reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Czarnulka - piątek to nam pasi ale po 17. nie wiem czy to nie za późno. chociaż jak tak gorąco, to dobra pora na spotkanie. albo sobota po południu.

reklama
AREWENA musze powiedziec że zasiałaś zairno wachania co do tych spacerków.Mój FIfi jakoś nie bardzo chce chodzić a jak ju zto w swoją stronę oglądałam te wózeczki o których pisałaś ale chyba przekracza on nasze mozliwości finansowe :wściekła/y: wieć znów w punkcie wyjscia znalazłam po długich poszukiwaniach ddostawkę do wózka ale nie pasuje do mojego modelu.
Zostaje tylko mi mieć nadzieję że jednak Fifi sie przełamie i będzie szedł koło wózka
pozdrawiam

Wybacz nie miałam takiego zamiaru. Po prostu patrze z Mojego punku widzenia, a mój Mały to naprawdę potrzebuje mnóstwo cierpliwości z mojej strony, bo sam to żywe srebro, które bardzo szybko się nudzi. Wydaje mi się że jeszcze troszkę potrwa zanim zacznie grzecznie chodzić koło wózka. Na razie On sam tez jest jeszcze malusieńki, a my samochodu nie mamy :-(a te wózki są bardzo drogie. Gdzie nalazłaś tę dostawkę? Bo ja się też o nią u nas pytałam i w niektórych sklepach nie wiedzieli nawet że coś takiego jest.

Arwena Oskar w tym wieku też uciekał, to jest całkowicie normalne. Ważne jest żebyś za każdym razem gdy chce uciec tłumaczyła mu, ze nie wolno, bo może wybiec na ulicę gdzie jeżdżą samochody. Musisz mu wszystko tłumaczyć. Ja tak robiłam z Ozikiem i dzisiaj ślicznie chodzi za rączkę. Wie, że nawet gdy chwilkę idzie obok mnie sam, to jak zbliża się do krawężnika to stoi i czeka aż powiem, ze już możemy iść. Wiem, ze jest Ci ciężko, ale w jego wieku najważniejsza jest Twoja cierpliwość i tłumaczenie dlaczego. Nie pojmuję ludzi, którzy na pytania dziecka odpowiadają „bo tak”.
Mam nadzieje ze mój Marcinek nauczy się chodzić grzecznie za rączkę, a nasza cierpliwość będzie nagrodzona:-p dwoma słodkimi brzdącami. A jeśli chodzi o stwierdzenie "bo tak" mnie też dziwi, bo jeśli my nie wytłumaczymy naszym Maleństwom to kto?.. przecież one nie rodzą się z pełną wiedzą na temat tego świata, a są bardzo go ciekawe. Więc to chyba normalne że pytają.

Agnieszko zapraszam Cię na wątek "Mamuśki ze Śląska", ponieważ tam większość mam jest z Katowic a powielanie wątku jest po prostu bez sensu....

Hello !!!

Męczący dzień ale na szczęście się już
prawie skończył,
oby tylko dzisiejszej nocy było lepiej
niż minionej :wściekła/y:
Wiecie co te skur... robotniki mi zrobili ???
Jestem tak wkurwiona że jak zdarzy się
to jeszcze raz to ich osobiście pozrzucam z dachu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Sikają mi do okapu !!! i wszystko mi leci
na kuchenkę i podłogę oczywiście:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
nie wiem czy nie mają wyobraźni ****e
czy robią mi na złość bo ze 3 razy grzecznie
im zwróciłam uwagę.
Wlazłam dziś na strych i poszłam zabezpieczyć rurę od zewnątrz, był tam jeden gnój, powiedziałam "dzień dobry, przyszłam zabezpieczyć okap bo coniektórzy mają
zajebiste poczucie humoru" nic się nie odezwał,
dziś nic nie było ale jak jeszcze raz to piszę skargę
bo się nazbierało :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

hej hej !!!!

dzieki za komplementy ! mnie taki apetyt dopadł że za niedługo będziecie w szoku jak sie pokazę :-D

Monia Mila jak zwykle czarująca !! a z tymi robolami to chyba bym :wściekła/y: szok !!! cisną mi sie na usta same niecenzuralne słowa !!! ja bym tego tak nie zostawiła !!!

Ewcik oj stresik nas czeka :-D
a na ile godzin go zapisałaś ???

Czarnula ale słodka ta mała Ada :-)

Monysia ostro z nimi!! No chyba jaze bym taką im zrobiła ze by sie gnojki nie pozbieerali!!

MamaBoo chyba przeskoczyłaś z innego wątku tu gdzie kolezanke kierowałaś hihihi

Kasia PW

Justyś
tobie takie oponki jak Ja mam napewno nie grożą ;-) Trochę teraz z nimi walcze ;-)

Czarnulka ja już sama nie wiem co zrobiłam :szok::-D
Monysia Milenka to cały mąż :-D A z tymi robotnikami to po prostu nie mam słów, co za chamy !
Arwena co do dostawki do wózka to ja już też ją widziałam, ale u innych kobiet, nigdy w sklepach, poszukaj na allegro albo w sklepach internetowych. Nie martw się, Marcinek na pewno w końcu sią nauczy. Treaz pewnie ma taki okres, że musi wszystko dotknąć, zobaczyć. To minie.
Oskarek nabył nowe słowo grzecznosciowo :"Dziękuję za pomoc". Jestem w sumie w szoku, bo na co dzień wiadomo, nei używa się takich słów. Wystarczy dziękuję, a on mi wyjeżdża tutaj z takim tekstem :-)
Wczoraj byłam na jodze, bo chcemy mieć teraz dwa razy w tygodniu we wtorki i czwratki, o wiele lepiej się czuję, od razu inaczej do pracy mi się szło....

Witajcie :-)

A mi przed chwilą Emilka zrobiła śmierdzącą niespodziankę na wykładzine w ich pokoiku
icon_confused.gif
i co najlepsze weszła w to kapciami i troszke poroznosiła
icon_mad.gif
miałam niezłe szorowanko
icon_confused.gif

MamoBoo zdaża się hahaha

AREWENA tą dostawke widziałam u mnie w Plejadzie w butkiku EXLUSIVE BABY i to był jedyny sklep gdzie nie patrezli na mnie dziwnie kosztuje 210zł

są tez na ALLegro wejdz wózki foteliki potem akcesoria i tam będa ja znalazłam kiddy board 250zł czytałam ze można wysłac im zdjęcie wózka a oni odeślą jak będzie wyglądało to po zamontowaniu.Ja boje sie tylko jedengo w sklepie to teoretycznie moge sobie ja przymierzyc a kupując przez net nie ma takiej możliwości a jak nie będzie pasowac????????Ja szczerze mowiąc nigdy nie kupowałam nic przez alegro i nie mam pojęcia czy ewentualnie możan zwrócić czy nie????/ale może zaryzykuję tylko niech się dzidzia urodzi zobaczymy jak Fifi będzie sie sprawował na spcerkach (jeszcze jakieś 3-4 tygodnie hheeh ale zleciało):tak::tak:

reklama
Czarnulka - czytałam, oki :-):-)

Izoldzia - zobaczysz jak Filipek będzie Ci chodził. i trzymaj się, bo już wiem, że Wasza sierpniówka, a moja marcówka sie rozsypała.

Do góry