reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
a ja dziś mam nerwa okrutnego ! jadowita jestem od rana ! jeszcze do gina pojechałam a tam w pizdu bab :wściekła/y: na pięcie sie obróciłam i tyle mnie widzieli ! poza tym cała rodzina mnie do szału doprowadza i mam wrażenie że robią to z premedytacją ....... moge sie rozpłakać :cool2: ???

reklama
Hej!
Dziękuję Wam wszystkim za gratulacje :tak::-) To bardzo miłe:-)

justyna nie daj się denerwować, wykrzycz się i będzie Ci lepiej :angry:

czarnulka ta "niespdzianka" Emilci to pewnie jeszcze nie ostatnia, ma jeszcze prawo jej się zdarzyć :tak:

monysia wpółczuję takich robotników, totalny brak kultury :no: Chybaże się im czymś naraziłaś ;-)

A ja wczoraj zleciałam ze schodów, kość ogonową sobie poobijałam i ledwo chodzę, wieczorem pojechaliśmy do ginekologa i na szczęście z maleństwem wczystko ok. Grześ jest na corocznych dwutygodniowych wakacjach z dziadkami i nie ma czasu porozmawiać z mamą przez telefon, Trochę mi z tego powodu smutno :-( Strasznie pusto jest bez niego i ja bardziej pewnie tęsknię za nim niż on za nami :tak: ale przynajmniej dziadkowie nie mają z tego powodu kłopotów, przynajmniej na razie.

Kasia to super :-)

Justyśka Ty mi tu nie pakusiaj! Dasz rade przetrzymać jeszcze te kilka m-cy :sorry::tak:

mmm kochana Ty uważaj na siebie i brzucholek! Normalnie az sie przestraszyłam jak to czytałam! A gdzie obiecane fotki???

Hello !!!

a ja dziś mam nerwa okrutnego ! jadowita jestem od rana ! jeszcze do gina pojechałam a tam w pizdu bab :wściekła/y: na pięcie sie obróciłam i tyle mnie widzieli ! poza tym cała rodzina mnie do szału doprowadza i mam wrażenie że robią to z premedytacją ....... moge sie rozpłakać :cool2: ???

Czemu mieliby Ci robić na złość ???
Ach te ciążowe humorki :-p:-D

A mi przed chwilą Emilka zrobiła śmierdzącą niespodziankę na wykładzine w ich pokoiku
icon_confused.gif
i co najlepsze weszła w to kapciami i troszke poroznosiła
icon_mad.gif
miałam niezłe szorowanko
icon_confused.gif

Niezły prezencik :-D

monysia wpółczuję takich robotników, totalny brak kultury :no: Chybaże się im czymś naraziłaś ;-)

Nooo zwróciłam im uwagę żeby nie skakali
tak po mojej łazience bo jest dobudowana
a nie chcę mieć kiedy prezentu,
potem poszłam do nich i spytałam czy aby napewno
dali nową wate szklaną bo jakoś nie widzę żeby była
gdyż widzę niebo w szparach między panelami,
zagroziłam że ich podkabluję za oszustwo...
A tak wogóle to uważaj na siebie Kobieto :wściekła/y:

Mila dziś mało spała w nocy :sorry2: masakra
Zamówiłam dziś roletę do pokoju Mili bo wstaje
jak tylko się robi widno a kładzie
jak jest ciemno i tu mam problem
bo mamy okno akurat na zachód słońca,
do tego pomarańczowo żółte ściany
i jak słonko zachodzi to robi się widno
i pomarańczowo jak diabli :-D

spędziłam dzisiejszy dzień u teściów
i nawet pospałam godzinę jak Milka spała
w wózku a babcia woziła :-p

Ma twarz obsypaną,
takie szorstkie krostki wszędzie
a gdzie niegdzie czerwone placki jak liszaje,
smarowałam bephantenem ale pomogło,
dziś w aptece kupiłam krem oilatium,
mam nadzieję że zejdzie, jak nie to chyba odwiedzimy pediatre

A więc podłogi umyte, kurze wytarte,
ja też gotowa do spania i oby Mila spała dziś dobrze :-)
kurde moja sterta do prasowania mnie przeraża
ale narazie ją omijam szerokim łukiem :-p
Te upały też mnie trochę dobijają,
zimno źle, ciepło źle i jak tu dogodzić kobiecie ??? :sorry2:

To dobranoc Kobiety !!! :-D

Hej

Wiecie co ostatnio moja Wikusia mi powiedziała: '' mamo Ty traktujesz mnie jak dziecko...'' :szok::szok::szok::szok:

Monysia współczuję nie przespanych nocek :dry:

Witam kobietki.
Ja z doskoku bo moj Pan i Wladca skrecil sobie sciegna w stopie:dry::dry:Tak to jest jak zamiast pilki kiopie sie kamien i jeszcze w kapciach:dry:A w sobote mamy isc na wesele i nie wiadomo czy pojdziemy ech...
Wczoraj byismy z Karolkiem na basenie, nie dalo sie go zabrac do domu a co wyprawial w wodzie:szok::szok::szok:

Bodzinka oby do soboty ból stopy twojego m przeszedł ;-) Moje cóercie też nie lubią wychodzić z wody :-D

a zapomniałam wam się pochwalić ze od 3 dni znowu robimy akcja - odpieluszkowanie Emilki :tak: siusiu woła za każdym razem :-) a wczoraj obudziła się o północy i zawołała że chce siusiu i zrobila do nocniczka jak ją wysadziłam :-):-):-)Ale puźniej juz robiła w pieluszke ;-) ale na początek to wieeeelki sukces jak dla mnie :-)

reklama
Do góry