reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Sandros śliczne fotki.A plac zabaw OCH....
Myśmy byli u teściów.Teściowa zjechała mojego M,że za dużo by chciał się do mnie wtrącać a mnie,że mus ie dje.Mam kupowac a na niego nie ptrzec.Ja pracuje w domu i mi sie należy.Chodziło o kolor i fason kiecki weselnej:rofl2:A w poniedziałek zajmie się Małym jak my będziemy malować mieszkanie..Tak znowu się z nią swietnie dogaduje i Dzięki Bogu:-D:-D:-D

reklama
Czesć dziewczyny pamiętacie mnie jeszcze;-)to ja!!!!! gwioletka:-):-) nie było mnie bo mój komp nawalił i był w naprawie a ze w naszym pięknym kraju wszyscy dbaja o prace wiecznie to trwało tęskniłam za wami ciekawe czy7 wy wogóle zauwazyłyście że mnie nie ma???
U nas jakoś leci powoli do przodu mały ząbkuje już ma 4 zabki 2 kolejne są w trakcie więc dziś już była gorączka mam nadzięję że to nie choróbsko.....
nie czytałam co pisałyście więc dzis tak skromnie jestem padnięta bo byłam u chrzesniaka na urodzinkach sama z małym no i troche dał popalić niestety moj mąz ciagle w trasie juz przeszło miesiac już tesknie jak diabli ciężko:-(no ale.....spokojnej niedzielki kwiatuszki:-D

Bodzinka mam do ciebie prośbę mogłabyś mi przypomnieć jak się nazywa ten program do obróbki zdjęć photo....... bo nie pamiętam a te czorty wszystko mi wyczyscili w kompie...

Cześć

Jaki śliczny weekendzik był...............cały czas na dworze:-):-):-). Postanowiłam Wam pokazać dziś moją córeczkę jak miło spędzamy czas:happy:

padam

spacerek po lesie

pozuję...

ciekawe czy mi się uda...:nerd:

sandros, gratuluję pracy:happy: kiedy zaczynasz? A plac zabaw - wypasiony:happy:
czarnulka, i jak tam spakowana:sorry2::baffled: lepiej juz się czujesz??

gwioletko, to teraz juz będziesz się częściej meldować??

A ja się czuję fatalnie..............jutro trzeba iść do pracy:nerd::angry::blink:na szczęscie tylko do środy, a już niedługo....wakacje:happy:A moje dziecko szaleje co jakis czas słyszę....mamuśku kocham Cię:-D:laugh2:
trzymajcie sie cieplutko:blink:

.Hej .

.My dziś spędziliśmy sporo czasu na dworze:tak:,rano w piaskownicy,ale jakoś wybieram taki czas na piaskownicę że żadnej chmurki na niebie i potem nie mogę wytrzymać z gorąca:dry:. A popołudniu poszliśmy na Ligotę na lody ,bardzo fajny dzionek. Nawet się nie kłóciłam dziś z Piotrkiem;-) ostatnio to często się zdarza,eh ciąża;-).

.Zaczęłam już mocniej czuć ruchy bobo:tak: ,wcześniej czułam jak leżałam a dziś nawet w pozycji stojącej dostałam po brzuchu :laugh2:.

.A Lenka już chodzi na spacerki bez pampersa i całkiem fajnie jej to wychodzi:tak: jestem z niej dumna,czasem majteczki są troszkę mokre ale generalnie ładnie pokazuje że chce siusiu i uważam że mam córę zdolniachę :-p.

.iza z miesiąc temu byłyśmy na tym bilansie,Lenka ma 93 cm i też 13 kg:tak:.

.mamaboo nie znamy jeszcze płci bobo. A twój mąż się postarał,piękny bukiet.

.anian ale twoja Patusia wygląda suuuper:blink: naprawdę bardzo przyjemnie oglądać z nią zdjęcia,prosimy częściej i więcej.

.sandros gratki nowej pracy:blink:. Sonia widać szaleje na placu zabaw.

.justyna no dobra to pokaż swojego męża w gatkach kąpielowych:sorry2: a mój mąż ma tylko slipy typu borat,taki zielony kostium kąpielowy:baffled:;-).

.gwioletka pewnie ze pamiętamy:blink:. Życzę żeby ząbki szybko wyszły:blink:.

.Dla reszty pozdrowionka i duży uśmiech.

.Miłego jutrzejszego dnia dla nas wszystkich.

Witam,

Anian sliczna coreczka Ci rosnie :tak:
Prace dzis zaczynam, a tak wlasciwie to jutro. Dzis podpisywalam umowe, poznawalam firme i ludzi, a od jutra juz prawdziwa praca :-)

Karolina prostownicy jeszcze nie kupilismy, dziekuje Ci za rady, napewno bede je brala pod uwage.
Gratulacje dla Leny, fajnie, ze wyrasta z pieluch.

Niedawno dopiero wrocialam do domu. Po pracy po Sonie, potem spacer z psami, oczywiscie Sonia musiala zachaczyc o plac zabaw, zakupy... Mam dosc. Szykuje mala kolacyjke, by uczcic moja umowe :-) Raf bedzie po 20, wiec mam jeszcze troche czasu, akurat na okapanie Soni i zrobienie kolacji.

Pozdrawiam,

reklama
Witam,

Zapomnialam napisac. Wracamy z Sonia z przedszkola i pytam jak zawsze "jak bylo"
Ona na to, "nie lubie tych dzieci, bo one takie jakies nie okapane chyba...."
:baffled::sorry2:

Do góry