narzekania były, ze autkiem przyjechaliśmy :):):):) ale dało radę się wszystkiemu. Piotrek wybiegany i wybawiony.

widze że nastroje gościnne no to ja dorzucam wczoraj w gościach dzisiaj w gościach hhe a jutro to ju zchyba w domu bo troszkę mi niekomfortowo ale daję radę wazne ze junior zadowolony

hej hej !!!

a my dzis u znajomych, pierwsze do figloraju z dzieciakami a potem na grilla, i fajnie ludzie na nas patrzyli bo szłam z P. z 7-latkiem, 4-latkiem i moją 3-latką + brzuch :-D hehehe polityka prorodzinna Rodzinka jak sie patrzy ale po 1,5 h miałam juz dość :-D

Relacja z weselicha:-D
Ślub blisko, ale na wesele jechaliśmy autobusem 1,5h i na porawiny tyż.Mężuś mię wytańcował, jak se kielicha strzelił to go noga juz nie bolała;-)Zabawa fajna, choć pene rzeczy nie dopracowane i na koniec pierwszego dnia o wódke się pokłócili :dry::dry:Ale potańcowałam, objadłam się, kuzynki zobaczyłam, na przyszły rok na sierpień mamy sobie planować kolejne wolne:tak::tak:I juz zapowiedziałam M,że pomimo iż to w Nowym Dworze to do Oli ja MUSZE isć:tak::tak:Dwa kileliszki czystej walnełam na początku i potem na winko się przerzuciłam w ilościach niewielkich:happy2:I wróciłam do domu trzeżwiutka jak świnia:-DLolo w dzień spoko, ale w nocy urządził nocke z wyciem i szukaniem mnie i dojarek trzy razy:-(A jak o 5 wróciliśmy to zie nawet nie obudził, dopiero o 7 z uśmiechem się na mnie rzucił:happy2:Za to na poprawinach pokazał na co go stać...;-);-);-)Na momant nie usiedział, ciągle biegał, przy małej fontannie próbował się rozbierać i kompać, no i oczywiście zawsze biegł tam gdzie nie wolno i niezadowolenie okazywał wielkim rykiem.Kuzynki stwierdziły,że co mu się dziwić, zmęczony drogą, multum ludzi, głosno.Upatrzył sobie narzeczonego jednej i się od niego zabrać nie dał:blink:No i nie chciał jeść.A potem 2 h ze mną tańczył..Mój kręgosłup:sorry2::sorry2:Ale było SUPER:tak::-D:-D:-D

lecą fotki:-D

Idziemy się bawić

Gwiady

Teściu i ja

Mąż mnie obtańcowuje

No i z ęki mi tez je;-)

Młodzi

Bawimy się!!

Pawełek i Młoda

Olśniewająca

To JA

Mój najmłodszy szwagier

Moje eleganciki

Musze się wyspać,żeby się pobawić

;-)

Olśniewający uśmiech

Piękny

Mmmm

Rodzinka

Pogromca lwów

Mam widelec i nie zawacham się go uzyc:-D

BIEGNE!!!

Ptańcze z mamą

W góre!!!!!!!!

Z prababcią

Szczęśliwi

Zamkneli MNIEEEEEEEEEEEE

.Hej Babolki.

.Dziś jakiś taki dzień... totalnie nic mi się nie chce:sorry: .Dobrze że chociaż tak fajnie deszczowo jest,to jakoś lżej;-).

.Jutro idę do gina i jestem ciekawa co powie,troszkę mi się ten brzuszek stawia i troszkę mnie pobolewają,tak jakby, jajniki,wiecie jak na okres:rolleyes2: ,mam nadzieję że to nic takiego. No i ciekawe jak tam moje wyniki krwi bo ostatnio hemoglobina leciała mi w dół. Darunia kopie mocno ,tylko gdyby mi tak czasem na żołądek nie siadała ... :-p:-D;-).

.justyna ja też przechodzę tą ciążę inaczej niż z Lenką,nie mam wielkiego smaka na słodkie a raczej na kwaśne,ostatnio zapijałam się niesłodzonym kompotem z porzeczek był tak niesamowicie kwaśny ,mniam:-D przy Lecne to na słodkie;-). A jakieś fotki z figloraju? Fajnie byłoby mieć tak czwórkę,co nie?:-D.

.bodzinka bardzo ładnie wyglądałaś na tym weselu i tacy zadowoleni wszyscy jesteście,super:tak:.

.mamaboo fajnie że jesteś znów na swoim dziale tylko szkoda tego twojego netu:dry:.

.czarnulka mam nadzieję że brzusio już nie boli?.

.gwioletka spóźnione ale szczere STO LAT dla ciebie i Stasia:tak:.

.Pozdrowionka,idę dalej się lenić;-).

Witajcie dziewczyny :tak: My po chrzcinach:tak: W kościele wszystkie dzieciątka grzeczne, tylko jedno nie spało, aż ksiądz był zdziwiony.
Za to na sali Maleńka dała nam popalić. Spała tylko na rączkach i kilka godzin cały czas płakała. Biedactwo malutkie nasze. Dziś okazało się że Marcinek zaraził ją pleśniawkami - jemu nic nie ma oprócz rozpulchnionych dziąseł. Za to u niej rozhulało się na całego.
Ogólnie przyjęcie udane :-D

reklama
AREWENA super że imprezka sie udała szkoda tylko tych pleśniaw wrrr my niedawno tez to przechodziliśmy małe piekiełko było ale juz wszytsko ok

BODZINKA fajniunie zdjątka no pobawiłas sie kobietko

Do góry