reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Hejka!

Karolinna nam również było miło Was spotkać :tak:Lenka śliczna zarówno na żywo jak i na zdjęciach :tak:a Ty wyglądasz kwitnąco, służy Ci ta ciąża o tak :-)

Diabliczko ślicznego masz przedszkolaka :tak:

Bodzinka Twoje fotki jak zwykle super! Ale duzy i fajny miałaś brzusio w ciąży :-)

Anian tak obcięłam ją. Miała włoski już dość długie ale takie cienki piórka, myślę że po tym obcięciu zaczną jej w końcu porządnie rosnąć i się zagęszczą. Dziś jeszcze poprawiłam maszynką :-D
A co do spania to Karolinka na szczęście tak wcześnie nie wstaje jak Pati i mogę wieczorkiem troszkę pobuszować w kompie :rofl2:, ale doba jest za krótka :baffled: musiałabym chyba siedzieć całą noc żeby wszystko zrobić to co chcę, ale potem byłabym nietomna :-D

A oto kolejna porcja fotek:
Małe wspomnienie malutkiej córci :sorry2:

Sesja w kostiumie kąpielowym (od cioci dostała na zajączka) - jak przystało na prawdziwą modelkę :-D

I dzisiejszy (a właściwie już wczorajszy) spacerek :tak::

Z bólem przyznaję że nie umiem robić zdjęć :-(ciągle wychodzą mi nieostre :wściekła/y:

reklama
Witajcie KOfanee DZIOŁUSZKI!!:-):-)
Ja nie mam znowu czasu żeby tu się udzielać ale podczytuję..Jutro wyjeżdżam do Niemiec..jako kierowca..mój pierwszy wypad tak daleko nawiasem mówiąc...:-p a jedziemy na komunię,bo tak jakoś tak dziwnie wcześnie mają.Mój kuzyn idzie do komunii....nieźle,ale ma starą kuzynkę :-D:-D
Wszystkie zdjęcia dziewczynki Waszych pociech są extra wybaczcie że każdej z osobna nie odpiszę ale nie mam czasu muszę sie zbierać bo jeszcze troche załatwień:szok::szok::szok::tak::tak::-D:-D:-D trzymajcie za mnie..bo to taki swoisty egzamin z prawa jazdy dla mnie...

Buziaki i trzymajcie się do przyszłego tygodnia...

Witam !!!

Moja Niunia daje ostro w kość,
nie wiem już jak mam ją uspokajać,
Kochane mam nadzieje że te nasze Dzieci
w końcu kiedyś spasują i dadzą odpocząć :happy:

Albo jestem za smarkata żeby mieć Dzieci albo
ciągle coś robię źle :dry: mam dołka

Monysiu skarbie niektóre dzieciaczki takie są i nie ma w tym winy mamuś.Ja tyż czasem mam dołka, a Lolo jak był malusi to był spokojny a teraz....Mały Diabełek.Po spacerach bez wózka wracam wykonczona.W ogóle nie słucha, za ręke nie chce iść...No cóż taki wiek i tyle.Wyrośnie z tego.No i Twoja Maleńka też.Całuje mocno.Będzie dobrze, masz nas:tak::tak:

Witam

Iza modelka jak z Paryza :-)))) Albo mi sie wydaje albo Karolinka jest bardzo duza na swój wiek. A może tylko na fotkach tak wygląda.

Moj to znów długą stope ma bo juz 26:szok::szok::szok::szok:

Monysia masz racje kiedy my sie doczekamy ...ale pewnie nadjedzie taki czas.

Moj Filip ostatnio stanął najpierw na konika a potem na parapecie juz byl. Jak uslyszalam odglos klamki to z kuchni chyba w sekunde tam bylam. A on oworzyl ale na szczesie bylam blisko. Monysia i widzisz jak to jest . Czym większe czasami wieksze probelmy.
Maz wymienil klamki na inne (to jego branża) teraz maja zabezpieczenia.:szok::szok::szok:Oczy trzeba miec wszedzie . A kilka dni temu tak sie schowal mojej mamie ze ona juz w taka panike popadla ze dzownila do mnie ze Filipka nie ma.A on siedzial cicho w szafie , zamknął się i go szukaj.

Teraz maluje farbkami i kupiłam dziś najzwyklejsza plasteline. Chcemy mu kupic ciastoline ale najpierw chce zobczyc czy tym sie zajmie. Fotki z artystycznego dnia Filipka wieczorem (poznym ) lub jutro.

Diablica przedszkolak widze ze pełna parą - oj ja tez chcę by i moj tak szybko sie tam zaklimatyzował.

Ok zmykam mezus wrocil trzeba dac papu....hihihihih

Witajcie kochaniutkie
icon_smile.gif

Wszystkie fotki poprostu boskie!

Iza twoja niunia już taka pannica :-)

Bodzinka bardzo mi się podoba zdjęcie brzuszkowe :-)

Karolinko Twoja niunia taka panna duża :-) a fryzurke ma pierwsza klasa! ;-)

Wczoraj Wikusia moja została na noc u babci hihi a ranuchno po 4 hihi babcia z ciocią musiały ją przyprowadzić do domu bo tak chciała do mamy
icon_lol.gif
icon_wink.gif
(nie spała pierwszy raz;)) Dobrze że mieszkamy dwa bloki dalej
icon_wink.gif
icon_lol.gif
A teraz pyzunia dosypia nocne spacery hahaha
icon_lol.gif
icon_wink.gif

Monysia.... uszka do góry.... jesteś poprostu zmęczona.... nie możesz się tak wszystkim przejmować bo się wykończysz.... Twoja niunia pewnie niedługo wyrośnie ze swoich grymasów i zastąpi je innymi, a wiem o czym mówię.... hihihihi... jak zacznie pyskować... głośno manifestować swoje protesty ale jednocześni uroczo się uśmiechać i tulić.... nie martw się.. też mam uczucie czasami że Olusia bym rozerwała:tak: np. mówię pół godziny: Oluś posprzątaj kredki... a mój synek na to :nie (kręcąc główką) a po chwili..... mama sprzątaj:crazy:

tak że nie przejmuj się nie każdej mamie siadają nerwy :wściekła/y:

tak więc uszka do góry

Moje drogie... ja Was często podczytuję... i nie raz zabierałam się do pisania ale chciałabym Wam tyle napisać że czytać by się Wam nie chciało....
Ja od czasu zmiany pracy czyli od września mam co chwilę jakieś rewolucje w życiorysie.... jakieś kursy, dokumentacja, hospitacje....itp. a jak by tego mało było to jeszcze na studia się wybrałam... czyli od września mam wielki wybuch samorozwoju co po 5 letnim okresie stagnacji zawodowej i wklepywaniu faktór nieraz mnie przerasta:szok:

pozdrawiam

Załączniki

• DSC00056.JPG
    DSC00056.JPG
    166,5 KB · Wyświetleń: 28
  • sklep1.JPG
    sklep1.JPG
    205 KB · Wyświetleń: 27
  • swieta1.JPG
    swieta1.JPG
    214,8 KB · Wyświetleń: 29
reklama