reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
IZa - a ja cały czas myślałam, że Wy mieszkacie w bloku

a ja zaraz biorę siędo pakowania - jutro jedziemy w odwiedziny do rodzinki

Hej!

Ale tu pustki :szok: wszystkie chyba gdzieś wybyły na dłuuugi weekend, a my siedzimy w domu :dry:. Ale za to jutro zawozimy małą do teściówki i robimy imprezkę. Jak pogoda na to pozwoli to grill na dworze a jak nie to w domku :happy:.

Kaśka nie mieszkamy w bloku, ale nie jest to też domek jednorodzinny. Mieszkamy w takim budynku, w którym jest 6 mieszkań, każdy ma kawałek strychu, piwnicę i mały ogródek :-). Niektórzy mają ogródki większe, to w zależności kto ile sobie miejsca zajął jak się wprowadzał :happy:.

Iza - to zazdraszczam ogródka. a już szczególnie po tym jak Piotrek wcozraj szalał na wsi w piachu i trawie.

Witam
Ale weekend ...pogoda fatalna....raz słonce raz leje. A znając zycie od poniedziałku słoneczko.

Iza- ładna ta piaskownica, a ta slizgawka była do kompletu czy osobno zakupiliscie?????????

U nas przygotowania do remontu. Zakupy pełna parą . Najgorsze te rachunki nidgy nie sądziłam ze łazienka może tyle kosztować. A przed nami wakacje wiec nastepny spory wydatek, mąż mówi jakos bedzie ;-);-)
Dziewczyny moze wy macie zroboone jakies poleczki na scianach w łazience , jesli tak bardzo prosze o foteczki.

Czarnulka musze cie o cos poprosic przeslij mi jeszcze raz stronke z tym programem do obrobki zdjec. Licencja juz wygasla a jeszcze raz bym sobie zainstalowala.
dziekuje z góry

Kaska ogrodek to naprawde swietna sprawa. Nasz Filip po całym dniu spedzonym na dworze o 19,30 pada jak mucha. Ale pomysłow ma 150, na pryzkal chodzi i wyrywa babci kwiatki:tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
Iza Karolince pisakownica przypasował widze:tak:Fajnie:-DTeż Wam zadroszcze...U nas brzydkie, brydne podwórko a Karolek tak lubi biegac i sie bawić..Achh
A tak spędzaliśmy dzisiejsze po południe:tak:
No a teraz rodzinka w różnych obróbkach:rofl2:

Do góry