reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Spoznione ale szczere STO LAT!!!!!! Dla Wikuni:-D:-D:-D
kindgeb00015.gif

reklama
Hej kochane :-)

Ja już od 4 rano na nogach :-) obudziłam się jak moj m wstawał do pracy i ręka mnie bolała bardzo :-( Chyba źle spałam :baffled: no i zasnąć już nie mogłam :baffled: Na szczęście już duzo mniej boli ;-) teraz kawke piję sobie :-) Puźniej pędzę po zakupy na imprezke urodzinkową Wikusi która będzie w Niedziele :-)

Justyś
na poczcie jak niuniami się zajełam to mi skubneli z torebki :baffled: smaczki masz niezłe hihi ;-) Dziękuję za życzonka dla Wiki:-)

Karolinko kochana dziękuję za życzonka dla Wiki :-) Ty zawsze pamiętasz :-) Buźka :happy:

Bodzinka,Iza dziękuję za życzonka :-):-):-):-)

Kasia na jakiej diecie jesteś? Co ci się dzieje?

Hejka!
Muszę pochwalić Karolinkę :-) - pierwsza zupełnie suchutka noc :-) ŻEGNAJCIE PAMPERSY :-):-):-)

Czarnulko bardzo mi przykro z powodu tego telefonu :-(. Przed chwilką byłam na Twoim blogasku. Powiedz mi, Emilka idzie do przedszkola od wcześnia za 3 miesiące tak:confused: Pytam bo napisałaś mi kiedyś że od września 2009 a to przecież jeszcze wrzesnień 2008 :happy::rofl2:;-)

Justyna ale fajne te zaloty Liwci i Maciusia :tak:

Muszę sie jeszcze czymś pochwalić, w styczniu może zostanę "ciocią" Moja najlepsza koleżanka jest w ciąży. Trzymajcie za nią kciukaski żeby wszystko było dobrze!

Izuś Gratulacje i buziaki dla Karolci za suchutką noc :-) Oby te mokre juz sie nie zdażały ;-) a do przedszkola to idzie teraz od września Wikusia,a w przyszłym roku Emilka :-)

Aguś dzięki! :-) A z tym przedszkolem to wybacz, że tak Cię zamęczam. Byłam pewna, że napisałaś że Wiki idzie od września 2009:rofl2:.

Kolejna sucha noc, sadzałam Karolinkę o 23 i o 4 a potem dopiero jak wstała to poszła na nocniczek :happy2:. Prześcieradło suchutkie, jestem z niej dumna!:tak:

Ale tutaj pustki :angry::szok::crazy::szok:

hej hej

Na usg i wszystko ok !! Dodatkowo pobrali mi krew i z tego robią też test na wady genetyczne ale z tego co pomierzył na usg to jest wszystko jak najlepiej !! Dzidziuś jak sie przeciągał i pręzył słodko, chyba go obudził jak tą lodowatą galaretę mi wycisnoł na brzuch ! Nawet pokazał język droktorowi ! Liwicia znów była z nam i była zachwycona !! Reagowała zaraz jak pokazywał rączki i nózki, a potem sie pyta ze zdziwieniem " a co on pływa ten dzidziuś w wodzieeee ??? "

Dzis mam tatę u nas i Liwia zalewa go pytaniami, gdzie mieszka borsuk, co lubią ważki, co jedzą jeze itd i tak niewskończoność !!! Ma ksiązke ze zwierzętami i po setnym pytaniu codziennie do mnie w końcu jej powiedziałąm ze jak dziadek przyjedzie to jej na wszystko odpowie na temat ziwerząt bo on wie :-p i teraz jest bezlitosna !!

IZka gratulacje dla Karolci, oby tak dalej !!!
a co do sikania to ja przez jakis czas tez wstawałam ok 3 i Liwie sadzałam na nocniku na spaniu. I tak jak szła spać ok 9 to dwa razy ją wysikiwałam na spaniu ok 23 i o 3 a potem rano ! A teraz juz sama sie budzi ! czasem jak popije duzo to zanim pójdziemy spac ją posadzimy zeby popbudki nie robiłą w środku nocy !

Witam w sobotę :-) tu jak zwykle pustki. Siedze sobie przy kawce, Karolinka ogląda Tubisie, zaraz położę ją spać, dziś późno wstała (przed 9) więc drzemka też będzie ciut później. A potem do pracy na 16 po 2 tygodniach byczenia się w domu :rofl2:.

Justynka super, że wszystko w porządeczku :tak:ciekawe jakiej płci jest dzidziuś, stawiam na drugą dziewczynkę ;-). Niezłe zagranie z Liwią ;-)ciekawa świata się robi :happy2:.
A co do Karolinki to dzięki za gratki i za odp. w sprawie sisi, bo już myslałam że źle robie, a dzięki Tobie wiem, że dobrze :happy2:. My zawsze Karolince przed spaniem mówimy, żeby się jeszcze wysikała i zawsze coś zrobi :rofl2:.

MIŁEJ SOBOTY!!!!!

Ps. Trzymajcie kciuki za moją dietkę ;-).

reklama
Hej
Ja pierwszy raz na tym forum.
Również jestem ze Śląska, a konkretnie z rudy Śląskiej
ale teraz mieszkam w Katowicach:-)
Nigdzie nie moge się zadomowic na forum regionalnym, bo jakoś nie cieszą
się duzym powodzeniem.
Mogłabym do Was dołaczyć ??

Do góry