reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
I ja sie witam z rana :-):-D

Kurcze czasem wydaje mi sie że jak kamilek większy to mam coraz mniej czasu :-) a powinno być chyba odwrotnie :sorry2:
Wczoraj kupiliśmy mu majteczki i niedługo będziemy go uczyli sikać na nocnik ;-) Ciekawe jak to nam wyjdzie bo do tej pory jeszcze ani razu na nim nie siedział :dry:

Wczoraj też kupiłam mu nowy kubek niekapek z aventu od 18 mcy i chcę go uczyć z niego pić ale on uparty płacze mi i nie chce z niego nwet spróbować się napić i teraz się poddałam dałam mu stary kubek bo bałam się zeby mi się nie odwodnił. Macie jakiś pomysł jak skutecznie nauczyc go pić z nowego:confused::confused::confused:

Witam nową mamusię. Ja jestem z zabrza

reklama
Justyna Liwia śliczna, jak aniołeczek blond:-):-)
Monysiu dzieciaczki kłopty z drogami moczowymi moga mieć nistety, szczególnie dziewczynki..Jak robią kupke to zarazki mogą się dostac tam gdzie nie powinny.No i starcza na to momencik i już...:-:)-:)-(ALE NIE MARTW SIĘ MUSI BYC DOBRZE I BĘDZIE.
Baska ja mam to samo wrażenie,że jak Lolo rośnie to ja ma coraz mniej czasu..Karolek majteczki dostał od babci, nocnik ma ale nie wie do czego on:nerd::nerd:Poczekam jeszcze jak się naprawde ociepli, bo u nas kafelki i parter i też zaczynamy nocnikowanie:tak::tak:Poza tym staramy się go przeprowadzić do niego a nie chce wszystkiego na raz.Kochana my obie z Zabrza to może poznamy kiedyś naszych Rycerzy????

hej !!

a ja spełzłam do roboty i niestety internet mi chodzi :-D

Mama boo i Bodzinka specjalnie dla Was

Liwia.jpg

no nic biore sie do roboty !!!!

.Witam popołudniu:tak:.

.Śpieszę napisać że z mdłościami ci u mnie trochę lepiej;-) tj.tylko rano przytulam muszelkę a potem względny spokój:tak: ,z Lencią trochę bardziej dokuczały mi mdłości:tak:. No i wraca mi smak na jedzenie;-) dziś się zajadam pomidorową :-p .

.justysia Liwię masz słodziuteńką,coraz bardziej podobna do ciebie:happy:. No i na tych zdjęciach zauważyłam że ścięłaś włosy,w końcu sie zdecydowałaś,pewnie dawno to zrobiłaś ale nie byłam w temacie;-).Wyglądasz bardzo bardzo :tak:.

.monysia tak jak pisze bodzinka to pewnie od tego że kupka dostała w okolice układu moczowego. Ale dobrze że wiecie co to i zapewne jesteś ciut spokojniejsza.

.mamaboo życzę wygrania konkursu:blink:.

.baska może co jakiś czas mu proponuj znów z tego kubka picie i może pewnego pięknego dnia się przekona ;-) innego sposoba ja nie znajet;-).

.Na razie babolki.

Ok Luczynka jak wypali i będe mogła
pojechać na spotkanko to się zabiore z Tobą
A w Czerwionce to nie ma gdzie wyjść tak normalnie
a co dopiero z Dzieckiem, u Was jest choć
ten figloraj...

Jeszcze raz dziękuje Kobietki za dobre słowo
i kciuki ;-)

Ale jaja były z tym łapaniem moczu do woreczka
dobrze że wzięłam ich więcej z apteki
bo każdy który przykleiłam się odklejał
i w efekcie nazbierałam aż 10 ml moczu
Zadzwoniłąm jednak do labolatorium czy
to wystarczy i wystarczyło :szok::-D

Maleńka już lepiej :tak: po tych syropkach
ją mniej boli, jest spokojniejsza :tak:
te dziąsełka ją swędzą ale ogólnie
nie jest aż tak źle, no jak już dziś zaczęła
sama zasypiać w łóżeczku jak wcześniej
to jesteśmy na dobrej drodze...
zresztą brzuszka też już nie ma takiego
wzdętego...

Justyna śliczna foteczka :-)

Bodzinka niezły Karolek
a czego On słucha z tych płyt ??? :-p

Ale mnie aż głowa boli z braku snu :(

Bodzinka - bardzo ładnie obrabiasz wramki zdjęca

Justa - a to ma być Anielica Liwcia:-D:-D

Basia - Karolak dobrze pisze podstawiaj Kamilkowi nowy kubeczek co jakiśczas.
u nas to nie zdalo egzaminu, bo Piotrek dlaej nie uważa niekapka. potrafi cały dzień nic nie pić.

Karolka - mam nadzieję, że już niedługo mdłości Ci miną.

Mama Boo - po prostu napisałam to co myślę. nie pracujesz długo jeszcze. w każdej pracy sądni kiedy jest nawałpracy, a czasem jest luźniej. a niestety wszędzie "papierkologia" musi być. a tym bardziej w mops wydaje mi sięto ważne. bo dokumentajca musi być pełan w razie kontroli.

reklama
Do góry