reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Justyś za basenem tez jestem dla Liwci hihi ;-)

hehhhehe Liwia jak sie spytałąm na co zbiera pieniązki to mówi na basen ! I Iti i Milka ( Wikusia i Emi Czarnulkowe ) Adaś, Mikuś i Akub ( jakub) koledzy Liwii - przyjdą i będziemy kąpać sie !! :-D
Dwa lata temu miała taki wielki dmuchany z tymi konikami morskimi i fontanną i zjeżdzalnią i co ..... w zeszłym roku dziursko sie zrobiło i dupa !

Anian no musze sie na ludzi zrobić i strzelić zdj !!

reklama
a ja rano dostałam takiego smaka na zapiekanke że pogoniłam chłopa i mi przyniósł ! potem mi sie zachciało pasty jajecznej :baffled: matko ale mnie straszy juz, z Liwią nie miałąm czegoś takiego a to dopiero początek !!

Liwia dzis podstępem została uśpiona w południe, męzowy wzioł ją na przejażdzkę autem i padła ! bidny jechał i jechał i myślał ze nie da sie juz bo przeprowadzała monolog z sznurowadłem :baffled: w końcu jak cisza i sie cieszył ze juz śpi to jak wjechał na rondo to nagle słyszy " siuper tata, fajna kaluzela, jescie raz, jeście raz !! " i sie chłopak załamał :-D no ale na szczęście padła parę minut póżniej !! i jak poszłam potem do domu i ją obudziałam to dziecko całekiem inne, nie było problemu z jedzeniem, z fochami jak fotografowałam komunie i musiałą być ze mną, z kąpaniem, czytaniem, spaniem ! No i poszła spać tak samo jak zawsze ! Kurde byle uda sie ją teraz przekonac do zasypiania w domu !

no i musze poszukać nowego fotelika bo ten do 18 kg juz maławy i poza tym źle sie Liwii wsiada !

ha :szok: teraz obczaiłam ta kuchnie z tefala, faktycznie cena nie zachęca i daruje to sobie tym bardziej że wielka jak byk ! no i niech mi ten czort potem porozwala i pogubi albo oleje zabawe to cos mnie trafi ! Ale namierzyłam tez tam fajną elektroniczną za 104zł to juz da sie ! no ale jeszcze zobacze co i jak !

a co do tego szzeniaczka to Liwia dostała go i entuzjazm był przez pierwsze kilka dni a potem juz olewka, teraz go schowałam !

ja juz wszystkim zapowiedziałam że niech mi nikt nie pokazuje sie z maskotkami ! tylko leżą i kurz zbierają a nie wywale ich bo ta dostała od dziadka, tą od cioci tą od kogoś tam i skąś tam i taka robota !!! a najchętniej to bym z dymem puściła większość z nich ;-)

Hej :biggrin2:

Ja z doskoku bo m jest w domku ;-)

Na dniach będzie rodziła moja szwagierka :biggrin2: W poniedziałek idzie jeszcze do gina i prawdopodobnie wyślą Ją na wywołanie :biggrin2:
Ja to już doczekać się nie mogę jak bym na swojego bobasa czekała hahahaha A moj m oszalał :crazy: gada mi o trzecim dziecku (synku) :szok: Chyba sam wtedy by siedział w domu i wychowywał dzieci :angry::laugh2:;-) Ja teraz napewno nie dam już rady :baffled:

Dziewczyny,wasze zyczenia powodzenia w nocnikowaniu pomogły
icon_biggrin.gif
Dzisiaj Emilka zaczeła sama wołać siusiu
icon_biggrin.gif
Ale jestem happy
icon_biggrin.gif
icon_cool.gif
3 dni i taki sukces
icon_smile.gif
oczywiście miała wpadki dzisiaj,ale juz tylko dwie
icon_wink.gif

Remont dalej trwa ale efekty juz jakies sa i to mnie cieszy

Filipek juz 4 noc spi bez pampersika ..woła ze dwa arzy w ciagu nocy:-)))))))) Jestem pełna podziwu dla niego.

Czarnulka ja sobie drugiego nie wyobrazam a gdzie dopeiro trojka. Oszalałabym.
Sciagnelas program???

Witam!!!

Kamilek przeziębiony. Ma mocny katarek i ciężko mu noskiem oddychać. Ma nieprzyjemny zapach z ust i to mnie niepokoi. Adam nic nie czuje a ja tak i niewiem czy jestem przewrazliwona.A ząbki szczotkuje rano i wieczorem. Wczoraj dałam mu nurofen a dzis widze ze goraczki nie ma bo mu zmierzyłam pod paszką wczoraj w sumie niewiem czy miał goraczke bo nie chciał zmierzyć ale czułam, ze jest rozpalony ale bolał go też brzuszek.

Ewcik - super, ze masz remoncik Zawsze to cieszy i wszystko potem czyste po takim remoncie. Uwielbiam wtedy sprzątać :-):-D

My będziemy troszkę zmieniać wystrój pokoju Kamilka. Zobaczymy czy nam uda sie troszkę go kolorowszym i weselszym zrobić. pojedziemy do Ikei kupimy łóżko już Kamilkowi kilka pościeli i dodatków. I z mebelkami pokombinujemy troszkę inaczej poustawiamy a w tym pomoże nam nie kto inny jak Kubusiowa :-D:-) Ostatnio podpowiedziała mi kilka rzeczy i myślę, że to dobry pomysł :-D

Uciekam bo mały nie pozwala mi pisać ;-)

reklama
Hej

Basiu to zdrówka życzę dla synka! No i czekam na fotki po przerobieniu pokoiku przed i po ;-) a z ząbkami może idź dla spokoju do dentysty na wizyte ;-)

Do góry