reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
witam

ja kasiu mieszkam w samym centrum sosnowca rzut beretem od parku także codziennie tam bywam i licze ławki z synusiem hheheh chociaz przez te upały coraz gorzej mi to wychodzi ale grunt to zeby dzieciak był zadowolonnnny

pozdrawiam

reklama
Hej

Widzę że coś bardzo ucichło to nasze forum :-(

izoldzia witaj u Nas :-)

Kasia
to kiedy przyjeżdżasz?

Justyś i Karolcia :-) jak tam brzuszki ??:-)

hej !!!!

strzelam fochami okropnie, i do łez i furii idzie mnie doprowadzić najmniejszą pierdołą !!! potem sama sobie się dziwię ale jak co przyjdzie do czego to nie mogę sie opanować i masakra .......

a poza tym nie wiem co pisać na dzień dzisiejszy !!

Witajcie

Ja dzisiaj cały dzień spędziłam na dworku z córciami
icon_smile.gif
łaziłyśmy po sklepach
icon_wink.gif
Z Wikusią byłyśmy też u fryzjera
icon_smile.gif

A tutaj metamorfoza mojej Wikuni po dzisiejszej wizycie u fryzjera
icon_smile.gif

Przed :

niunie82.jpg

niunie85.jpg

Po :
icon_biggrin.gif

niunie010.jpg

niunie011.jpg

Witam

Ja dzisiaj tez prawie cały dzięń na nogach najpierw spacer po bankach i zostawianie kaski za rachunki heeh potem kilka sklepów a po południu wycieczka po marketach no i prawie padam..............

reklama
Witam

Ja dzisiaj tez prawie cały dzięń na nogach najpierw spacer po bankach i zostawianie kaski za rachunki heeh potem kilka sklepów a po południu wycieczka po marketach no i prawie padam..............

Ja tez dzisiaj strasznie sie nałaziłam ;-) i dodatkowo z dwójką dzieci,to jest dopiero jazda hahaha

Jeszcze Wam pokażę jak moje córcie śpią razem
icon_biggrin.gif

niunie006.jpg

Do góry