reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witajcie

Och ja przemeczona na maxa. W pracy lekki zajob mamy ze nie wiem gdzie rece włożyc, a w domu drugi.Od poczatku maja robimy generalny remont domu. Zaczynajc od wymiany rurek po zmiane junkersa i remonty łazienek.
Boje sie tego wszystkiego ale tlumacze sobie ze przed wakacjami bedzie juz wszysto zrobione. A do wakacji odliczam ostro wiec i remont przezyje.

I teraz z taka wlasnie proba do was. Moze jakies fotki łazienek ?????;-);-);-)

Czarnulka dziekuje ślicznie za życzonka. Jestes juz 3 :-)))) Pewnie na naszej klasie dali cynka ze świetuje.

Justynka to masz ubaw z Liwciorkiem he he .

Kubusiowa zyjesz ?????????????????????

A co z Mokatte????????????????????

Jstem za spotkaniem ale cos blizej nas :-):-):-):-)

I co ja tu mialam jeszcze napisac...niech no pomysle i odezwe sie jeszcze dziś

reklama
Czarnulka to teraz bedziecie sie gonic po tak duzym mieszkanku...aaaaa i wiecej sprzatania bedzie ;-);-);-)

Czarnulka kurcze ty tak młodziutko wygladasz. Gratuluje tak ładnej urody

Ewcik wszystkiego najlepszego, zdrówka, szczęścia, miłości i spełnienia marzeń
baer003.gif

Sandros trzymam kciuki,żebyś prace dostała:tak:
Czarnulka bardzo ładnie wyglądasz:tak:No i super,że będziecie miec większe mieszkanko:tak:
Dzięki za miłe słówka:tak::tak::tak:

Hejka! Ja tylko na chwilkę, podczytuję Was ale jakoś nie mam weny pisać.

Karolla dzięki za komplementa :-)

Ewcik wszystkiego najlepszego!!! Przede wszystkim duuużo zdrówka, spełnienia marzeń i pociechy z męża i synka :-)

Sandro życzę powodzenia w szukaniu pracy i w pisaniu magisterki. Jak już ją napiszesz to obrona jest formalnością :happy:

Czarnulka ślicznie wyglądasz :tak:i w nowej fryzurce i na baseniku. A dziewczynki już takie duuuże :szok::-), jak ostatnio byliście u nas to pamiętam że Emilka była jeszcze taka malusia, a Wiki chyba taka jak teraz Karolinka. Musicie koniecznie nas odwiedzić, ale proponuję jak już będzie ciepło, to Karolinka zaprosi Emilkę i Wiki do piaskownicy, a my jakiegoś grilla zrobimy :tak:, musimy się ugadać.
A poza tym DUŻO ZDRÓWKA!!!!

Justyna Liwcia niezła!!!! Też się uśmiałam :-D

Cały tydzień pracuję na 17-23, w sumie odpowiada mi to bo cały prawie dzień jestem w domu z malutką :tak:a jak idę do pracy to za niedługo mała idzie już spać, więc jest bardzo krótko bez mamusi :tak:.
Strasznie mnie dziś i wczoraj boli głowa :-(.

.Hej.

.My dziś z maleństwem mały PÓŁMETEK :-).

.Za chwilkę z Lencią jedziemy na Piotrowice po moją kartę z nfz:tak: w końcu będę mieć aktualną z nowym nazwiskiem (tyle czasu zwlekałam:zawstydzona/y:).

.czarnulka bardzo ładnie ci w prostych włosach,co na to Radzio? a co do Radka w kąpielówkach to mówiłaś kiedyś że nie jesteś zazdrosna o mężatki ,a tu same mężatki:-p więc nie ma co się bać;-).

.iza faktycznie fajne godziny pracy. A byłyście już na bilansie 2latka?

.ewcik 100 lat:blink:.

.Miłego dnia nam wszystkim życzę.

hej

A mnie dopadło jakieś chorubsko :-( Srasznie głowa mnie boli,katar,oczy łzawią buuu... brak mi sił :-( Ciesze się że fryzurka Wam się podoba ;-)

Karola Radziowi się podoba fryzurka ;-) zawsze to ma coś nowego hahaha

hej

przeprowadzka i tak przełożona na koniec miesiąca ale ja mam katarek i oczka mi łzawią
icon_cry.gif
a nos chce mi wykręcić w drugą stronę
icon_confused.gif
Faszeruję się ostro lekami
icon_smile.gif
Ale nie wiem czy to coś da
icon_confused.gif
troszke już mi pomogło ale nie wiem jak to będzie i do kiedy będe tak się czuć koszmarnie
icon_mad.gif
a potrzebuje sił na pakowanie
icon_confused.gif
Jejka,jak ja nienawidze być chora
icon_evil.gif
icon_cry.gif

reklama
Witam! :-) Karolinka przeżywa fascynacje teletubisiami :rofl2:, mam tylko jedną płytkę z nimi i już mam dość tych filmików które na niej są, muszę zdobyć jakieś inne odcinki :rofl2:.

Karolinna bilans dwulatka już zaliczony, kilka dni po urodzinkach byłyśmy. Wszystko jest dobrze, mała ma 90 cm i 13 kg :-). A Lenka jakie ma wymiary? ;-) A co do Twojej ciąży to :szok:że tak szybko biegnie czas i już macie półmetek :szok::-D

Bodzinka śliczna fryzurka, ja byłam u frycka dziś i jestem bardzo zadowolona :tak:

CZARNULKA DUŻO DUŻO ZDRÓWKA!!!!

Karolinka przed chwilą usnęła, póżno, zwykle spała ok. 12-13 lub 14, ale ostatnio w ogóle nie chce mi spać w dzień :baffled: i muszę ją jak nigdy usypiać :baffled:ale to jest tylko jak jestem z nią sama, bo jak jest R to po prostu mówi jej żeby szła spać i idzie :baffled:

Do góry