reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witajcie

nie było mnie tu bardzo długo

Chciałam tylko powiedzieć że byłam
w szpitalu a jak wróciłam to Milcia
nie mogła się ode mnie odkleić, czasem sikałam
w jej towarzystwie, no i myślałam że jej nie poznam,
jeszcze trochę i będzie chodzić, łazikuje już za jedną ręke
i puszcza się by iść na przód...

Potem mieliśmy kompa w naprawie przez 3 tyg

Mam nadzieję że u Was Kochane wszystko
w porządku, ściskam Was

reklama
Witam kochane!
Ostatnio nie mam czasu ani ochoty nic pisać.... wybaczcie mi.

Czarnulka kochana jesteś! Twoje niunie jak zwykle śliczniutkie :tak:

MMM -OGROMNE GRATULACJE!!!! Jaka będzie różnica? Chyba troszkę więcej niż 3 lata:confused:

Justyna ślicznie wyglądasz! Bardzo zgrabna figurka i śliczny zgrabny brzusio :tak:!!!

Karolinna napisz chociaż kilka słów:rofl2: :happy:.

Monysia a co Ci było:confused: Mam nadzieję, że już wszystko ok. Gratki dla Malutkiej!

Przepraszam, że reszcie nie odpisze :-(PAPA!

to ja wrzucę ze dwie fotki.dziś z okazji imienin Tytkowych zrobiliśmy sobie wycieczkę wąskotowówką

Ostatnia edycja:
Witam wszystkie mamusie "nowe" i "stare" ;-)!!!

Chciałam się z Wami podzielić, że i bocian do nas zajrzal i dołączam do grona mam oczekujących drugiego maleństwa :-):-) W tym roku (mam nadzieję) nie zdążymy się rozdwoić, a termin mam na koniec stycznia :-)

no pięknie !!!! gratulacje !!!!!!!

Czarnulka śliczne te Twoje księżniczki !!!
a ja mam przez Ciebie nie lada problem bo Liwia na ur nie chce innego tortu tylko taki jak Wikusia, ona tez chce z lalą :baffled: i jak wczoraj dziadek miał urodziny i zobaczyła tort i mówie jej zobacz jaki tort to stwierdziła, brzydki bo bez lali :baffled: takze nic tylko skopiuje sobe to zdj tego tortu co u Wikusi i bede łazić od cukierni do cukierni co by mi zrobili cuś takiego bo raczej ta pani co zawsze na piecze to nie podoła temu nie wspomne o sobie :rofl2:

Monysia zdrówka !! ale sie podziało !!! a kto z malutką był ??

Hello !!!

Okropny dzień, dobrze że już się skończył,
mam tylko nadzieję że Mila pośpi w nocy bo ją chyba
eksmituję na klatkę ;-)
strasznie niespokojna, myślę że teraz górne żębole
zaczyznają rosnąć bo widać kreseczki na dziąsełkach,
spała dziś w sumie 1.5h, a tyle płaczu, masakra...
noce też przewalone a najgorsze że robią nam dach
w kamienicy a ja mieszkam pod dachem,
cały dzień stukot i okropnie jest wogóle od 6 rano :crazy:

Nie wiem czy któraś wpadła na taki pomysł
ale ja wymyśliłam zębową skarbonkę
i każdy kto chce zobaczyć ząbek musi
wrzucić pieniążek :-D
będzie miała choćby na głupie pampersy
albo nową zabawkę :-D

Justynko Mąż i moja mama

Jak obstawiacie Dziewczyny ???
Ja byłam za Szwabami...
podoba mi się trener:-p

Justa - to masz nielada problem. u mnie chyba będzie lokomotywa po raz kolejny, bo jobel na loko jest straszny. tylko muszę wynaleźc dobrego cukiernika,który mi zrobi stojącą ciufę.

reklama
Hejka mamusie!!!
Ja tak na chwilke bo bardzo padnięta jestem po wekendzie i powrocie z Czestochowy i mega korku

AREWENA musze powiedziec że zasiałaś zairno wachania co do tych spacerków.Mój FIfi jakoś nie bardzo chce chodzić a jak ju zto w swoją stronę oglądałam te wózeczki o których pisałaś ale chyba przekracza on nasze mozliwości finansowe :wściekła/y: wieć znów w punkcie wyjscia znalazłam po długich poszukiwaniach ddostawkę do wózka ale nie pasuje do mojego modelu.
Zostaje tylko mi mieć nadzieję że jednak Fifi sie przełamie i będzie szedł koło wózka

pozdrawiam

Do góry