reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Nieśmialo melduję,że żyję i czasem wpadam na forum.Serdecznie,poświątecznie wszystkich witam. Praca i dom no i dwa miliony innych zajęć powodują,że nie często bywam na Babyboomie,co nie znaczy,że o Was nie pamiętam i nie wspominam. U mnie prawie bez zmian.Pracuję dzielnie,od czasu bywania na forach zdarza mi się osobiście poznać niektóre mamy.Nadal wyciągam dzieci za uszy;-)) Prywatnie za to więcej mi się dzieje....glupio sie tak pochwalić,bo stary babsztyl ze mnie,matka dużym dzieciom...no ale tak sie zlożyło w moim życiu kiedyś co dziś owocuje...(ale mieszam)....no krótko mowiąc w święta dostałam od mojego ukochanego faceta zaręczynowy pierścionek i teraz chodze zakręcona jak nastolatka.Więc proszę mnie zrozumiec,że rzadko pisuję bo mam motylki w głowie.............:happy2: całuski dla wszystkich bobasów i ich Mam

reklama
hehehe ale miło czytac takie posty i nieważne czy pisałyście ze wypada tak czy szczerze ale fajnie poczytać :-D

Monysia lepiej leć do lekarza bo nigy nie wiadomo co to ?

Karolcia przeciez widziałąś na zdj od Czarnuli że ma krótkie włosy ! A co do tego pobytu to to nie było blisko centrum i bez auta ani rusz i straszne zadupie ! dalej chcesz ten adres :-D Jak jechaliśmy tam i jechalismy to były ogłoszenia na drzewie że pies zaginoł i mój maż stwierdził że juz mu sie tu " podoba" jak tu nawet psy sie gubią :rofl2: A co chcecie sie gdzieś wybrać ??

Schronisko Pod Tu

Zabiegu nie będzie, mam ściągac skórke i tyle.Najważniejse,że nie ma problemówz siusianiem.Jak będzie coś nie tak to mam przyjśc za pare miesięcy.W tym wieku może jeszcze tak być.W dodatku bylismy zaraz przyjęci, po 5 min.Tylko poradnia okropna, dziecięca na drugim pietrze, strome schody makabra.A dla dorosłych pierwsze piętro:crazy:
Ide pomidorówke wstawic z lanymi kluseczkami....Albo z kradzionymi;-);-)

.heloł.

.Popłaciłam dziś rachunki i byłyśmy z Lencią w bibliotece,wypożyczyłam jej 3 książeczki,wieczorem poczytamy;-).

.iza hehe,Lena to już daaaawno temu przestała być grzeczniutka,teraz tak często sprowadza mnie na granicę wytrzymałości że szok:baffled: . Nasza Mała też zasypia koło 19-20:tak:. Mokkate chyba nie ma czasu pisać,tak mi się wydaje;-). Przygotowujesz coś specjalnego na 2 urodzinki Karolki?.

.justa no ja pamiętam ze masz krótkie włosy ale ze masz grzywkę to nie miałam pojęcia:-D. Co do tych gór to marzy nam się weekend ,niekoniecznie majowy.Piotrek w tym roku nie dostanie urlopu więc chcielibyśmy chociaż na weekendziki robić sobie wypady.Ale jak mówisz że tam takie zadupie... :rolleyes2:.

.Lecę trochę posprzątać.

0166530362.jpg

o własnie Karolcia ta bibliotek dobry pomysł bo ja to zawsze kupuje ksiażeczki i nie zawsze trafione a tak jak nie będzie fajna to z powrotem i juz !! tylko musze obczaić czy u nas jest jakiś wybór :-)
a co do wyjazdu to spróbuj w internecie gdzies poszperać i poszukać !

kurcze mam wniosek do przedszkolai tak go nosże juz od miesiąca jak w końcu przepadnie mi to miejsce to bedzie zonk :baffled:

a ja znalazłam miejsce w żłobko-przedszkolu od 01.04. tylko nie mam jak przyzwyczaić Ttka do obecog miejsca. i chyba przepadnie, bo nie rzucę go od razu na 8 godzin w obce miejsce.

Kaśka a nie mozesz najpierw dawać Go na góra 4 godzinki a potem na pełne 8 ??? a poza tym pewnie Titek to lepiej zniesie niz Ty !!!

oj ide posprżatac w łazience i do spania ..... a co porzadek musi byc !

reklama
Karolinna już nie mogę się doczekać jak zobaczę na żywo tą niegrzeczną Lenkę ;-):tak:A co do urodzinek to nic specjalnego nie robimy, przyjadą tylko dziadkowie i chrzestni.

Bodzinka jak zwykle super foteczki :-)

A ja dziś byłam w pracy z moją królewną, strasznie się wstydziła ale szybko oswoiła i nie chciała stamtąd wyjść :szok::-) A wieczorem obcięłam jej włoski :sorry2:teraz ma takie jak rok temu, to co przez rok jej urosło to jej ścięłam, tak jakoś mnie dziś napadło. Może będą jej teraz szybciej rosły :sorry2:.

Do góry