reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
hej hej !!!

wybaczcie że tak krótko będzie ale za to zobaczcie poniżej same :blink: Postaraliśmy sie juz o prezent na Mikołaja :-D

reklama
Justyna GRATULACJE!!!!!!!!!!
023.gif

Justynko, gratulacje!!!!!!!! WIELKIE GRATULACJE I WSZYSTKIEGO DOBREGO I SPOKOJNEGO NA CAŁĄ CIĄŻĘ NO I PÓŹNIEJ NIECH WSZYSTKO POMYŚLNIE SIĘ TOCZY !!!!!!!!!!!!!
W zwiazku z zaistniałą sytuacją czy nasze spotkanko dojdzie do skutku??? bo myślałam że może w tym tygodniu się do Was wybierzemy... :-):-):-):-)
Jejuuu jeszcze raz wszystkiego dobrego,
PAPAPA
Buziaki i zmykam bo wybieram się dziś do Skoczowa do mojej rodzinki...

hej :-)

Justyś Gratulacje fasolkowe ;-) no i sto lat ciotka :-) Buziaczek wielki :-)

Ja mam jeszcze sporo rozpakowywania,ale juz na nowym mieszkanku mieszkamy i jest suuuuper ;-)

Hello !!!

Monysia jasne że pamiętamy! Dużo zdrówka dla Ciebie i Milenki!!! Zaglądasz czasem do swoich prywatnych wiadomości na bb???

Zaglądnęłam :tak: bardzo dziękuję Ci za ofertę
ale dostałam już fotelik, co prawda gorszy od Twojego
ale nie dam rady przyjechać do Katowic z Milą

Monysiu kochana pewnie, ze Cię pamiętamy, pytałam o Ciebie już na forum, bo tak zniknęłaś nagle. A wiadomo już czemu Milenka tak strasznie płacze ? Bidulka malutka...

Mowią że taki jej urok, trzeba to jakoś przetrzymać :-(
ale ostatnio cieszy się jak ktoś do nas przyjdzie
albo my do kogoś idziemy, lubi być w centrum,
lubi się wygłupiać, itd ale ileż można :happy:

Monysiu cąłuski dla was.

Dziękuję :-)

Monysia jak bysmy mogły zapomniec o TObie no rzestan ja czekam na wiesc kiedy sie spotkamy :-):-):-)

Kurcze też o tym myślę ale mężul teraz pracuje na 2 zmiany,
z nocki jedzie zaraz na cały dzień do innej pracy :dry:
ale jak tylko będzie wolniejszy dzień,
muszę go namówić,
Kurcze już tyle zaległości do nadrobienia mi się uzbierało :blink:

wybaczcie że tak krótko będzie ale za to zobaczcie poniżej same :blink: Postaraliśmy sie juz o prezent na Mikołaja :-D

No super prezent !!! Gratki wielkie !!!
I najlepszego na urodzinki !!! :-D

Dziewczyny bardzo mi miło że pamiętacie o mnie :-D
Ja o Was też ;-)
Mila bez zmian :baffled:

reklama
Do góry