reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Ewcik - zamierzam kupićjakiś zestaw z boba baumeistera (już tak gadam, bo w sumie u nas bajki z boba tylko po niemiecku lecą) lub zestaw thomas sodor. zobaczymy co będzie w przyzwoitych cenach.
coś w tym typie
BOB BUDOWNICZY- ZESTAW 5 POJAZDÓW (366435334) - Aukcje internetowe Allegro
TOMEK THOMAS & FRIENDS WYSPA SODOR #ELCIK (360479902) - Aukcje internetowe Allegro
TOMY THOMAS * Wspaniała przygoda na wyspie SODOR (365056177) - Aukcje internetowe Allegro

w sumie mamy już kolejkę thomasa, ale ona po rozłożeniu ma prawie 2m długości i nie ma zbyt jest gdzie rozkładać. więc szukamy czegoś w pionie :-D:-D

reklama
hej

Evcik świtne fotki :-) i ta czarnobiała z kawałkiem koloru jest suuuper! Jak ją zrobiłaś?

Bodzinka hahaha to zaszalałaś z minką na dobranoc ;-) Bardziej na dobranoc powinna być ;-)

Moja Wiki dostanie rowerek,ciuszki i pewnie zabawki ale Emilce chciałam kupić jakieś fajne zabawki edukacyjne bo jest malutka i chiałam by się Cieszyła i dostała coś swojego,bo tak to sie bawi wszystkimi zabawkami Wiki.A Wiki oczywiście że to jej :baffled:

Lolek zabawki edukacyjne ma, samochodzikówm mnóstwo, jezdzik, konika:baffled:Planujemy mu kupic albo figurki zwierzątek, albo pluszowego pieska bo jak widzi dziecko z takowym to aż sie trzęsie.Ostatnio po całej piaskownicy biegał za dzieczynka i az się zanosił jak mu nie dałą.Jak zanm życie od reszty rodziny nie dostanie nic albo badziewiowate autka...No i musi to byc prezent na nasza kieszeń:sorry2:Fajny ten Bob i Tomek ale dla nas za drogie.Cieszyłabym sie jakby ktos mu dał kase na ciuszki bo z bluzeczkami na krótki rękaw krucho...Wiecie ile cm maja jego nożyny??? 40:szok::szok:W ogóle wystrzelił w góre:sorry2::sorry2::sorry2:Malutek ukoffany:tak::tak:

Bodzinka - u nas to będzie wspólny prezent od nas i mojej mamy. pod warun kiem, że znajdziemy te zabawki w cenie przystęnej. i to też będzie jego jedyny prezent, bo teściowie sienie interesują, a chrzestna odkąd ma nowego pana jest ograniczana finansowo.

Och ja się ciesze,że inne bobaski mają takie fajne prezenty:tak::tak:Moją mame nie stac a teściowa po prostu nie zna się na zabawkach:sorry2:One ciagle się cieszy jak coś kupi za grosze i nie da sobie przetłumaczuć,że lepiej raz w roku kupić mu cos porządnego niz co chwilke cos co się po jednym uzyciu rozpadnie:dry:Zresztą pewnie nie mielibyśmy gdzie tego postawić:-pAle fajne zabaweczki, super:tak::tak::tak:A chrześni są w Irlandii i kupili mu juz spychacz i pjacyk fajny do spania:tak::tak:A on ma Ikeowska kolejke więc chce mu kupic cos z czego się będzie cieszył, zresztą on jest troszke młodszy.A ma mnóstwo miśków a jak mu sie tak podobają pluszowe pieski to poszukamy jakiegoś fajnego i niech nie dręczy juz biednych dzieci w piaskownicy:sorry2::sorry2:Ja nie narzekam, są ludzie którzy mają gorzej.Ciesze się z tego co mamy:blink::blink::blink:

hej

Bodzinka - u nas to będzie wspólny prezent od nas i mojej mamy. pod warun kiem, że znajdziemy te zabawki w cenie przystęnej. i to też będzie jego jedyny prezent, bo teściowie sienie interesują, a chrzestna odkąd ma nowego pana jest ograniczana finansowo.

ja też wole z rodzinką sie zrzucić i kupic cos lepszego a tak to kazdy po pierdołce i dom zagracony a dziecko niezadowolone !
ja myśłe o tej kuchni co raz rekalmowali z tefala dla dzieci bo cos ostatnio zaczeła bawic sie w gotowanie itd a jak nie to taki basen duzy !!

Bodzinka - nie pod tym kątem pisałam. ja też wychodzę z założenia, że lepiej kupić coś porzdnego a rzadko, a nie byle co, co szlag trafi za dwa dni. Piotrka pluszaki w ogóle nie ruszają. ma swojego misia (którego zabral córce koleżanki) i szczekającego psa (kupiłam w lumpku :-D:-D) a reszta leży i będzie wydana, bo tylko miejsce zajmuje i kurz łapie.

Ja mam na tyle fajnie że wszyscy chrzstni pytają mnie się co chcę dla dzieci i przeważnie kupują to co Ja zaproponuje ;-) Wiki od chrzesnej dostaniej ten rowerek co pokazywałam na wspóle z dziadkami go kupi,a chrzestny nie wiem jeszcze ;-) Dla Emilci chrzestna ma kupić szczeniaczka uczniaczka a chrzestny taki duzy domek ze zwierzątkami :

KIDDIELAND --------------- ODKRYWCZY DOMEK (362109427) - Aukcje internetowe Allegro

no i pewnie jeszcze cos dostanie :-)

ale to prezenty na urodzinki :-) a na dzień dziecka dostaną ciuszki i takie smoczusie

MYSTIC BABIES SMOCZUSIE DZIDZIUSIE MEGA BLOKS (363205764) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
zapomniałam - muszę jakąśkuchnię z garami dla Titka kupić, bo glizdy nie idzie odgonićo d szafek kuchennych. na dszczęście do kuchenki gazowej nie waży się podejść.

Do góry