reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Czarnulka Wikunia slicznie wyglada.Mi sie bardzo podoba w nowej fryzurce.A zdjatko jak spia razem rozczulajace:tak::tak::tak:
JA dzis mialam leniwy dzionek.A po poludniu dworek.Wczoraj zas mialam scrapkowe natchnienie.

Ja tylko przelotem- przesyłam buziaczki dla Brucholków Justy i Karolinny!!!!:-)

Niedługo wakacje to wejdę na dłużej i poczytam co napisałyście jak mnie nie było!!!;-)

Czarnulka- ale Wiki duuuuża...:shocked2:

Pozdrawiam "stare":-D i nowe mamusie!!!!!!:tak::tak:

bodzinka dziekuje za komplemenciki ;-) Śliczne scrapeczki :-)

Kasia
no z dłuzyszymi mogłam więcej bajerków na głowie porobic,ale było juz jej bardzo gorąco bo ma gęste włoski.

A ja chyba mam przewidzenia albo mokkatke zobaczyłam :szok::szok::szok::szok::szok: Chyba ze to jakieś święto a Ja o niczym nie wiem :baffled: hihihihi :-D Ciotka a no Wikusia urosła :-) Zobacz jak cię tu długo nie było :angry: Częściej mi tu proszę coś naklikać :tak::tak::tak::tak:

Cześć dziewczyny!!!

O Mokkate!!! Jak miło Cię widzieć!!! :-)

Czarnulka śliczne te Wasze córcie :tak:Wiki faktycznie ma śliczne długie i gęste włoski :tak: a Emilka chyba takie jak Karolinka ;-)Zaraz napiszę Ci prywatną wiadomość.

Bodzinka śliczne dzieła wkleiłaś :tak:

Izoldzia witaj!!!

A u nas była wczoraj Karolinna z Lenką. Karolinka zaprosiła Lenkę do piaskownicy, ale najardziej spodobała się jej zjeźdżalnia :-).
Lenka to już duuuża dziewczynka:-). A jaka grzeczna i śliczna. Włoski ma nie tylko długie, ale i gęste :tak:. A Karolina wygląda ślicznie i brzuszek ma super, taki okrąglutki :tak:.

Karolinka od poniedziałku nie ma już łóżeczka. Śpi na tapczanie, który miała u siebie w pokoiku i bardzo się jej to podoba :-) Muszę się rozejrzeć za jakąś fajną dziewczynkową pościelą :laugh2:.

Ostatnia edycja:
.Hej kobietki.

.My po zakupach i po placu zabaw(obowiązkowo zjeżdżalnia;-)).

.Przyznaję że byłyśmy wczoraj u Izy i Karolki :tak: ,tak mi się Lenka wybawiła że w domu zaraz zasnęła:-D . Karolka taka słodka dziewczynka jest ,też już duża,słodko się uśmiecha (ale to już znacie ze zdjęć które wklejała Iza ) ,bardzo fajnie nam zleciał czas i to tak że zapomniałyśmy porobić fotek:laugh2:. Iza to nie pochwaliła się tutaj ale sporo schudła babeczka:tak: ,trzymam kciuki za dalsze sukcesy.Mam nadzieję że kiedyś powtórzymy spotkanko;-).

.mokkatko oczom własnym nie wierzę:-p.

.czarnulka fajny przepis na kurczaka:rofl2: a to z autopsji ? wam bydlę wypiło sos?:-p. Super Wikusia teraz wygląda:happy: i ta fotka jak razem śpią małe cudo.

.bodzinka fajne fotki:tak:.

.justa życzę ukojenia nerwów,a gdzie fota z brzuszkiem:confused:.

.Miłego dnia babeczki.

reklama
My też po zakupach :-) teraz mała śpi.

Karolinna dzięki za pochwalenie mojego schudnięcia, ale to dopiero początek :rofl2: Zaledwie kropelka w morzu potrzeb :-D.
Mam nadzieję, że wszystkie tu trzymacie za mnie kciuki! :happy2:

Szukam jakiejś fajnej, niedrogiej pościeli dla Karolinki. Możecie mi coś polecić:confused:

Do góry