reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Hej dziewczyny!!!

Diablica - dziś piękna pogoda była więc napewno wszystkie na spacerku długo były...

Wklejam kilka fotek z dzisiejszego spacerku mojego syneczka :-D;-)

p1000427xk6.jpg

reklama
hej hej !!!!

no chłopaki nasze superowe !!!!

oj Diablicia ja Ciebie juz wieki nie widziałam ! A co to za studia !??

Izka Karolcia ślicznaaaaaaa !!! normalnie jak lala !!! oj tatuś będzie włosy z głowy rwał jak córcia podrośnie :-D

WitamJustyna... z nami to także nawet na podwórku spotkać się nie możemy.... a studia... magisterkę muszę zrobić bo do tej pory mi to nie było potrzebne :)Monysia... mam nadzieję że masz już lepszy humorKaśka76... mały wirtuoz Ci rośnie

Witam !!!

No to zebrało Wam się na pokazywanie foteczek,
ja też muszę kiedyś znowu Milenie pokazać :-D
Piękne Dzieciaczki :tak:

Ewcik artysta pierwsza klasa :tak:

Kaśka super muzyk i jaki uśmiech na basenie ;-)

Baśka synuś to juz taki mały mężczyzna :tak:

Diablica Aleksander miał mały dylemat
na zakupach :laugh2: świetne zdjęcie z Babcią ;-)

Bodzinka no to Karolek ma się czym pochwalić :tak:
wielka stopa :-D

Moja Córcia mnie zadziwia :-D
Nie da sie z nią wytrzymać w dzień ale coś jej
się przestawia, minęła jedno karmienie w nocy,
zawsze budziła się o 1.30 i 4.30
a od kilku dni budziła sie dopiero ok 4 po
karmieniu o 20 a dziś przeżyłam szok,
jak się obudziła było już widno
a godzina 6.15 :szok: niesamowite
ale jestem wyspana :-D

Całuski dla Was :biggrin2:

A ja jestem załamana....

Dziś mój synek dał taki popis na spacerze, że jestem załamana i płaczę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Poszliśmy na spacer i Kamilek siedział w wózku przez jakieś 30 min potem zaczął marudzić to wysadziłam go z wózka żeby sobie pochodził a on nie chciał ani już w wózku ani na nogach to wzięłam go na ręce a on zaczął mnie bić...ja niewiem co w niego wstąpiło...już jak tak zrobił mi w domu dostał lanie...a teraz na dworze... wzięłam go pod pachę i resztkami sił doniosłam do domu a on się darł Jak już przyszlismy do domu dostał 3 porządne klapsy w dupę i się rozpłakałam... i płaczę dalej bo mam niedobre dziecko. Powiedziałam, ze byłam z nim ostatni raz na dworze...

Już nie piszę nic brak mi sił i jestem w strasznym dołku...

Wiem że nie nalezy dzicka bić ale ja nie widzę innego wyjścia bo mówić mu nie pomoże bo nie słucha ani mnie ani męża... gdzie myśmy popełnili bląd... przecież nie pozwala mu się na wszystko...Ja już sama niewiem co mam teraz robić...

reklama
Hejka

baska uszy do góry. Każdy ma te gorsze dni, może teraz pora na Kamilka?? Nie szukaj żadnych błędów w sobie i bądź dobrej myśli. A może to bunt dwulatka?? top takie ładne wytłumaczenie złych zachowań.:-)

diablica...cóż za synuś Ci rośnie. Młego studiowania (zazdroszczę:rofl2:) i częściej tu klikaj:blink: a jak Ci się podoba praca w szkole?? Ja teraz odliczam czas do egzaminów gimnazjalnych - zawsze dwa dni bez dzieco\i:nerd:

monysia gratulacje z wyspania....coś dziwne słowo to wyspanie, bo ja ostatnio dosypiam na Teletubisiach od 6 rano....

Ewcik i kaśka widzę, że artyści rosną....:happy:

A ja na w oczekiwaniu na wesela (2 sztuki) siedzę i się obijam. Pół dnia załatwiałam wymianę dokumentów a drugie - sprzątałam. Dobrze, że Młoda lubi być na dworze a mojem m. nie przeszkadza pałętające się dziecię pod nogami podczas pracy....tak więc teraz laba...(chociaz spr. czekają i inne szkolne rzeczy też:baffled:) i zaraz pomykam do łóżeczka i będę czekać na mojego małego współlokatora :happy:

:-):-):-)

Do góry