reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Justyna no tak, porządek muuusi być, koniecznie ;-):-) Ja też taka jestem, że jak mam jakiś bałagan to muszę posprzątać, czy to przed spaniem (bo nie zasne) czy to przed wyjściem z domu :sorry2:.

Zasypię Was troszkę fotkami i wskakuje do zagrzanego już wyrka :-D Na tych fotkach nie ma jeszcze opitolonej główki Karolinki, jest tylko na tym co śpi, ale tam niewiele widać.

Brak wiosny za oknem, to chociaż w domu jest:sorry2::-D

Mała modelka :-)

Mój nowy komplecik :-) (rajstopki nie pasują bo to była tylko przymiarka).

Ciekawe co jest w tym koszyczku ;-)może coś dobrego?

O! Mam zajączka! :-D

Jem świąteczny rosołek :sorry2:

Balonik:-D

Taka ze mnie łobuziara:-D

A po co mi te papućki:-D

:sorry2:

Szczęśliwe dziecko - śpi jak niemowle:-D

Zajączkowy prezent – lalowe łóżeczko :-)

Wiosna kilka dni później (dziś):-)

reklama
hej !!

Karolcia słodka !! a uśmieszek ma zabójczy !!!

Bodzinka widze że szalejesz ze zdj !! masz chociaż jedno bez obróbki :-D;-)

a ja siedze w pracy a mam tyle roboty i mi sie nie chce !! :rofl2:

Hello !!!

Prześliczne foteczki Kochane :tak: :-)

My byliśmy dziś u pediatry, te krostki to
z antybiotyku się nasiliły, mamy maść,
w dodatki koleczki wróciły :-( Mila ma ciągle
wzdęty brzuszek i ryczy całymi dniami
z małymi przerwami kiedy się śmieje czy bawi,
wogóle chce ciągle na rączki :zawstydzona/y:

Oprócz tego to pobiła dziś rekord :-D
budze się o 4.30 nad ranem, budze Rafała
czy był karmić Małą a On na to że nie,
to ja sprint do łóżeczka czy wszystko gra
a Mała sobie smacznie śpi :-D nawet
nie wzdłuż łóżeczka tylko jego szerokość :laugh2:
obudziła się o 5.30 po karmiwniu o 20 :szok:
nie pamiętam kiedy ostatnio się tak wyspałam :sorry2:

Pisałam kiedyś że Mila przekręca się
z pleców na brzuch, wczoraj udało jej się raz
z brzucha na plecy :-D umie dawać budziaki:
jak robie jej mmmłłłła i daje całusa to Ta otwiera
gębulke :laugh2:

Dobra już się nie chwalę :laugh2:

hej kochaniutkie
icon_smile.gif

Ja do was zerkam ale nie mam jak pisac bo m jest w domu i oglada filmy przez kompa
icon_confused.gif
icon_confused.gif

buziolki kochaniutkie
icon_smile.gif

.Hej lasencje.

.Byłam dziś u lekarza i przyjął mnie na szczęście;-),mam skierowanie na różne badania,w tym morfologia i usg(!) ,fajnie,znów zobaczymy maleństwo,tylko tym razem chcemy iść w trójeczkę:tak:. Zbadał mnie i powiedział że jest ok,mam założoną kartę ciąży w końcu,fajne dodatki dają na początku ciąży;-). Weszłam na wagę i przeżyłam szok,niestety nie pozytywny,więc biorę się za siebie:sorry2: tzn.przestaję się obżerać i późno jeść i więcej ruchu,dostałam pozwolenie na ćwiczenia dla kobiet w ciąży;-). Dostałam też pozwolenie na fryzjera,więc jestem już umówiona na jutro na 17:happy:.No to chyba tyle z wizyty:tak:.Acha,usg mam 04.04 wiec już niedługo:tak:.

.iza ale fajnie było was dziś spotkać:-D Karolka chyba mnie pamięta:-p hehe. Mam nadzieję ze niedługo znów się spotkamy bo w tym sklepie nie dało się nawet skupić na rozmowie:dry:.Karolka słodka jak na zdjęciach:-D. A ty masz takie jasne włoski,kiedyś miałaś ciemniejsze,w sumie to poznałam cię po Karolci:-p.

.czarnulka nie daj się,bo nam tu cię brakuje.

.monysia życzę wam żeby te kolki szybko przeszły.Milenka to silna dziewczynka:blink:.

.justyna przepadnie wam to przedszkole,heh.może to tak podświadomie:laugh2:.

.No i lecę pobuszować po necie,i może wkleję wam te większe foteczki z Lenką i nową fryzurą,specjalnie dla anian (która znów nas zaniedbuje) i dla justy bo coś tam pisała że musiała się przyklejać do monitora:-p.

.co z sandroską ?może zrobiła test wyszedł pozytywny i siedzi bidula w szoku:-p.

.moje Serduszko w trzech odsłonach:happy:.

5ad3424fa61f6032.jpg

9c5704a9ae2c09de.jpg

4bc40af4b7db2295.jpg

.Mam nadzieję ze chociaż jedno foto dobrze się wgra;-).

.buziak.

j Karolinko, Ty to potrafisz mnie zmobilizowac do napisania....:-)

Witam, moje Panie:-D

karolinno, ale masz sliczne to swoje serduszko:happy: ciekawe, jak tam Twój lokator, a do 4 już niedługo:tak: A jak widzę, jak chcesz to potrafisz się zmobilizować i już zdjęcia w odpowiedniej wielkości:rofl2:

Bodzinka odstąp trochę czasu lub weny twórczej na te swoje zabawy ze zdjęciami:happy:

iza, a co Ty obcinałaś Karolince:sorry2: ale modelka Ci rośnie:blink:
A tak wogóle koboety to kiedyś sypiacie???? Ja po "Na wspólnej" padam na ryjek....dziś Patuli pobiła rekord: wstała o 5. Mówię jej, że ma spać, bo jest jeszcze noc, a ona mi: nie ma nocy, jest jasno nie ciemno....jutro jak tak wstanie idziemy oglądać bajki (tzn.ona, a ja spać)

Znikam regenerowaś siły, bo jutro ostatni dzień w tym tygodniu w pracy:happy:

reklama
fajne dzieciaczki na tych zdjęciach..... a ja się też pochwalę zdjęciami z baliku w przedszkolu :-)

Załączniki

• balik1.JPG
    balik1.JPG
    26,6 KB · Wyświetleń: 27
  • balik2.JPG
    balik2.JPG
    50,2 KB · Wyświetleń: 31
  • balik3.JPG
    balik3.JPG
    33,9 KB · Wyświetleń: 29
  • balik4.JPG
    balik4.JPG