reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witajcie :-)

Monysia oki już wybaczone ;-) NApisz co tam po wizycie :-)

Evcik 152 pączki???? :szok::szok::szok: Jak to możliwe :szok::szok::szok: Nie pomyliło ci się ? :-D:-D:-D

A mnie się mazy też wypad z mężem ale gdzieś do kawiarni na romatyczną kolacyjke we dwoje:-p

reklama
Ojojjj, MOnysiu bidulko widać żeś nerwowa,co tam u lekarza, co powiedział?? Zdecydowanie potrzebujesz relaksu...a co to znaczy starsza Pani a propos teściowej oczywiście??wierz mi ze na chwilke jak zostawisz malutką to nie stanie sie jej krzywda...To tylko nam matkom się wydaje ze jestesmy w każdym calu niezastąpione... Spróbuj jeden raz i zobaczysz, że nic w tym czasie się nie stanie jak Ciebie nie będzie w zasięgu ręki...Wiem że nie powinnam dawać Ci rad bo zaraz pewnie mi się dostanie...ale miałam podobnie jak Ty,że nie chciałam Maćka zostawiać u teściow bo ich mam najbliżej.Ale jak zasmakowałam przyjemności z wolności to zmieniłam zdanie..Teraz jak jest starszy to niechętnie go tam zostawiam bo mi go rozbestwiają ale od czasu do czasu można zmięknąć jak dziadki marudają żeby małego im zostawić :-D:-D ściskam CIę cieplutko i życze wytrwałości i cierpliwości...
Czarnulka ani mnie nie nakręcaj z romantyczną kolacją...bo ja juz zapomniałam co to jest :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Luczynka już zaczęliście coś robić w kuchni czy dopiero jest to w fazie projektowej?? A Ty na mnie się obraziłas czy jak,bo ani się nie odezwiesz na GG ani nie wspomnisz o pozdrowieniach na BB ....buuuu :-(Kiedy będziesz w Łaziskach,to może umówimy sie na jakies spotkanko...co Ty na to??

Ewcik no to może spotkamy się w Żorach kiedy w trójeczkę: Wiola,Ty,i ja ;-);-)...
mam 10 min do Żor a często tamtędy przejeżdżam...
Zmykam posprzątać...
papapa

Kurcze monysiu kochanie mam nadzieje ze sprawy sie dobrze potocza ale musze poprzec czarnulke co do czopków zelu itp.to co wymieniła rewelacja jak tylko Stasiu zaczyna swoje trele morele kochana mamusia czopuś wkłada i dziąsła smaruje ulga dla niego spokój dla mnie;-)ale rozumię twoj strach i wybuch sama jak nie wiem co jest grane nie jestem soba:wściekła/y:teraz tylko jak bedziesz wiedziała co jest grane pisz czekamy.
luczynko ja wychowałam sie w okolicach Rybnika mam napisane tak by mnie odnalezli dawni znajomi.
Jestem za spotkaniem zapraszam :)

ha ha ha 12 miało być
Trysia jestem za - moze byc nawet przyszly tydzien. Mam wolne poniedzialek sroda lub piatek:-):-):-)

Witajcie dziewczyny!!! Jesteśmy ze Śląska dokładniej z Marklowic.Mam na imię Martyna i jestem młodą mamusią 17 miesięcznej Olusi. czy możemy sie do was przyłączyć może nie będziemy codziennie ale chętnie pogadam w wolnym czasie:) Czy są tu jakieś dzieci w wieku mojej Oli?:)

Witojcie witojcie Martynka i Olusia w nasych skromnych progach!!! Nie jestem już ani młodą mamą,ani mamą 17 miesięcznej córci ale za to chętnie pogadam z takową!!:-):-)
Pozdrowionka...

Witajcie dziewczyny!!! Jesteśmy ze Śląska dokładniej z Marklowic.Mam na imię Martyna i jestem młodą mamusią 17 miesięcznej Olusi. czy możemy sie do was przyłączyć może nie będziemy codziennie ale chętnie pogadam w wolnym czasie:) Czy są tu jakieś dzieci w wieku mojej Oli?:)
Witajcie Mój Karollo ma 15 miesięce tak więc podobnie:-)

reklama
Witam!

Trysiu ja sie nie gniewam, no co TY ;-)a na GG nie otrzymalam od CIebie zadnej wiadomosci :no: natomiast na BB pisalam juz co nieco o Tobie :cool2:jezeli chodzi o kawusie to jak najbardziej :tak:ja jestem w Łazisakch znow we wtorek, tyle ze znow do poludnia, bo o 14 zaczynam lekcje. Co Ty na to? Moze kawka w Pizza Brava??

Martynko i Olusiu witamy serdecznie! :-) moja corcia ma rok i prawie 5 miesiecy :-p no i pisz u nas jak najczesciej, zapraszamy serdecznie! :tak:napisz nam cos wiecej o sobie i coreczce!

Gwioletko no to musimy sie koniecznie spotkac, koneicznie! :tak:

Do góry