reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
hej hej !!

ja byłam z Liwcią u dentysty do którego my sami chodzimy i najpierw była tak tylko patrzeć jak Pawłowi robi a potem za drugim razem najpierw ja siedziałam na fotelu a potem Liwicia siadła i dała całą paszczę sobie oglądnąć i jeszcze była rozczarowana że tak krótko i że jej nie wiercił :baffled: i mówi " ja teś ście zittt ziiit " i pokazała na wiertełko - szalone dziecko :rofl2: nie wie co ją czeka :-D

A o to foteczki
icon_smile.gif
Proszę się ze mnie nie śmiać
icon_redface.gif
icon_wink.gif

100_5918.jpg

100_5937.jpg

100_5979.jpg

100_5986.jpg

100_5961.jpg

Tutaj Adrianka ze mną i niuniami
icon_smile.gif

100_6008.jpg

Zaczyna się
icon_redface.gif
icon_lol.gif

100_6039.jpg

100_6035.jpg

100_6036.jpg

100_6019.jpg

100_6046.jpg

Proszę nie ''zabić'' mnie za ilość hihihi
icon_lol.gif

:-)dziewczyny chciałam wam polecić mojego pedodonte - to dr Grzybowska przyjmuje w Chorzowie na ul. Wesołej 20 (koło stadionu Ruchu)
tel : 0 32 2463801
piszę bo wiem jak trudno znaleźć dentystę , który chce przyjmować maluchy a i ma do tego jeszcze podejcie do dzieci
moja 2 letnia Julka na pierwszej wizycie dała sobie zalakować ząbki i nie chciała opuścic gabinetu

mam nadzieję że te namiary pzydadzą się którejś z was

Czarnulka powyzej cytat z postu, do ktorego dalam linka
A fajniste zdjecia. Wygladasz naprawde dobrze, nie patrz na siebie tak surowo... A dziewczyny Ci wyrozsly...

Pozdrawiam,

Hejka!!!

czarnulka cóż za piekne zdjęcia:happy: nie mówiąc o wszystkich trzech modelkach;-) A gdzie byliście na basenie??

justyna ale teksty ma Liwia:nerd: ciekawe po kim;-)Ale super, że masz już nowy sprzęcik w domu i możesz już nas czytać w domu:happy:

sandros zdrówka dla Soni i owocnych poszukiwań pracy (o ile jeszcze szukasz)

karolinko, i jak tam Ktosik??

A ja przeżyłam 3 dni bez Pati i ona też. A teraz padam na ryjka i jakoś nie mam nigdy czasu i weny do pisania.

Miłego dnia (jutrzejszego)

hej hej !!!

Czarnula super zdj i w końcu kostiumik wykorzystany !!! i juz proszę nie jęczeć o odchudzaniu !! A widzę ze tatuś fryzurke zmienił ;-) Dziewczynki super i te dwie małe i ta troszkę większa !!!!

Anian a dlaczego 3 dni bez Patki bo cos nie doczytała :sorry2:

a dzis tak sobie leżymy na łózku i kolorujemy a ona " muszę sie zdrzemnąć " a ja jej ze jest 6 i ani niech sie nie wygłupia bo zaraz do kąpania i spania a ona mi : ale tak troszkę, momo Ty też sie musisz troszkę zdrzemnąć teraz " :baffled:

normalnie ubaw telewizora przy takich dzieciach nie trzeba mieć !

reklama
Justyś dzięki za komplemenciki ;-) No masz racje,przy dzieciach to ubaw na całego haha Moja Wiki też daje czadu z tekstami że normalnie nieraz zwijamy się ze śmiechu ;-) No a strój na szczęście miałam,bo bym na basen nie pojechała :-)

Jutro jade do stylisty podciąć włoski :-) Ciekawa jestem co mi zrobi na głowie hihihi Trzymajta kciukaski bym nie wyglądała jak strach na wróble ;-)

Do góry