reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Hejo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ewcik, buziaczki, zdrówka, szczęścia i uśmiech dookoła buzi:-):-):-)

iza, nasze dziewczyny mają podobne wymiary. Pati też ma 90cm, ale waży 13,5kg:happy:

czarnulka, zdrówka....obyś mogła w spokoju sie przeprowadzić:-)

karolinko, gratuluję połówki....jak ten czas szybko leci:-D

justyś, pojechałam na wesele i stąd te roztanie z Młodą....

iza, moja Pati już bardzo rzadko sypia w dzień...musi mieć nastrój, wczesną pobudkę albo podróż autem....ale ja dałam sobie spokój,:sorry2:do 18:30 bez probelmów żyje, a potem o 19 mam już dużżżżżżżżżżżżżżżżżżzo czasu dla siebie:blink:

reklama
wszystkiego najpiękniejszego dla Ewcika !!!!!

dzis Liwcior do 19 od 10 rano była na polku z przerwą na drugie śniadanie i obiadek !
teść ją woził taczką i dziecko uhahahane ! kopali razem piasek, i jak biedny na chwile stanoł sobie to Liwia z oburzeniem " ciemu stoisz, kop juś tutaj " :baffled: mały tyran :-D

Karola Ty tak Czarnuli nie podpuszczaj ! żeby kobieta w ciązy aż takie zachcianki miała :szok: Niech Ci Twój chłop w gatkach kąpielowych poparaduje ! a poza tym ja mam nowego laptopa i nie chce zeby monitor mi strzelił jak tu Radzio zaprezentuje swoje ciało :-D;-)

dziewczyny piękne fryzury !!!!

Czarnula chyba jednak nie dałaś do końca wyżyć sie temu styliście na Twoich włoskach bo za duzo Ci nie obcioł :blink: ale ładnnie Ci w prostych włoskac ! Teraz Twój Radzio ma taką Pocahontas w domu :-D

rozmawiałam z Kubusiową i macie pozdrowienia !!!!!!

Witam sorki, że się nie odzywałam, ale miałam sto spraw na głowie... Zacznę od najwazniejszych : Oskar się walnął w szczękę i ząb mu się ruszał, ale teściowa poszła z nim do tej dentystki, którą polecałyście i choć przyjmuje prywatnie to przyjęła go bezpłatnie i pwoiedziała, że powimnien się sam unieruchomić, tylko musi same miękkie rzeczy jeść. Do tego Młody jest przeziębiony+zapalenie spojówek... Mówię Wam koniec świata... My z Rafałem nadal w konflikcie od zeszłego piątku (historia z podpaskami...) a le co dzisiaj zastałam po przyjściu z pracy ? W załączniku zdjęcie :-D A do tego liścik, żebym mu dała szansę. Oczywiście, ż enie miałam zamiaru od niego odejść, ale on nie miał tej pewności. I dobrze :-)
Sandros, Czarnulka, Bodzinka śliczne fryzurki !
Justyna wesoło macie z tą Liwią. Terrosrystka, ale jaka słodka :-D
Ewcik spóźnione, ale szczere i ze szczerego serca najlepsze życzenia ! Dużo zdrówka, szczęścia i spełnienia marzeń !Iza ja mam to szczęście, że Ozik mówi sam kiedy jest śpiący. Sam się kładzie, przytula i zasypia.
Karolinna , ale ten czas leci ! Wiesz już jaka płec, czy coś przeoiczyłam ?
Czarnulka, super, że macie nowe mieszkanko. No i duzo zdrówka dla Ciebie. Mi choroba nie chce pzejśc już drugi tydzień, chyba się nawzajem z Oskarem zarażamy.
Oskarek dzisiaj mnie rozczulił, jak szliśmy na przystanek rano to mówi "Ozi Sioneczko łapać mamy ". Zapytałam czy złapie mi słoneczko, a on na to tak i pobiegł. Kochaniutki jest....

Witam,

MamaBoo dobrze, ze zabek sie ulozy i nie bedzie ruchomy. Mam nadzieje, ze szybko wyzdrowieje. Sonia zawsze przy chorobie ma cos z oczami, takze nie zazdroszcze.
Ale przynajmniej mezczyzna sie postarla... Musze przyznac, ze bardzo przyzwoicie sie zachowal.
Dziekuje za komplement dotyczacy fryzury

Bodzinka jak zawsze fajniste kompozycje zdjeciowe. Slimaczek jest superski.

Ewcik ode mnie rowniez serdeczne zyczenia

Iza my Sonia zawsze musielismy w dzien usypiac, zadko sama chciala sie klasc. Czasem byly nawet dosc ostre protesty, ale wolalam sie z nia troszke podroczyc, niz odpuscic, bo jak sie w dzien nie przespala, to byla pod wieczor nie do zniesienia, taka zmeczona.

Czarnulka macie wlasnie - czy nadal wynajmujecie? Jejku, teraz jak wynajmujemy to czuje jaki to ciezar, jak tylko "staniemy na nogi" i bedziemy pewni czy zostajemy w Warszawie, czy jednak gdzies indziej, to bedziemy myslec o czyms wlasnym.

Dziekuje wszystkim za zycznia co do pracy - udalo sie!!! W poniedzialek jade podpisywac umowe :-) Bardzo sie ciesze. Zeby bylo zabawnie, to dzis dzwonili tez z innej firmy, ze przeszlam pierwszy etap i zapraszaja mnie na dzien probny do firmy... Praca mysle, ze bylaby duzo fajniejsza, ale niestety proponuja umowe o dzielo, wiec zrezygnowalam :zawstydzona/y: Tak, wiec w poniedzialek zaczynam prace na stanowisku Asystentki Zarzadu :-)

Dzis z Sonia wybralysmy sie na superski plac zabaw. Pelno roznych zjezdzalni, domkow, drabinek, hustawek... Wszystkiego pelno, dla bardzo malutkich i nawet dla doroslych tam sa atrakcje... Sonia szalala pare godzin, poczym padla i spala cala droge metrem, jak wracalysmy do domu.

Kilka fotek:

Załączniki

• DSC00007.JPG
    DSC00007.JPG
    56,7 KB · Wyświetleń: 20
  • DSC00008.JPG
    DSC00008.JPG
    62,4 KB · Wyświetleń: 23
  • DSC00009.JPG
    DSC00009.JPG
    167,9 KB · Wyświetleń: 20
  • DSC00011.JPG
    DSC00011.JPG
    156,6 KB · Wyświetleń: 24
Jeszcze pare:

Załączniki

• DSC00013.JPG
    DSC00013.JPG
    185,2 KB · Wyświetleń: 23
  • DSC00017.JPG
    DSC00017.JPG
    230,6 KB · Wyświetleń: 25
  • DSC00026.JPG
    DSC00026.JPG
    110,8 KB · Wyświetleń: 31
  • DSC00015.JPG
    DSC00015.JPG
    134,2 KB · Wyświetleń: 22
hej

Ja chora :-( Dzieci 3 dzień u babci i dziadka ;-) Pakowanie zaczełam i już sporo spakowałam ;-)

Sandros na wynajem nadal idziemy :-( Może kiedyś będziemy mieli własne gniazdko ;-)

Justyś rozwaliłaś mnie tekstami hahaha a Radzio powiedziała że sie policzy z Tobą hahaha

reklama
Witam,

Czarnulka jeśli chodzi o place zabaw pod blokiami, to marnie, tyle, że są ogrodzone i żadne psy tam nie mają swojej ubikacji. A ten plac zabaw jest chyba jedyny taki w Warszawie i musze przyznać, że naprawdę fajnie zrobiony.

Pozdrawiam,

Do góry