trysia77
Fanka BB :)
Hejooo, witam Was serdecznie i przepraszam za niebytność ale nie mam czasu,naprawdę...Dzięki Justynko za wczoraj,fajnie było się spotkać, brzusio śliczniutki,zgrabniutki.A Maćko ciągle zadawał o Liwci, jak mu powiedziałam, że kto się czubi ten się lubi to był wniebowzięty, że Liwcia jednak go lubi :-))))Jak opowiadałam mojemu mężulowi jak jego syn łapał Liwcie za rączkę i się do niej przytulał to niewiele brakowało a posikałby się ze śmiechu :-)))..Super było, dzięki jeszcze raz i do zobaczyska znowu ;-)Czarnulka dobre dobre to jest z tym dwunożnym urządzeniem informatycznym, podoba mi się :-)) :-))), współczuję z powodu kradzieży, okropieństwo się dzieje na tym świecie,wrrrAsteria witam Cię na moim forum ;-)))))Izka, fajniiusia ta Twoja córcia, juz taka duża pannica, jejuu, ale te dziecioczki rosną!!Karollaaa, no leci ten czas nieobadanie, pamiętam się chwaliłaś że jesteś w ciąży a to był chyba trzeci miesiąc z tego co pamiętam...jejuuu jejuuu, no to kiedy spotkanie ogólnoforumowe skoro jesteś za ???? Mokkate się ujawniła???? ja nie mogę!!!! no wreszcie!!!!Buzioki dla wszystkich i zmykam bo Maćko mi śpi popołudniu jak nigdy, więc może cos spokojnie porobię sobie w domku,papapa