reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Witam

Baska tak po remoncie az cieszy jak sie sprzata

Ale dzis mielismy akcje. Usypialam małego i bardzo lubi gdy go głaszcze po głowce i nagle wyczułam jakby skorupke. Nie dawalo mi to spokoju , zapalilam swiatko i okazało sie ze KLESZCZ.:szok::szok::szok: Wyciagnela go moja mama pęsętą. Nie był tak mocno wbity ale widac było troche krwi zaczerpnął juz.
na pogotowiu telefonicznie powiedzieli ze obserwowac to miejsce przez kilka tygodniu , bo obrzek nawet za kilkanascie dni moze wyskoczyc.
Mysle ze bedzie ok bo nie był az tak mocno wbity ale lepiej dmuchac na zimne:szok::szok::szok:

witam !!!

widze że szlejecie w programach !!!

Ewcik :szok: i nic więcej nie kazali robić ??

dzis Liwcior z tatą był pojeżdzić na koniku a potem na lodach a ja poszłam nadrobić zaległości w pracy :baffled: Pani chciała Liwii dać kucyka to moje dziecko oznajmiło podobno że nie chce kucyka ona chce konika i jak akurat był tylko kucyk wolny to Liwcior powiedział " ja pociekam na konika " no i czekali 15 min ale uhahahna pojechała na koniku, dobrze że araba sobie nie zażyczyła !

Raz w roku jest Dzień Matki, choć mamusiom na co dzień należą się kwiatki, czerwonej róży pączek na dobrego dnia początek, puszyste georginie na marzeń spełnienie, fiołki małe na zdrowie doskonałe, leśne konwalie małe na szczęście trwałe

Więc dla wszystkich mamus kwiatki
kroliczek_z_serduszkiem.gif

xuaiaou2hh.gif

4367md4he6iq1wgo2.gif

81my4.gif

Dziewczyny ja tak tylko chybcikiem, bo z pracy.....
Mam zepsuty komputer dlatego się nie odzywam.
U nas super, R. ma swoją firmę, ja awansowałam a Oskar rośnie jak na drożdżach, zapsiany do złobka na Ligonia.
Całuję Was wszytskie i Wasze szkraby !!!!!

witam !!! .....

dzis Liwcior z tatą był pojeżdzić na koniku a potem na lodach a ja poszłam nadrobić zaległości w pracy :baffled: Pani chciała Liwii dać kucyka to moje dziecko oznajmiło podobno że nie chce kucyka ona chce konika i jak akurat był tylko kucyk wolny to Liwcior powiedział " ja pociekam na konika " no i czekali 15 min ale uhahahna pojechała na koniku, dobrze że araba sobie nie zażyczyła !

Ach te GENY,a podobno rozmiar nie ma znaczenia :-D:-D:-D

reklama
hej :-)

Wpadłam zobaczyć ile naklikałyście a tu echooooo....... to uciekam do piaskownicy z córciami ;-)

KAsia fajniutkoa fota ;-)

Do góry