reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Hejooo, witam Was serdecznie i przepraszam za niebytność ale nie mam czasu,naprawdę...Dzięki Justynko za wczoraj,fajnie było się spotkać, brzusio śliczniutki,zgrabniutki.A Maćko ciągle zadawał o Liwci, jak mu powiedziałam, że kto się czubi ten się lubi to był wniebowzięty, że Liwcia jednak go lubi :-))))Jak opowiadałam mojemu mężulowi jak jego syn łapał Liwcie za rączkę i się do niej przytulał to niewiele brakowało a posikałby się ze śmiechu :-)))..Super było, dzięki jeszcze raz i do zobaczyska znowu ;-)Czarnulka dobre dobre to jest z tym dwunożnym urządzeniem informatycznym, podoba mi się :-)) :-))), współczuję z powodu kradzieży, okropieństwo się dzieje na tym świecie,wrrrAsteria witam Cię na moim forum ;-)))))Izka, fajniiusia ta Twoja córcia, juz taka duża pannica, jejuu, ale te dziecioczki rosną!!Karollaaa, no leci ten czas nieobadanie, pamiętam się chwaliłaś że jesteś w ciąży a to był chyba trzeci miesiąc z tego co pamiętam...jejuuu jejuuu, no to kiedy spotkanie ogólnoforumowe skoro jesteś za ???? Mokkate się ujawniła???? ja nie mogę!!!! no wreszcie!!!!Buzioki dla wszystkich i zmykam bo Maćko mi śpi popołudniu jak nigdy, więc może cos spokojnie porobię sobie w domku,papapa

reklama
Czesc dziewczyny całuję was mocno szczegolnie nasze ciązowe mamuski ja żyje gdybyscie tak sie martwiły;-)tylko coraz bardziej mi smutno moja coreczka jest na zielonej szkole i dostaję szału z tesknoty za nia:zawstydzona/y:nic mi sie nie chce balagan w domu i brak chęci najchetniej pojechałabym tam po nia szczegolnie jak dzwoni uplakana tym bardziej ze jest w pokoju z jedna taka co jej ciagle dokucza a moja Dorotka to takie wrazliwe dziecko tylko do poniedziałku chyba wytrzymam :(
nie chce byc upierdliwa trysiu ale ja ciagle czekam na odwiedziny:tak:te obiecane.
Pozdrawiam was!!!

.Hej dziewczyny.

.Pogoda dziś fajna;-).

.Przyszłam tu żeby napisać "STO LAT"dla Wikusi od czarnulki:tak: dużo zdrowia ,uśmiechu na codzień:tak:. Jeszcze raz "sto lat" z okazji 3 urodzinek:happy:.

.do zobaczonka potem.

.nara.

hej hej !!!!

a ja jutro idę na usg !!! trzymać mi tu kciuki !!!!

Czarnula to gdzie Ty łazisz ??

Trysiu było super ! Liwia nachwalić sie nie umiała Twojego Maćka !! :-D

najlepsze było dziewczyny, jak w kinie Maciek Liwie złapał za ręke i pierwsze Liwia nie dała sie zbajerować ale chłopak sie nie poddał i przy trzecim podejściu tak sobie chwilę siedzieli trzymając sie za ręce a my z Trysią nie wiedziałyśmy czy powinnyśmy wyjść bo trochę niezręcznie sie czułyśmy ;-):-D

zjadłam kanapkę z miodem a zaraz potem z szynką i cebulą i teraz zastanawiam sie czy to był dobry pomysł :baffled:

reklama
Witam! Ale ze mnie gapa :zawstydzona/y:przegapiłam urodzinki Wiki :-(Więc spóźnione STO LAT DLA WIKI!!!!!

Karolinna jak zwykle niezawodna :tak:

Dzięki serdeczne za wszystkie miłe słowa pod adresem Karolinki :-). Nasza Mysia od poniedziałku śpi bez pampersa, ma podłożoną ceratkę, i niestety codziennie muszę zmieniać prześcieradło. Sadzam ją na nocnik ok. 23 myślałam ze do rana wytrzyma ale niestety :-(wczoraj wstałam o piątej żeby ją posadzić i też już było mokro. Nie wiem czy ma sens np. sadzać ją o 3? A potem dopiero jak wstanie? Jak mi radzicie? Postanowiliśmy już na dobre pozbyć się pampersów, może się uda:baffled:.
A ja mam od poniedziałku wolne (a cały zeszły tydzień byłam na opiece), na szczęście płatne. W pracy była awaria i prawie nikt nie pracuje :baffled:. Szczerze to mam już pomału dość siedzenia w domu.

Do góry