reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
hej

Ja się tylko witam bo m zaraz przyjedzie z roboty się zdrzemnąć i jedzie dalej wiec mykam z córciami z domu ;-)

Justynko GRATULACJE PRZYJĘCIA LIWII DO PRZEDSZKOLA a dziewczynka widocznie za bardzo podskakiwała to ją Liwia dziobła hihihi ;-)

Kaśka z tobą to coś nie idzie się umówić! Najpierw mówisz ze chcesz,a puźniej echo i się nie odzywasz!

mmm GRATULACJE :-) Esio napewno będzie szczęśliwy i zadowolony z rodzeństwa :-)

Oleńka pod okienkiem gdzie piszesz posta niżej jest ''zarządzaj załącznikami'' i tam klikasz i dodajesz foto ;-)

Ewcik
wklej foty z basenu jak zrobisz ;-) Oby wyprawa się udała ;-)

reklama
Własnie spacer

powiedz mi jak rozwiązujesz tę kwestię bo ja jakoś nie umiem sobie tego wyobrazić? czy Twój maluszek chodzi sam czy masz jakiś inny patent ?jeśli tak to sprzedaj mi go pozdrawiam:)
Nie jest nam łatwo najczęściej wychodzę z kimś, ale gdy muszę iść sama Marcinka wrzucam do wózka a Małą do chusty. Niedawno siostra kupiła mi wózek Graco, który ma duży koszyk na dole. Wkładam do Niego fotelik samochodowy i malutka Sobie w nim śpi. Niestety nie jest to rozwiązanie na dłuższą metę:no: bo malutka Niedługo mi wyrośnie i nie zmieści się. Chciałam kupić wózek dla dwóch brzdąców, ale nie wiem który wybrać bo te które mnie się bardzo podobały lub były wychwalane zdecydowanie są za drogie. Dużo na ten temat piszą dziewczyny na: https://www.babyboom.pl/forum/dzieci-rok-po-roku-f155/nasze-podwojne-wozki-9505/
:-D Damy radę :-D Kto jak kto - ale kobieta zawsze da radę gdy musi ;-)

Czarnulka - czasu nie ma niestety. chociaż może teraz ciut luźniej będzie na weekendy. hallywick odpadł na wakacje. chyba trza mi termin wyznaczyćMMM - gratuluję serdecznie

no jasne że damy radę !!!!!!!!!!!!!!!!1
Ja tyllko tak z czysto technicznej trony .Ja widziałm takie dostawki do wózka że maluch stoi na niej i nawet po tysiącu odwiedzin w róznych sklepach znalazłam w jednym ale niesety do mojego wózka nie pasuje wieć myśle dalej co tu zrobić,ale doszłam do wniosku że życe najlepiej pokaże......
A co do kupna wózka kurcze trzeci kpować troszke bez sensu juz trzeci fotelik do auta kupiłam wystarzcy .............
pozdrawiam

Dobry Wieczor
Justyna pieknei Ci z brzuszkiem:tak::tak:
MMM GRATULUJE
Ja mialam w srode urodzinki, dotslam troszku kasy i obkupilam sie i jestem teraz piekna i zadbana mamuska:-D:-D
Jutro 5 rocznica slubu...Tak malo a tak duzo zarazem...
Moj okularnik:rofl2:

hej

Kasia to trzeba sie umówić stanowczo ;-)

Bodzinka Wsztstkiego Najlepszego z okazji urodzinek i rocznicy :-) Spuźnione ale szczere ;-) My też będziemy mieli teraz 5-tą rocznicę ślubu w sierpniu :-)

Mokkate a Ty gdzie? Koniec roku już dawno był!

Iza a Ty co się nie odzywasz?

Karolina
znowu przestajesz pisać :-(

Arewena u mnie jest różnicy 1 rok i 2 m-ce :-) Do 4 m-cy starałam sie chodzic koło do mu i Wikunia nauczyła się chodzić koło wózka ;-) Mieliśmy wózek podwójny ale się nie sprawdził jak dla mnie co musiałam go znosić z drugiego piętra:baffled:! Puźniej Wiki była troche w wózku a Emilcie nosiłam w nosidełku :-) Teraz Wiki do wózka już nie wsiada,tylko Emi wkładam :-)

A tutaj moje gwiazdeczki :-)

100_6363.jpg

100_6368.jpg

Taki foteliki z parasolem kupiłam niuniom w biedronce po 25zł
icon_biggrin.gif
Emilcia ma pomarańczowy
icon_smile.gif

100_6378.jpg

Co tu się porobiło same brzuchatki znów :-);-):tak::-D Wiecie co troszkę wam zazdroszczę ale ja jeszcze nie umiem się zdecydować na drugie :-( Poprostu nie dałabym rady przy Kamilku ale myślę, że w przyszłym roku zacznę o tym myśleć. Fajna byłaby różnica 3,5 roczku :-):-D Zobaczymy czy się zdecydujemy na drugie dziecko...ale myślę, że tak bo nie chcemy żeby Kamilek był rozpuszczonym jedynakiem ;-)
Wszystkim brzuchatkom gorące GRATULACJE!!!!

Ja od poniedziałku będę miała dietę za 3 tyg jedziemy nad morze a więc tak w sam raz chciałabym schudnąć 3 kg ;-):-D:-)

Czarnulka - fajne te foteliki z parasolkami i wydają mi się tanie a co do twoich dziewczynek to obie są urocze :-):-D

Kasiu - jak tam dietka???

Arewena u mnie jest różnicy 1 rok i 2 m-ce :-) Do 4 m-cy starałam sie chodzic koło do mu i Wikunia nauczyła się chodzić koło wózka ;-) Mieliśmy wózek podwójny ale się nie sprawdził jak dla mnie co musiałam go znosić z drugiego piętra:baffled:! Puźniej Wiki była troche w wózku a Emilcie nosiłam w nosidełku :-) Teraz Wiki do wózka już nie wsiada,tylko Emi wkładam :-)

Dziewczynki śliczne!!!

Mój Marcinek idzie koło wózka tylko przez chwilkę, za rączkę też chodzi chwilkę, jeśli nie pozwolimy mu chodzić w jego wybranym kierunku najczęściej kończy się krzykiem i piskiem wtedy Mały zawsze ląduje w wózku. Kupiliśmy też dla niego szelki (popularną smycz) bo uciekał nam na ulicę. Baliśmy się że kiedyś się wyrwie.
Teraz często gdy wychodzę z oboma dzieciaczkami Ewunia najczęściej jest w chuście.

My mieszkamy na czwartym piętrze i znoszenie wózka to dla mnie makabra. Nie wiem dlaczego budując te bloki nikt nie pomyślał o takich sytuacjach.:-( Przez te schody przez 3 miesiące w ciąży z Marcinkiem nie mogłam wychodzić :crazy: z domu.

Wszystkim szczęśliwym Brzuszkom GRATULUJE!!! :rolleyes::-D

Ostatnia edycja:
Basia - spoko. dziś kupiłam sobie spódnicę w przyzwoitym rozmiarze. i nawet sama sobie się podobam z tym co osiągnęłam póki co. ale to jeszcze nie koniec.

reklama
Do góry