reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Czarnulka śliczne foteczki i modelki piekne, wszystkie trzy:tak::tak:
Justyna popłakałam się ze śmiechu.Oj jak nie moge się doczekac jak mój Lolo tak będzie nawijał:rofl2::rofl2:
No a my wczoraj nawiedziliśmy moja mamcie, MAły dostał wielkie autko a ja trampki bo mama w nich nie chodziła:tak:
A co do tekstów dzieci..
Mój 3 letni wówczas brat miał iść do przedszkola.
Mama mu tłumaczy,że będzie fajnie, dzieci i w ogóle..Idą a on nagle do niej
-Mamo ja nie oge iść do przedszkola
-Czemu syneczku?
-Bo ja jestem uczulony......Na dzieci...
:-):-):-):-):-):-)

reklama
hej

Bodzinka jak mały zacznie mówic to będziesz jeszcze chciała czasy kiedy nie umiał hahaha

Nie wiem czy jutro zajże więc,Ewcik Z okazji jutrzejszych urodzin Sto Lat,dużo szczęścia i miłości życzy czarnulka :-)

.Hej Kobietki.

.My po spacerku i wizycie u cioci Lenki;-) były jeszcze 2 małe dziewczynki to się trochę pobawiły:tak:.

.justynka hehe,no to mi trochę posłodziłaś z tym organizowaniem spotkań:zawstydzona/y::-D.

.iza fajne masz zdjęcie główne na nk:tak:.

.sandros ja kupowałam prostownicę w Szkocji,z philipsa i jest bardzo fajna.Wcześniej kupowałam w Polsce ,w hurtowni fryzjerskiej,jakaś włoska była ,nie pamiętam nazwy. Myślę że tu raczej chodzi o cenę,jak dasz 100 zł to myślę że powinnaś być zadowolona,do twojej długości włosów najlepsza będzie taka,która ma wąska tą płytkę do układania włosów. A może już kupiliście? .

.czarnulka niezła z ciebie dżaga:-p,bardzo fajnie wyszłaś na focie i widać ze twój mąż z przyjemnością robi ci takie na w pół rozebrane fotki;-):laugh2:. I dziewczynki też widać super się bawiły:blink:.A gdzie Radek w kostiumie kąpielowym???.

.anian wytrzymałaś łatwo te 3 dni? dzielna z ciebie mama:tak:. A moje bobo kopie w sumie coraz częściej:tak:.

.bodzinka do twarzy ci w tej fryzurce.

.Ja też musiałabym skoczyć z Lenką do dentysty,niech tam pozagląda. Nasza pediatra poleciła nam jedną dentystkę na ptasim osiedlu,tyle ze prywatna.

.Pozdrowionka na resztę deszczowego dnia.

Hej
icon_smile.gif

JA po wizycie u stylisty
icon_smile.gif
Dużo mi włosków ścioł hihi ale i wyprostował i odżywił oraz pocieniował
icon_wink.gif

100_6049.jpg

100_6050.jpg

A mnie chyba jakieś chorubsko łapie :-( kicham,w nosie mnie kręci i oczy bolą oraz głowa :-( Chyba jakies bakterie mnie się doczepiły :-( Obym tylko dała rade z przeprowadzką :-(

Witam,

Czarnulka dawno Cie nie widzialam, wiec nie mam porowniania jesli chodzi o wloski, ale na obecnie po wizycie u stylistu, wygladasz calkiem niezle :tak:
Mam nadzieje, ze te objawy, to tylko jakies oslabienie i nie rozwinie sie z tego zadna choroba. Jaka przeprowadzka, bo chyba cos mi gdzies umknelo... :zawstydzona/y:

Bodzinka co widze Twoje zdjecie to inaczej wygladasz, tez bym tak chciala, ja co dzien widze te sama rozczochrana siebie w lustrze...
Haslo fajne - uczulenie na dzieci... Moj siostrzeniec chyba tez mial, bo strasznie nie lubial przedszkola :-D

Justyna to Cie Liwia zarzuca haslami... Sonia tez czasem rzuci jakims zdaniem, ze szczekami z Rafem po ziemi rysujemy.

Moja siostra byla fajna - jak kiedys dostala kare, ze ma siedziec w domu, to mimo sliczej pogody na dworze siadla przed oknem i mowi - "ale leje, trudno, dzis pobawie sie w domu"

Anian chyba cos chwycilam, mialam juz dwie rozmowy, teraz w czwartek mam jeszcze jakis kurs, jak go przejde, to mam prace. Tak wiec wszystko wyjasni sie w czwartek...

W koncu ruszylam ostro z praca mgr. Mam czas, to postanowilam nie siedziec bezczynnie. Wciagnelo mnie, mam nadzieje, ze jakos mi to pojdzie i jak sie uda, to w czerwcu sie obronie...

U nas slonecznie. Dzis wzielam Sonia na krotki spacer - pierwszy po chorobie. Jaka byla szczesliwa. Ledwo przyszlysmy do domu, polozyla sie i sama nie wiem kiedy zasnela :-D

Pozdrawiam,

Sandros przeprowadzamy się do większego mieszkania :-) 3 pkoje+kuchnia+ łazienka + wc :-). Teraz będziemy w Czeladźi mieszkać ;-) w czwartek jestesmy umówieni na odbiór kluczy i od piątku jazda z przewożeniem ;-)

reklama
Sandros życzę Ci byś zdała wszystkie testy i zdobyła prace ;-) a najważniejsze byś obroniła się w czerwcu ;-) Już trzymam kciukaski :-)

Karolinko jak bym wstawiła tu Radzia w kąpielówkach to byście długo tu nie chciały zaglądać hahahaha ;-) a tak naprawde to poco mam robić mu reklame hahaha jeszcze która na chłopa mi poleci bo w gaciach tylko będzie i co?! hahahahaha ;-)

Do góry