reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Ja tylko przelotem- przesyłam buziaczki dla Brucholków Justy i Karolinny!!!!:-)

Niedługo wakacje to wejdę na dłużej i poczytam co napisałyście jak mnie nie było!!!;-)

Czarnulka- ale Wiki duuuuża...:shocked2:

Pozdrawiam "stare":-D i nowe mamusie!!!!!!:tak::tak:

:szok::szok::szok: no wreszcie !!!!! chyba Cie myślami ściągnełam a poza tym to uszy masz pewnie czerwone bo upominałyśmy sie o Ciebie tu często !!!

Karolka no masakra nie ma mi kto zrobić ! chyba Liwie poproszę !!!

Czarnula super Wikula wygląda taka dziewczynka ! no i jaka modna fryzurka ! bardzo łądnie !!!

reklama
Witajcie

Fajnie że się Wam podoba nowa fryzurka Wikusi :-) Radzia mojego nie ma i bedzie dopiero w niedziele wieczorem :-( Ja za to jade dzisiaj z córeczkami na spotkanie forumowe z N :-)

P.S Szkoda że Wy nie chcecie robić spotkać już :-:)-:)-:)-(

Ostatnia edycja:
[SIZE=+2]Ja już po spotkaniu forumowym
icon_smile.gif
Było suuuper
icon_smile.gif

Wcześniej jak byłam na poczcie ktoś mi ukradł telefon z torebki jak się zajełam corciami
icon_cry.gif
tyle szczęścia że to stara nokia męża a moja nowa jest w naprawie.
icon_confused.gif
icon_confused.gif
Popłakałam się jak malutkie dziecko
icon_cry.gif

Iza Bardzo ladne zdjęcia :-) Karolcia jaka już duża dziewczynka :-)
Justyś Fajniutko że Ci się podoba fryzurka Wikuni ;-) A wyobraź sobie że telefon ukradli mi zaraz po smsie od ciebie jak go odebrałam :wściekła/y:
[/SIZE]

.Hej dziewczyny.

.Piotrek poszedł z Lenką na zakupy i do piaskownicy więc mam czas trochę na kompa i na posprzątanie;-) .

.My zaczynamy 7 miesiąc ciąży :-) .

.czarnulka przykro mi z powodu komórki. Co do spotkania to ja chętna oczywiście :tak:.

.iza fajniutkie foteczki:tak:.

.Życzę wam miłego poniedziałku.

.pa.

No hey dziewczyny jaki dzis piekny dzien:D wczoraj poszlam do parku Chorzowskiego na spacer i okazalo sie ze robia tam darmowe USG 4D :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D i skorzystalam i dowiedzialam sie ze maluszek bedzie chłopcem (Wojtusiem) i odrazu tatus zobaczył swojego malucha:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry