reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Basia - spytaj jej się proszę o namiary na lekarza dietetyka, coby układal diety i nadzorował odchudzanie , plissssss

kaśka - ok, ale niewiem czy bedzie wiedziała. Ona sama sie odchudzała ostatnio i schudła w miesiąc 5 kg jadła gotowane mięso dużo warzy i owoców, chrupkie pieczywo itd

HELLO !!!

Byłam dziś u frycka, jestem zadowolona z efektu,
dawno nie miałam tak krótkich włosów :-D
Ale aż takiej gwałtownej reakcji mojej Córki
się nie spodziewałam :sorry2: nie chciała do mnie iść,
normalnie aż się rozpłakała :eek: nawet ją przekupiałam
i dobre pół godz jej nie mogłam do siebie przekonać
a jak mnie nie było to mnie szukała :sorry:

Dziś Milcia lepsza, nie marudziła aż tak,
no i puszcza się już konkretnie, robi kilka kroczków
i pada na dupcie albo rączki :-D dzielna dziewczynka :tak:

Wczoraj jak latała bez pampera posiusiała się
i ze zdziwieniem patrzała co się dzieje
a po wszystkim potupała nóżkami w kałuży :cool2:

Kończe już bo słaba jestem a jeszcze trochę mam
do zrobienia :zawstydzona/y:

Dobrej nocy !!!

hej hej !!!!

Basia a u mnie odchudzanie bez lekarza i chyba tabletek nie zdaje rezultatu, niestety.

sorki Kasia że to napisze ale inny lekarz kobito Ci za chwile sie przyda a nie dietetyk... bo głupoty piszesz !!!! :zawstydzona/y:
Fajna z Ciebie laska, na dowód weź ostatnie zdj a piszesz jakbyś miała zadek jak co najmniej ...... Jak źle sie czujesz to moze jakieś ćwiczonka, basenik itp no i do tego jakaś dietka ! Jak przyjedziesz to z Czarnulą tą chudą dupę Ci skopiemy ;-)

Basia współczuję z tymi lekarzami !!! szok !!! i wiedz teraz co zrobić !!! :sorry:
Musisz rozejrzeć sie za kimś sprawdzonym do którego będziesz miałą zaufanie, ja miałam szczeście znaleźć taką lekarke i póki co sie nie zawiodłam, a wcześniej w przychodniach itp tez na różnych trafiałam i później miałam wode z mózgu !!!

reklama
Do góry