reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Bodzinka moja teściowa tez tak robi jak twoja wrrr.... ale w tym roku dała sie namówić by się złozyła na lepszy prezent hihi ;-)

Justyś napewno Liwcia będzie z kuchni zadowolona ;-) Moja Wiki ma już rok kuchnie i nadal się nią bawi ;-)

reklama
Basen Karollo ma dostał w zeszłym roku od mojej Mamy.Mnie się ten szczeniaczek bardzo podoba ale jestem odosobniona w swoim zachwycie:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

My też mamy szczeniaczka uczniaczka już ponad rok chyba. I mały go lubi. Bierze go przyciska a piesek mu śpiewa :-):-D

My kupiliśmy ostatnio dużo ciuchów Kamilkowi wiec nic juz mu nie kupujemy bo wydalismy majątek.

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Hellllllllllllllllllllllllllllllllllloooooooooooooooooooo

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)​

Karolinko, ale masz śliczny brzuszek..................:happy::happy::happy:zazdroszczę:blink:

justyś, zmuś mężulka do zdjęcia:blink:

hmmmmmm w podglądzie mam tylko wymianę zdań co do prezentów więc włączę się do dyskusji....
od nas Młoda ma już kupiony wypasiony basen, a małż ma obiecane, że mam w nosie śwież(rz)utką trawę - Patuli ma mieć miejsce na pływanie:rofl2:mam nadzieję, że załapię się z nią...chociaż popluskać:happy:. Od siory zamówiłam jej sztućce - żeby już biedulka nie jadła zupy łyżeczką do kawy a 2 dania widelcem do ciasta:nerd:od babci muszę jej kupić wózek dla lalek i to wsio:blink:mam nadzieję, że chociaż z części będzie zadowolona:-)

A ta pogoda rozwala.........zero chęci na nic:angry:mam nadzieję, że jutro będzie odpowiednia, bo bym kiełabaskę z grilla zjadła.....marzenia:happy:

i co miałam dalej wymęczyć....już nie pamiętam
Więc wszystkim obecnym i nieobecnym na tym wątku życzę cieplejszej pogody i zero chmur na niebie:blink:

Witam
Wpadam na sekunde
czarnulka to jakis inny program do obrobki zdjec...robilam to u brata na kompie i chyba sie nazywał
Picassa.
łatwy w obsludze i darmowy do sciagniecia
POLECAM

nastene fotki beda juz naszej łazienki.:-):-):-) Dwa tygodnie bez prania wyobrazacie to sobie jak włacze automat to chyba dniami i nocami bedzie szedł.
Tylko recznie przeprałam pizamki i majteczki Filipka a reszta czeka :szok::szok::szok::szok:

reklama
Do góry