reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam
mam nadzieje ze dam radę czesciej tutaj zaglądać bo na chwilę obecna mam komp od znajomego a moj juz znow naprawiaja tzn.znajomy zabrał zobaczyc co jest grane wszystko mi się psuje :(
byłam z małym u lekarza bo goraczka co 6godz się pojawia jak tylko czopek przestaje dzialac i jak na razie wyglada to na zabki tyle że 4 wychodza na raz i marudny jest jak ......ale co sie dziwic;;;;
Bodzinka jestes kochana jak tylko dostane swój komp zaraz sprowadze sobie ten program dzieki :)
anian sliczna ta twoja ksiezniczka :)
Pozdrawiam wszystkie male i duze ksiezniczki no i oczywiscie krolewiczow tez :)oraz bobasy w brzuszkach :):):)

reklama
cześć

dzięki za wszystkie komplementy:-) serce rośnie:-)

sandros, powodzenie jutro:happy:

karolinna, ale masz fajny miernik miło spędzonego dnia (brak kłótni;-))A co taka chudzinka z Lenki:-p

A my znowu prawie całe popołudnie na dworze, rano tez latała...

No a teraz skończyłam oglądać zdjęcia z wesela kuzynki i zapodam Wam moją małą modelkę

cieplutkiego dnia

hej babeczki
icon_smile.gif

Ja juz czuje się duuuużo lepiej
icon_smile.gif
Mam jazdę z pakowaniem
icon_smile.gif
Od środy juz przewozimy do nowego mieszkanka hihi ale się ciesze
icon_biggrin.gif
kupiliśmy niuniom śliczne sandałki w CCC za 29,99
icon_smile.gif
Są bardzo z nich zadowolone
icon_smile.gif
Juz dzis nosiły hihi
icon_wink.gif
Będę zaglądała ale pisać za bardzo nie mam czasu
icon_sad.gif
ale pod koniec tygodnia chyba powinnam już uporać sie z rozpakowywaniem wiec będe juz normalnie
icon_biggrin.gif

kie sandałki kupiłam niuniom
icon_smile.gif
obie takie same mają
icon_smile.gif

100_6056.jpg

.Hejo.

.Dziś się dowiedziałam że mam ciśnienie 100/55:baffled: dlatego pewnie czasem chodzę taka "przy ziemi";-),byłam u gina. Tyję w tempie zastraszającym ,a w sumie jem ,mniej więcej, jak przed ciążą,w miarę często się ruszam;-).

.anian taką fotkę Patuni to tylko powiększyć i załadować do antyramy i chwalić się wieszając fotkę na ścianie:-p. A Lena w sumie nie wygląda na chudzinkę;-).

.sandros śmieszny tekścik Sonii:blink:,ma coś do Warszawiaków?;-).

.czarnulka powodzenia przy przeprowadzce .Buciki super.

.Miłego wieczoru.

.pa.

Cześć Dziewuszki, widzę że nikt specjalnie moją nieobecnością się nie zmartwił, ale ja i tak dam Wam znać, że jestem i żyję ale jestem okropnie zabiegana ostatnio...
Budujemy domeczek i trzeba trochę spraw dopilnować a to jest na mojej głowie... jeszcze do tego ostatnio rozliczenia do skarbowego bieżące i roczne więc naprawdę nie miałam zbytnio czasu...
Trzymajcie się cieplutko, zdjęcia super, pooglądałam od anian i sandroska i bodzinki i czarnulki ale od karolli gdzieś mi umknęły chyba bo anian coś pisała że drobniutka ta Twoja Lenka...albo zaś coś gdzieś nie doczytałam bo zrobiłam to bardzo pośpiesznie..
Buziaczki i do zaś...:-):-)

Hallo

A Wy zaczęłyście już długi weekend, że tu taka cisza??
Ja spędzę go pracowicie...część okien umyta, jutro druga,a w piątek jadę kuzynce myć...:-)Rączki me to się chyba pomarszczą:happy:

trysiu, pomimo zabiegania powinnaś znaleźć trochę czasu dla nas...:rofl2:A Karola to dawno nie pokazywala swojej Lenki, ale pisała wymiary i po tym napisałam, że chydzinka, bo moja waży troszkę więcej:sorry2:

karolinna w antyramach to już duuuuuuuuużo zdjęć wisi:nerd:moim marzeniem była cała ściana w zdjęciach więc nad schodami się wyżywam (i mężul też, bo musi co jakiś czas wiercić:happy:)

czarnulka miłej, szybkiej i bezproblemowej przeprowadzki;-)

miłego:blink:

Anian masz śliczną córeczke może warto to wykorzystać i zainwestować . Super dzieciak na jakąś reklame lub plakat.
Badz dumna z tak ładnej córeczki

Anian śliczną masz córunie:-D:tak::tak:
Mój M ma od poniedziałku wolne:-DMalowaliśmy pokój a potem było mnóstwo sprzatania.
Tak Lolo tacie pomagał dzielnie:-D

reklama
Witam!

Anian Patusia naprawdę jest śliczna :tak:

Bodzinka macie niezłą pomoc w domu ;-)nas czeka malowanie kuchni, ciągle nie ma kiedy się za to zabrać :baffled:

Karolinna to nasze córeczki mają bardzo podobne wymiary :happy: gratki dla Lenki za radzenie sobie bez pampersa. Karolinka tez już chodzi bez, odkąd zrobiło się cieplej (mniej więcej od marca). Już prawie wyrosła z pieluch (tylko na noc i niedługo tego też nie będzie) więc też jestem z niej dumna!!!! :-)

Czarnulka śliczne i tanie sandałki kupiłaś dziewczynkom, pewnie po rozmiarze rozpoznajesz które są Wiki a które Emilki? :-) Dobrze że już czujesz się lepiej!!! A co do przeprowadzki to obyście się szybciutko ze wszystkim uporali!!! :happy:

Sandros gratulacje z okazji podpisania umowy!!! Zajefajny ten plac zabaw!!! Szkoda że u nas takich nie ma :baffled:

Gwioleta jasne że Cię pamiętamy!!! Gratki dla Stasia za kolejne ząbki!!! Oby szybko i bezboleśnie wszystkie wyszły!

Trysiu super że budujecie domek! Nie ma to jak coś własnego i z ogródkiem :tak:

Nie wiem co jeszcze komu miałam napisać, na razie babolki :happy:

Do góry