reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Kaśka super wyglądasz, szczególnie na pierwszym zdj i to nie wazelina :-D oj babo babo a Ty w kólko że coś odchudzasz itd !!!

gdyby nie chodziło o urodziny dziecka to bym zamiast barbi Czarnuli użyła za to że teraz mam takiego zonka !!! A najgorsze że próbowałam ją namówić na misia, pieska sreska itp i se ne da !!!!!! kurde ale nie wpadłam jeszcze na to że moze być np z konikiem bo on straszna koniara !!! ooooo !!! byle mi nie walnie tym tortem, najwyzej z łąki szybko będziemy sukinie formować i wciskać tłów barbi :rofl2:

reklama
Witam

Brawo dla Hiszpanów

MMM gratki i od nas.

My raczej przy jednym zostaniemy.

Baska widze ze wakacjami tez juz zyjesz.....:-):-):-).

Czarnulka taniutko te krzeselka i fajne, na basen , na plaze, na balkon. A dziewczynki jak laleczki:tak::tak::tak:

Za dwa miesiace Filipek bedzie przedszkolakiem a ja czym blizej to wiekszego stresa mam.
Boje sie czy zaklimatyzuje sie do grupy i czy wogole polubi tam chodzic.
Czy Was tez byl taki lęk i 100 mysli jak bedzie ?????????????????????:-:)-:)-:)-:)-(

Filip mowi juz wszystko dzis jak dostal jajko niespodzianke odpoiedzial
Dziekuje mamusi

Izoldzia nasz Fifi od jakiegos czasu bardzo polubił isc obok wozka, moze to kwestia czasu.
A wczesniej jak wyszedł z wozka to jak pies spuszczony ze smyczyc ...dawaj w długą i ieg za nim. Wtedy nic juz nie pomagało ...ale wyszło na dobre ...spaliło sie trochę kalorii

Kaska widze na naszej klasie nowe foteczki....włoski jakby inny koor....no no no.......;-);-);-)

Karolinna a ty gdzie sie podziewasz......co tam u Was????????????

Kubusiowej chyba niczym tu nie przyciagne :rofl2::rofl2::rofl2:

Monysia dobrze ze juz ok ...ja jutro w pracy tylko od9-12 potem ide po skierowanie na badania krwi moczu . Cos ostatnio zle wygladam....slabo mi sie czesto robi i bardzo oslabiona jestem.
Warto zrobic , przynajmniej bede spokojniejsza.

Dziewczyny dobrano;-);-);-);-)c

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ewcik mi co jakiś czas cos sie śni o przedszkolu !! raz ze jej nie przyjeli i goniłam po całym przedszkolu dyr., ostatnio zaś mi sie śniło że Liwie tak przygotowałam i poszłyśmy a tam tak jakoś głupio i jedne dzieci wychodziły juz inne przychodziły a poza tym Liwia sie cieszyła a jak zobaczyła że wszystkie dzieci płaczą i nie chcą mam puścić to też juz nie chiała iść i ja sie bałam ją tam zostawić :baffled: normalnie nawet nie zdaje sobie sprawy z tego jak mnie to stresuje ! a 1.09 to chyba osiwieje ! Z jednej str bardzo sie ciesze ze sie dostała i nawet ją na cały dzień zapisałam a z drugiej to za przeproszeniem sram ze strachu :rofl2: ale na szczęscie Liwia jak tylko wejdzie do przedszkola ( na dni otwarte np) to jest zachwycona i jak widzi dzieci to ja moge nie istnieć oby tak jak zostanie .......

Hej :-)

My wczoraj bylismy u babci na urodzinkach a tam była szwagierka z m i córcią Majeczką :-)

[SIZE=+2]Wikusia w moich okularach
icon_biggrin.gif

100_6391.jpg

malutka Majeczka
icon_smile.gif

100_6389.jpg

100_6394.jpg
[/SIZE]

Kasia nakope ci do dupki! Z czego ty kobieto chcesz się odchudzać :szok:Wyglądasz rewelacyjnie! a co powiesz na ten piątek albo sobote by się spotkac? :-)

Izunia pisz częściej! Czy cos jest nie tak kochana?

Karolina gdzie się chowasz? co?

Arewena
Ja teraz mieszkam na wysokim 4 piętrze :baffled: prawie jak 5 :confused: wnoszenie wózka to koszmar :baffled: A Ja na waszym miejscu nie patrzyła bym na piski i płacze dziecka bo macie iść tam gdzie On chce :no: Moja to mogłaby nawet sobie wrzeszczeć a i tak nie odpuszcze,bo puźniej by mi nie odpuściła w niczym bo by wiedziała ze wygra wrzaskiem! Radziłabym nie popuścić i powiedziec ze mamusia i tatuś idą w tą strone i on również musi! Bo puźniej może byc ciężko! Moja Wikunia zrobiła mi takie jazdy z piskiem w sklepie 2 x o zabawke :baffled: powiedziałam jej że za cicho piszczy bo na ulicy jeszcze jej nie słyszą hahaha a ona syrena dalej :-D przstałam mówić tak jak by nie płakała i zaraz była cicho :tak: a to że ludzie się patrzyli to za przeproszeniem miałam głęboko w dupie!

Justyś hihi to ci Liwciorek uparciuszek :-D myślę że i z konika trzeba było by formowac lale hahahaha

Ewcik ja również biję się z myślami jak to będzie za dwa miesiące i boje się jak cholera ;-) Chyba 1.09 będe warować pod przedszkolem :-D:-D:-D

Cześć dziewczyny, trochę mnie nie było, ale koleżanka się rozchorowała i w piątek musiałam się wyrobić ze swoimi rzeczami, jej rzeczami i dziewczyny, którą zastępuję w Sekretariacie.... Masakra.....
W dodatku mam problem z mężem i sama już nie wiem co o tym wszystkim myśleć, ale zbyt dużo by pisać.
Wczoraj byliśmy w Wesołym Miasteczku. Ja się raz skusiłam i poszłam z Oskarem na „parasolki”. Myślałam, że to nisko lata....Skończyło się na tym, ze zasłaniałam Oskarowi cały czas oczy a ja sama miałam zamknięte i ćwiczyłam głębokie oddechy jak do porodu.... Ale ogólnie było super.
Mmm serdecznie gratuluję ! Za niedługo na Śląskich mamach, będą same podwójne albo potrójne – tylko ja z Izą zostaniemy „pojedynczymi”:-)
Justyna świetnie wyglądasz . Brzuszek masz taki zgrabniutki.....
Kasia76 niestety Twoje zdjęcia mi się nie wyświetlają..... Ale wierzę, że są cudne.
Monysia biedaku Ty, a ja już myślałam, że nas na dobre opuściłaś, a tu takie buty..... Mam nadzieję, ze teraz będzie tylko lepiej.
Ewcik ja mam podobnie, tylko, ze Nasz Ozi do żłobka idzie.... Ale też się boję, bo on czasem się zachowuje jak niedostosowany społecznie :-) Będzie dobrze, trzeba myśleć pozytywnie ! A z tym złym samopoczuciem to może też się podwoisz ? :-)
Czarnulka te Twoje córeczki to urodzone modelki. Oskar jak widzi aparat to ucieka :-)
Arwena Oskar w tym wieku też uciekał, to jest całkowicie normalne. Ważne jest żebyś za każdym razem gdy chce uciec tłumaczyła mu, ze nie wolno, bo może wybiec na ulicę gdzie jeżdżą samochody. Musisz mu wszystko tłumaczyć. Ja tak robiłam z Ozikiem i dzisiaj ślicznie chodzi za rączkę. Wie, że nawet gdy chwilkę idzie obok mnie sam, to jak zbliża się do krawężnika to stoi i czeka aż powiem, ze już możemy iść. Wiem, ze jest Ci ciężko, ale w jego wieku najważniejsza jest Twoja cierpliwość i tłumaczenie dlaczego. Nie pojmuję ludzi, którzy na pytania dziecka odpowiadają „bo tak”.
Bodzinka spóźnione, ale szczere: Wszytskie najlepszego, najsłodszego, najpiękniejszego :-*
No i tyle napłodziłam, że znów nikt nie będzie chciał mnie czytać :zawstydzona/y::-(

Witam Babeczki

MamaBoo ja tez do was dołacze , nie osłabienie nie z tego powodu, juz kiedys tak miałam - począti anemii. Chyba ten urlop bedzie najlepszym lekarstwem

Justyna ja to juz 31,08 i 01,09 i 02,09 zaplanowane mam miec wolne - kurcze zas ze 2 kg mniej ze stresu.

Tak za mna chodza peirogi ze jutro nie ma bata robie.....do pracy dopeiro na 15,00 wiec mam czas na klejenie.

OHOHO pogoda sie psuje burza sie zapowiada u nas
Mykam mały wstał ......czas na drugie danie

Hej!!! A ja znów w przelocie....Jutro zaczynamy remont przedpokoju (kot go doprowadził do stanu "nieużywalnoćci" ...koniec z tapetami :-()dlatego ewakuuję się do mamy...Gratulacje dla Mmm i buziolki dla nowego-przyszłego ślązaczka.Justa- służy Ci ta ciąża, już zacznij mysleć o nastepnej, coby z rytmu nie wypaść ;-P Kaśka- Super wyglądasz kobieto!!! Tylko powkładaj kamienie do kieszeni, żeby Cie wiatry nam nie porwały... ;-)Pozdrowienia dla wszystkich mamusiek!!!!!!!!!! :-DDuzo zdrówka... Głaski dla brzucholków!!!!! :-DLecę budzić małą i na zakupy.....

witam !!!

Popołudnie spędziłam u moich staruszków
a teraz Mila próbuje zasnąć po kąpieli :tak:
nocka może być tylko Mila coś się budzi ostatnio o 5 rano
a gdy zasypia na nowo to robotnicy włażą na dach :wściekła/y:

Monysia dobrze ze juz ok ...ja jutro w pracy tylko od9-12 potem ide po skierowanie na badania krwi moczu . Cos ostatnio zle wygladam....slabo mi sie czesto robi i bardzo oslabiona jestem.
Warto zrobic , przynajmniej bede spokojniejsza.

Warto zrobić, warto widzisz ja się tak zaniedbałam
i taka byłam osłabiona że nawet podnieść
głowy z poduchy nie mogłam,
wtedy co byłam u teściów albo u mamy

Czarnulka malutka Majeczka jest śliczna
ale wcale nie jest taka malutka;-)
a Wiki modelka :-D

MamaBoo chyba lęk wysokości dał się we znaki :confused:
ważne że się wybawiliście ;-)

Mokkate "miłego" remontowania :-D

MMM ja też Ci gratuluje serdecznie :tak::-)
też zaczęłam patrzeć ostatnio po maleństwach
ale chyba nie chce aż Mila będzie miała
conajmniej 3 lata :-p chyba dopiero bym nie dała rady:happy:

A JAK TAM POZOSTAŁE CIĘŻARÓWECZKI ???

Kasiu ja też uważam że masz super figurę :tak::tak::tak:
nie to co ja :zawstydzona/y:

reklama
Do góry