reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
A jednak ...jestesmy juz po grillu, brat nas odwiedził i głupio nam było odmowic troche zimno , ale karczek i kiełbaska dobra.
NIe robiłam fotek bo jak zwykle ...zapomniało się;-);-);-);-)

reklama
No witam witam!!!!!
naprawdę chyba tylko garstka nas tu zagląda bo jakoś pusto:-:)-:)-(
Ja tez byłam dziś na spacerku choc rano nie za bardzo bylo.....ale potem wyjrzalo slonko i pojechalismy na rynek Doda poszalała porobiłam zdjecia wstawie jak juz bede miala je na kompie bo narazie powoli robie porzadek z nim;-)
Sliczne te wasze pociechy zreszta dzieci zawsze sa piekne:-D:-D:-D
bodzinka widze ze spacerek super sie udał az ci zazdroszcze wiesz spacerek z mezem ja niestety jeszcze tylko z dziecmi ale moze juz w srode przestane byc słomianna wdowa;-)
trysia77 moze zrobisz sobie przerwe i wypijemy kawunie stesknilam sie za wami;-):-)

Zaraz po urodzeniu:tak:4.11.2006

Ma pół roczku. 4.05.2007:-D

Roczek 4.11.2007

1,5 roczku, 4.05.2008:tak:
Jaki wyspany z rana:sorry2::sorry2:

Hejka! Mamy dziś z mężem luzacki dzień, tylko dla siebie. Karolinka od wczoraj jest u teściowej, mąż ją zawiózł, chyba już po godzinie za nią zatęskniłam :blink:. Ale z drugiej strony chcę odpocząć, bardzo ostatnio daje mi w kość, trzeba przyznać- ma charakterek ta nasza córeczka :baffled:. Niech babcia też wie, że ma wnuczkę :rofl2:, już bardzo dawno u niej nie była. Odpoczywam fizycznie i psychicznie:happy:.
Wczoraj byli u nas przyjaciele na grillu, tzn. moja najlepsza koleżanka z mężem, dawno już tyle nie wypiłam :szok::-D:-) a jak się objedliśmy :szok::-D:-).

Bodzinka super foteczki, Karolek ma bardzo fajny rowerek :tak:śliczna z Was rodzinka :tak:.

Ewcik zjeżdżalnia była kupiona oddzielnie, jest używana, po córeczce mojej kuzynki, ale prawie jak nowa :-) . Karolinka uwielbia z niej zjeżdżać, oczywiscie jej pomysły też są przeróżniste, np. zjazdy na brzuchu :-D.
A co do MariOli to też się zastanawiałam czemu do nas już nie zagląda, pamiętam ją doskonale. Niestety nie mam pojęcia co u Niej słychać.

Słucham nowej płyty Blue Cafe, polecam :tak:. Zwłasza jedna piosenka bardzo mi się spodobała, śliczny głos ma ta Dominika :tak:.

Witam

I znow pogoda fatalna. Ach nie ma co se denerwowac. A dzisaj u nas odpust i nici ze spacerku były...ale dziadek juz zrobil swoje kupił pistolet małemu. Oj juz widze jak wstanie jak bedzie rozrabiał.
Jedziemy dzis tez do tesciow wrocili z weekendu byli u babki na wsi i przywieli wałówke :-):-):-)Dostali duzo wiec juz przygotowali i dla nas. A co jak daja to tylko brać

Iza kazdy ma inny gust ale ja Dominiki z Blue Cafe nie moge zcierpiec ale to juz indywidualna sprawa.
Wypoczywajcie ile sie da ale wiem jak to jest myslami z Karolinka jestescie.

No straszne pustki :baffled: każdy odpoczywa, a my zabraliśmy się w końcu za kuchnię, to co że niedziela :rofl2: jutro małż ma wolne więc pewnie skończy, a ja dopiero na 15 więc też mu sporo rano pomogę.
Ewcik ja tej Dominiki też specjalnie nie lubiłam i chyba nadal nie lubię, ale dziś usłyszałam ich nową piosenkę w DDTVN i strasznie mi się spodobała, w sumie to dwie są takie fajne. Ale musisz chyba przyznać, można jej nie lubić ale głos ma bardzo ładny, na pewno dużo lepszy od poprzedniej wokalistki ;-):-p.

reklama
Hejoo, na szczęscię w miarę pogoda dopisała ale weekend przeleciał okropnieeee~!!!!!!!!!!:crazy::crazy: wczoraj byliśmy na małym wypadzie a to na dowód, że nie kłamię...
Bodzinka rośnie rośnie ten Twoj Lolo, jak wszystkie dzieciaczki z naszego forum niezły z niego kawaler
Gwioletka może w przyszłym tygodniu uda mi się do Was wpaść na chwileczkę!!
Dziewczyny meldujcie się tuttaj posłusznie bo nawalę Wam na dupsko jak się spotkamy!!!!:angry::angry::dry:

A ja jestem po spotkaniu klasowym 1 Maja i muszę Wam powiedzieć, że jestem bardzo pozytywnie zaskoczona. Było rewelacyjnie!!! Zawsze byliśmy mało zgraną klasą ale po latach widzę, że wszyscy się pozmieniali i to zdecydowanie na DOBRE!!!
Byliśmy w małą 8-mio osobową grupkę ale to nie przeszkodziło w super zabawie!!
Zmykam do moich mężczyzn w ostatnie minuty długiego weekendu..Papapa do zaś
p5031093ic3.jpg
p5031123ey1.jpg
p5031094oj3.jpg

To byłoby na tyle.... :-))

Do góry